i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:13, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:32, 04-03-2003 
ujonc

banhatja aki nem volt ott.

kezdetphiai zsenialis volt felvezetesnek (ezt nevezem en magyar hiphopnak), ponza ismet dzsezzelt a szelekkel, wildchild es romes pedig... hat nem kis elmeny volt, kezek a magasban. utana pedig kivalo szelekcio beatnuts-szal, jurassic5-val, epmd-vel, gimmethelighttal, szoval nagy shout out a pimplinenak. meg persze annak a babynek akivel egesz este raztam, you know who you are ;)))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 04-03-2003 
original nuttah

milyet nem latott wildchild?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:41, 04-03-2003 

oxi: hát ilyen vidám mulatós népet mint a magyar :D
sajnálom, semmi izgi sztori... :((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 05-03-2003 

... (ezt nevezem en magyar hiphopnak)... Igen én is. A szokásos szar. Hihetetlen, hogy évek óta próbálkoznak, és még mindig nem képesek megtanulni hogyan használják a mikrofont. Persze amit sikerült a katyvaszból kihallani szöveget, annak mindegy is...

... "wildchild amúgy azzal köszönt el, hogy előhúzta a kis digigépét, és lefényképezte a tömeget. ilyet még nem látott :D"...
Nem csodálom. Ekkora közönsége még sosem volt, lehetett. Komolyan gyanakodtam, hogy itt tanuló vendégdiákokból áll a Lootpack. Hihetetlen szar volt 3000-ért. Pedig láttam már San Franciscói tizenéveseket a Flexben. Simán lemosták ezeket a nagyon amatőröket.

Sorry ha valakit megbántottam, de ez a buli egy kurva nagy átbaszás volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 05-03-2003 
ujonc

to syncro: Lootpackékkel kapcsolatban szerintem itt nem volt semmi átbaszás! mindenki azt kapta amit várt! max te vártál túl sokat... amúgy meg, hogy mekkora tömegekhez vannak szokva, ahhoz csak annyit, hogy amikor az amerikai közönségről kérdeztem őket csak legyintettek és nevetettek... ott még ennyien sincsennek egy bulin...

respekt for everyone, who enjoyed the show...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 05-03-2003 
ujonc

syncro:

szar lehet neked. erdekes modon rajtad kivul nem ismerek egyetlen olyan embert sem, akinek ne jott volna be ez a szombat esti leosztas. aki valamennyire is ert a hiphophoz, tudja, hogy wildchild nem a legprofibb mc aki valaha elt e fold kereken, a "jo" kategoriaba viszont siman belefer, eppen ugy mint miszter romes. kezdetphiai pedig nagy remenysegek, kar hogy a reszedrol tanusitott ertekiteletnek erezhetoen a tulzott maximalizmusod szab hatart. azert a tobbi parszaz ember kellemesen erezte magat, trust me :)))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 05-03-2003 

Egyetértek phreekay!
A lehetőségekhez képest iszonyat durva volt!
Az én fülemet sérti a magyar Hip Hop, de ez szerintem korrekt volt.Wildchild-ról meg nem is beszélve.Nekem sem ők a kedvenceim, de kezdetnek nem rossz.Én spec. többre tartom mint a RZA-t.
Mellesleg nem tud valaki valamilyen oldalt ahol fent vannak a képek a szóban forgó eseményről???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:11, 05-03-2003 
partiarc

www.subculture.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]