i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:08, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Egy vérbeli undergound party megvalósításra várva
PostPosted: 21:25, 28-04-2004 
Lanti wrote:
Lizard wrote:
Igen, minden egyes metró-állomáson különböző stílusok legkülönfélébb zenekarai és DJ-i szórakoztatnának.

Nem lenne sok egy kicsit az összes megálló? Meg az se lenne jó, ha az összes stílus képviseltetné magát, mert akkor a közönség összetétele eléggé gázos lenne (gondold el mi lenne,ha a sok "buffalo" arc beszabadul a Deák-téri dárenbézz hype-ra)
Különben költségvetésileg kiszámoltad a plusz kiadásokat, ha egész éjjel megy a metró? :D
Meg egy kicsit rövid lenne a buláj, ha figyelembe vesszuk, hogy az uccsó metró és az első metró mikor megy. Ez csak mondjuk a beléptetés szempontjából problémás..
Nem tudom miért pont a metrót szemeltétek ki, amikor Budapesten annyi sok alagútrendszer van, és egy ismeretlen barlangrendszer mégiscsak undergroundabb lenne...
Vagy ha már lehetetlen helyszineket emlitunk, mérnem rendez valaki party-t a parlamentben? 8)
:lol:

Persze, hogy tömérdek zenei stílus lenne, de épp ez benne a kihívás. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy mennyi költséggel járna az egész ceremónia. Ezt a partyhelyszínt meg azért találtam ki, mert a helyszínek közti metrós-kapcsolat különös eufóriát szállítana, mintegy időutazás a stílusirányzatok között...

PostPosted: 21:25, 28-04-2004 
Lanti wrote:
Lizard wrote:
Igen, minden egyes metró-állomáson különböző stílusok legkülönfélébb zenekarai és DJ-i szórakoztatnának.

Nem lenne sok egy kicsit az összes megálló? Meg az se lenne jó, ha az összes stílus képviseltetné magát, mert akkor a közönség összetétele eléggé gázos lenne (gondold el mi lenne,ha a sok "buffalo" arc beszabadul a Deák-téri dárenbézz hype-ra)
Különben költségvetésileg kiszámoltad a plusz kiadásokat, ha egész éjjel megy a metró? :D
Meg egy kicsit rövid lenne a buláj, ha figyelembe vesszuk, hogy az uccsó metró és az első metró mikor megy. Ez csak mondjuk a beléptetés szempontjából problémás..
Nem tudom miért pont a metrót szemeltétek ki, amikor Budapesten annyi sok alagútrendszer van, és egy ismeretlen barlangrendszer mégiscsak undergroundabb lenne...
Vagy ha már lehetetlen helyszineket emlitunk, mérnem rendez valaki party-t a parlamentben? 8)
:lol:

Persze, hogy tömérdek zenei stílus lenne, de épp ez benne a kihívás. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy mennyi költséggel járna az egész ceremónia. Ezt a partyhelyszínt meg azért találtam ki, mert a helyszínek közti metrós-kapcsolat különös eufóriát szállítana, mintegy időutazás a stílusirányzatok között...

Post subject:
PostPosted: 22:30, 28-04-2004 
metalhead

ha már undergorund akkor szervezzen valaki bulit a deák tér alatti óvóhelyre. kaja ott úgyis mindig van :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:06, 28-04-2004 
ujonc

végülis ha nem lenne ha meg de akkor jó is lehetne a metrós buli, bár sztem olyan .. szigetfeelingem lenne.
ilyen megabulikon amúgy én is elszoktam gondolkodni és legtöbbször az elhagyatott gyárépületek atmoszférája jut eszembe..
vmelyik országban(hollandia talán) az illegális bulikra úgy lehet eljutni, h. kapsz egy címet, odamész, ott áll egy ember aki mond egy másikat, ott pedig elirányítanak megint és egyszercsak amikor már azt se tudod hol vagy zenét hallasz...

nemtom hogy jött ez ide,
de tök izgi lehet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:10, 28-04-2004 
impulsecreator.hu

mint a trend című filmben :D razzia után újabb helyszín keresése és a buli folytatódik 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:50, 29-04-2004 
cinetrip

Én egyszer voltam lent egy buliban a Józsefkrúton,
a metromeggállóban.
A Mango gurított, 150 arc táncolt ment a vetítés és akkor bekiabálták hogy ENNYI !!!

:shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:43, 29-04-2004 
original nuttah

qukax wrote:
Én egyszer voltam lent egy buliban a Józsefkrúton,
a metromeggállóban.
A Mango gurított, 150 arc táncolt ment a vetítés és akkor bekiabálták hogy ENNYI !!!

:shock:

az nem a Kontroll forgatás volt? :) :wink:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:00, 29-04-2004 
állat

oxi wrote:

az nem a Kontroll forgatás volt? :) :wink:

:D

Profile  

PostPosted: 12:52, 29-04-2004 
souljah

Lizard wrote:
Ezt a partyhelyszínt meg azért találtam ki, mert a helyszínek közti metrós-kapcsolat különös eufóriát szállítana, mintegy időutazás a stílusirányzatok között...

ehhez feltétlenül szervezz ide néhány külföldi, zajtalan metro szerelvényt ish. a mieink mindent szállítanak, csak eufóriát nem :twisted: :lol:

Profile  

PostPosted: 14:06, 29-04-2004 
teknikolor wrote:
Lizard wrote:
Ezt a partyhelyszínt meg azért találtam ki, mert a helyszínek közti metrós-kapcsolat különös eufóriát szállítana, mintegy időutazás a stílusirányzatok között...

ehhez feltétlenül szervezz ide néhány külföldi, zajtalan metro szerelvényt ish. a mieink mindent szállítanak, csak eufóriát nem :twisted: :lol:

Csak mindig a pozitív oldalát kell nézni: az az alapzaj kiegészítő eleme lehetne a muzsikáknak, éppúgy, mint például a goa bulikhoz a tűz pattogása vagy egy Cinetrip partyhoz a vízcseppek játszadozása. :lol:

Post subject:
PostPosted: 15:03, 29-04-2004 
metalhead

Ezt max úgy lehetne megoldani hogy ha egy helyszines max 2 és akkor fent van még egy. Lent pedig két oldalra beállitani metrókocsikat igy lenne ülőhely és nem esnek be az emberek 8) középen meg ugye a tánctér.
De hát ahhoz súlyos összeget kéne leperkálni ez az egyik tűzvédelmi szempontbnól tuti nem engednék meg nah a másik hogy kb 5-fél 6-kor indulnak az első szerelvények nah most margit néninek meg józsibá nak nem mondhatod meg hogy gyalogoljon újpestről mondjuk a klinikáig szóval már itt meg hal a dolog és az uccsó metró pedig fél 12 körül megy.....képzeld el mi lenne a droidokkal :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 29-04-2004 
partiarc

Eszondom énis... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 29-04-2004 
Utóbbi problémát szerintem a legkönnyebb orvosolni, csak metrópótló buszokra lenne szükség, s akkor Margit néni aznap is el tudna menni a háziorvosához, hogy megint nem hall a bal fülére... :lol:

Post subject:
PostPosted: 15:20, 29-04-2004 
partiarc

Lizard wrote:
Utóbbi problémát szerintem a legkönnyebb orvosolni, csak metrópótló buszokra lenne szükség, s akkor Margit néni aznap is el tudna menni a háziorvosához, hogy megint nem hall a bal fülére... :lol:

Milyen napra tervezted a bulit? Mert pl. vasárnap nem naon rendel a háziorvos.... Max megy a piacra, mer occsó a krumpli :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 29-04-2004 
metalhead

szombaton piac van vasárnap meg mise :lol: :lol:

meg kicsit drága mulatság lenne....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 29-04-2004 
partiarc

s_py wrote:
szombaton piac van vasárnap meg mise :lol: :lol:

Megy a hype minden hétvégén! :lol: :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]