.syr wrote:
OFF OFF OFF OFF (bocs megint .... még mindig)
Szal' amikor előhoztam ezt az egész témát a zenevásárlásról, akkor arra próbáltam rávilágítani, hogy a NEM KÉZZEL FOGHATÓ megjelenéseket sajna nem lehet komolyan venni. A zene "adatként" történő kezeléséről nekem egy dolog jut eszembe : SZAR!SZAR!SZAR! Mégpedig egy jó nagy adag.
Másolod a winyóra, ide teszed oda teszed ... shift+del aztán sehol sincs.... a művész megbecsülése ezzel az egész "könnyenszerzett" 3 file-al (2100.-) igencsak elmarad. Kinek lesz meg egy mp3 file-ja 5 év múlva? De tényleg ... elvegyül a rengetegben.
Ezzel szemben egy eredeti lemez..... utána járok, esetleg megrendelem korábban, majd bemegyek a boltba és ugyanezt a 3 számot megveszem ugyancsak 2100.- ért egy tokban, jóesetben borítóval ... hazafelé tömegközlekedve megnézegetem a címkét ... hazaérve leülök, berakom/felrakom a korongot .... lemegy a Always & Forever, a Blue Fairy és a Want My Love közben egy jóleső érzés tölti el a lelkemet, hogy egy hasznos, és értékes dologra költöttem a 3x700 jó magyar forintot és helye van a gyűjteményemben!
Nekem ez hiányzik... aki pedig rögtön akarja, annak ott a paypal...
ezzel absz egyetertek

viszont valdinak abszolut igaza van, anyagilag valoszinuleg igy jobban jar a muvesz..(bakelitmaster ill. gyartas koltsegei nagyon magasak)