i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:44, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:39, 29-05-2005 
ujonc

mesza wrote:
:ah: úristen...
végigolvastam ezt a topicot, remélve, hogy építő jellegű dolgokat is hallok... erre...
azt hittem, hogy ezen a fórumon sok értelmes ember van... de nagyot csalódtam :(
hogy lehet ilyen beszűkültnek lenni? minek ilyenekkel traktálni az embereket hogy a goások ilyenek a dárenbézesek olyanok, egyáltalán milyen fogalmak ezek? ilyenes-olyanos pffff....
én szeretem mindkét stílust, és még ezeken kívül is sok mást, de eszemben sincs senkit lefikázni (akár burkolt, gúnyos formában sem), mert ezt vagy azt szereti... ízlések és pofonok. attól még hogy milyen zenét szeret valaki, ugyanolyan ember mint én vagy a többi... vagy ezek a csoportok már ilyen rasszokba mennek át? megszólal a másik, és már sárral dobálunk rögtön? a kendermagos-ellentüntetős tábor jut róla eszembe... méghogy a goa mint zene vagy buli a napimádatról vagy a buddhákról szól...ezek szerint a dnb a büdös, kicsi termekről, és a heringeffektusról szól? ja, és persze a vektorgrafikáról? :D egyszerűen tetszik a zene, jó a hangulat a bulin, ezért megyek el oda is, és még szoknya sincs rajtam!
én is imádom a szabadtéri bulikat, a goát is. de a dárenbéjszt még jobban, csak sajnálatomra az utóbbi években nem volt olyan, ami igazán kedvemrevaló lett volna...
az meg hogy ezzel kárt teszünk a szarvasokban meg hangyákban vagy nemtom mi volt már... hát nem tudom, szerintem nem. egyedüli para a szemét, de azt egy értelmes szervezőcsapat maradéktalanul összetakaríttatja (remélem!)

:respect: Töktotál igaza van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 29-05-2005 
ujonc

van egy egetrengető ötletem: az, aki szeret szabadban bulizni és talál zenei -és higiéniás- igényének megfelelő bulit, az menjen, aki nem, az ne!
mi, akik szeretünk a szabadban bulizni, függetlenül attól, h. goásak, bézerek, brékesek, rokkerek[ :wink: ], stb. vagyunk, elmegyünk és igen jól fogjuk magunkat érezni.
aki nem szereti az ilyet, az ne jöjjön hangulatot rontani, oke?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 2 hours [ DST ]