i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:49, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:34, 10-04-2001 
ujonc

to kitty: fiki-faeky d azt hiszem azért volt ott a dmc-n mert benne volt a zsüriben, mégpedig azért mert 1 v. 2 éve +nyerte mint versenyzo...valamit azért csak konyít hozzá...

egyébként osztom az előttem szólók véleményét. Mindenkit a +felelő helyre!:) peace V

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 10-04-2001 
son of nitrous

aki ott volt a DMC-n hallotta
Qka:fiki,mondj valamit!
fiki:ööö,faszom.
hát ennyit róla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 11-04-2001 
tactile

Spyder: es ezert az elmenyert kellett volna 2000 HUF-ot fizetnem, bazzeg????
Kis muanyag Quelle-katalogus "rapperek" vannak ebben az orszagban, ami alatt azt ertem, hogy vagy a kinezetuket, vagy a kiallasukat masoljak egy-az-egybe valahonnan.
Egy kis eredetiseg kellene - esetleg Ponsa-ektol ezt el is lehet(ne?) varni?
Attol felek, tul sokaig kell erre varni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:24, 11-04-2001 

A VOLT szervezőiként a tegnapi témára szeretnénk reagálni pár szóban.

A Tilossal (főként Rozi) az elmúlt években elég jó kapcsolatot alakítottunk ki, talán Ők is megerősítik, hogy jópár rendezvénynél, és mindenféle másban kölcsönösen igyekszünk segíteni egymásnak. Egy ilyen "segítségkérés" volt részünkről feléjük, hogy a VOLT-ra, ahol jó ideje viszonylag erős a "Tilos-vonal" próbáljuk meg elhívni Vadimot és a Jazzanovát. Ezt Ők meg is tették, abban azonban hibáztunk mindketten (a Tilos is és mi is), hogy nem tisztáztuk a Tilos szerepének kihangsúlyozását ebben az akcióban. Ennek pedig semmi akadálya nem lett volna, sőt...
Miután Zsoltot (Palotai) és Rozit felhívtam, mert megtudtuk, hogy Zsolt ezt (jogosan) sérelmezi, mindent elkövettünk, hogy Vadim és Jazzanova egyértelműen "a Tilos vendégeként" szerepeljen (az Est FM-en azóta olyan reklámspotot játszunk, amelyben Rozi beszél: "A VOLT-on Tilos Party...").

A Tilos-Est FM "ellentéthez", amit írtok nem szeretnénk hozzászólni, a 2 rádió nyilatkozatai alapján ez egy kicsit mondvacsinált...

Annak, hogy az EST FM színapodon a 2 említett fellépőhöz nem igazán illő produkciók is szerepelnek 2 oka van:
1.) A VOLT nem "egyműfajú" fesztivál, sokkalinkább arról akar szólni (ha ideológiát kellene gyártanunk), hogy sokféle produkció = sokféle ember megfér egymás mellett. Közöttük biztos van olyan is, aki Feaky Deet is bírja... :) Például mi.
2.) A Jazzanova és Vadim viszonylag későn lett biztos, addigra már kész volt a program, és utólag módosítottunk: hívtuk meg Keyseréket melléjük, stb.

Keysernek abban igaza van, hogy a promóterek nagy részének nem sok lövése van egy csomó produkcióhoz. Én sem állítanám magunkról, hogy a VOLT összes produkciójában otthon lennénk. A szervező elv idén is az, hogy olyanokat hívunk meg, akiket szeretünk/jónak tartunk/tartalmasak, stb. Így ha olyan produkciót hívunk, amelyben "szakértelemre" szorulunk, általában szakértőhöz is fordulunk. Például a Tiloshoz.
Nem hinném, hogy bűn lenne valamit nem annyira ismerni, mint annak, aki ebben él, az már bűn lenne, ha a "hibánkat" nem próbálnánk helyrehozni, és nem figyelnénk oda a kritikára. Gondolom, hogy szóba se került volna a dnb.hu-n a VOLT, ha nem lenne olyan a programja, amely a site olvasóit érdekel. Ha létezne funky.hu ott lehet, hogy a Tilos dj-ket fikáznák. Szándékunk szerint a VOLT megfelelő terep arra, hogy mindenki, aki eljön jól érezze magát. Ha nem tetszik valakinek az Est FM színpadon a funkyparti, még nem kell hazamennie, vele egyidőben a kisteremben Tommyboy, a caféban Cadik, Yonderboi játszik, és sorolhatnánk.
Köszönjük az észrevételeket!

Üdv: Norbert - VOLT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 12-04-2001 

Én azért szeretem az ilyen megmozdulásokat, mert azok a haverjaim, akik pl. Sziámit, HS7-t, PUFot stbt hallgatnak, itt hallhatnak jo elektronikus zenét. Sajnos legtöbbjük nem hiszi el, hogy DJ Palotai nem ugyanaz, mint DJ Sterby (szabad ezt naggyal? :)) Nem 1 haverom tért már meg hasonlóan (és ez nekem jobb mint mikor azt mondja valaki, hogy ok, elmegyek veled a DJ xy bulijába, ha te is eljössz előtte a Rocktogonba, vagy a Rádaiba).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 12-04-2001 
droid

Nem phreak. Oda épeszű még discman-nel sem megy .-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:26, 13-04-2001 

phreaksun+kopcos:
nem értem az előítéleteiteket...
én is a rockzenét + ilyesmit szerettem régebben... aztán jött vmi és "megváltozott az életem" :)) (enyhe túlzással)
és azóta imádom az ún. "drogzenéket"
(főleg goa, dnb)
ennek ellenére nem szidom a metálos arcokat... képzeljétek el, még ők is lehetnek jó fejek! és különben is: ízlések és pofonok különbözők... szal felesleges "lenézni" a másikat amiatt, hogy más zenét hallgat...
bocs, hogy így beleszóltam abba, ami nem az "én dolgom"... ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:08, 13-04-2001 
impulsecreator.hu

drogzene???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:14, 13-04-2001 
ujonc

Ha jol emlexem pont itt a forumon volt egy olyan topik, hogy ki, melyik zene felol jutott el a dnb-ig. Es mint kiderult a legtobben a rock/metal volnalrol...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 13-04-2001 

Sirk... sztem azért elegen vannak akik a tech-house hátteret vallják maguknak, bár úgyszólván a lehetetlenséggel határos ezt számszerüríteni.
Spanglee::: ha sok félreértést meg akarsz előzni, inkább elektronikus zenét mondj.. ez a drogzene még csak nem is "úgy nevezett".
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 13-04-2001 

a drogzene kifejezes tenyleg nem tul szerencses fordulat, de engem is zavar ez a "aki rockot (barmi mast) hallgat, az automatikusan hulye fasz" hozzaallas. egyebkent egyaltalan nem szeretem a rockzenet.
ne csak szajkozzatok, hogy peace meg toleransz, hanem probaljatok ugy is gondolkodni.,

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:06, 15-04-2001 
original nuttah

Miket hallgatsz otthon?
Sok dubot. Etnikus zenéket, Dead Can Dance...és sok rockot mostanában, olyanokat mint a Tool, vagy a Fish. (--Adam Freeland

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]