Lizard wrote:
Igen, minden egyes metró-állomáson különböző stílusok legkülönfélébb zenekarai és DJ-i szórakoztatnának.
Nem lenne sok egy kicsit az összes megálló? Meg az se lenne jó, ha az összes stílus képviseltetné magát, mert akkor a közönség összetétele eléggé gázos lenne (gondold el mi lenne,ha a sok "buffalo" arc beszabadul a Deák-téri dárenbézz hype-ra)
Különben költségvetésileg kiszámoltad a plusz kiadásokat, ha egész éjjel megy a metró?
Meg egy kicsit rövid lenne a buláj, ha figyelembe vesszuk, hogy az uccsó metró és az első metró mikor megy. Ez csak mondjuk a beléptetés szempontjából problémás..
Nem tudom miért pont a metrót szemeltétek ki, amikor Budapesten annyi sok alagútrendszer van, és egy ismeretlen barlangrendszer mégiscsak undergroundabb lenne...
Vagy ha már lehetetlen helyszineket emlitunk, mérnem rendez valaki party-t a parlamentben?

Persze, hogy tömérdek zenei stílus lenne, de épp ez benne a kihívás. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy mennyi költséggel járna az egész ceremónia. Ezt a partyhelyszínt meg azért találtam ki, mert a helyszínek közti metrós-kapcsolat különös eufóriát szállítana, mintegy időutazás a stílusirányzatok között...