i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:09, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:45, 05-09-2005 
allnightbreakz

valdi wrote:
.syr wrote:
a művész megbecsülése ezzel az egész "könnyenszerzett" 3 file-al (2100.-) igencsak elmarad.

lehet igy tobb jut a zenesznek, mint a kezzelfoghato megjelenesekkel, ha mar megbecsulesnel tartunk

sok zenesznek meg nincs mas lehetosege a megjeleneshez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 05-09-2005 
Misspent Music

laca wrote:
sok zenesznek meg nincs mas lehetosege a megjeleneshez

pontosan errol van szo. nyilvan ha valaszthatnek enis vinilre vagy cdre szavaznek, ha masnem azert mert feltehetnek egy peldanyt a polcra a "trofeak" koze...
de vannak olyan zenek es kiadok akik terjeszto hianyaban csak igy tudnak letezni - pl a 3 zene kozul 2 100% soha sehol nem jott volna ki es itt hal el a vinyomon ha nem tetszik meg nookie-nak

ez egy plusz lehetoseg, aminek orulok es nem azt nezem h miert nem bakelit.
persze a vasarloi szemszog masmilyen, es ezt megertem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 06-09-2005 
metalhead

szerencsetlen icrnek akarmilyen megjelenese van (legyen az free vagy megvasarolhato mp3, lemez vagy akarmi), az mindig vmilyen vitat valt ki itt a forumon. nemhogy orulnenk a zeneinek. mert sztem jok (persze ezzel is lehetne vitatkozni, mert ugye izles dolga..). es vhol ez lenne a lenyeg :roll:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 06-09-2005 
metalhead

.syr wrote:
OFF OFF OFF OFF (bocs megint .... még mindig)

Szal' amikor előhoztam ezt az egész témát a zenevásárlásról, akkor arra próbáltam rávilágítani, hogy a NEM KÉZZEL FOGHATÓ megjelenéseket sajna nem lehet komolyan venni. A zene "adatként" történő kezeléséről nekem egy dolog jut eszembe : SZAR!SZAR!SZAR! Mégpedig egy jó nagy adag.
Másolod a winyóra, ide teszed oda teszed ... shift+del aztán sehol sincs.... a művész megbecsülése ezzel az egész "könnyenszerzett" 3 file-al (2100.-) igencsak elmarad. Kinek lesz meg egy mp3 file-ja 5 év múlva? De tényleg ... elvegyül a rengetegben.
Ezzel szemben egy eredeti lemez..... utána járok, esetleg megrendelem korábban, majd bemegyek a boltba és ugyanezt a 3 számot megveszem ugyancsak 2100.- ért egy tokban, jóesetben borítóval ... hazafelé tömegközlekedve megnézegetem a címkét ... hazaérve leülök, berakom/felrakom a korongot .... lemegy a Always & Forever, a Blue Fairy és a Want My Love közben egy jóleső érzés tölti el a lelkemet, hogy egy hasznos, és értékes dologra költöttem a 3x700 jó magyar forintot és helye van a gyűjteményemben!

Nekem ez hiányzik... aki pedig rögtön akarja, annak ott a paypal...

ezzel absz egyetertek :) viszont valdinak abszolut igaza van, anyagilag valoszinuleg igy jobban jar a muvesz..(bakelitmaster ill. gyartas koltsegei nagyon magasak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:26, 06-09-2005 
Misspent Music

Psure wrote:
anyagilag valoszinuleg igy jobban jar a muvesz..(bakelitmaster ill. gyartas koltsegei nagyon magasak)

elvileg jarna csak jobban. az mp3nal - kiadotol es az engine-t ado website-tol fuggoen (pl beatport) - fele, vagy negyede jar neki, ami persze hogy jo, de amig max ilyen 10-20 letoltes jut egy zenere, addig egy lemezt 500 alatt nem nyomnak. persze ott meg csak akkor kapsz penzt ha eloleget fizetnek kulonben nem, de akkor meg mar inkabb 0 bevetel es 500 lemez, mint x bevetel es 20 letoltes

na mar enis offolok.

off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 06-09-2005 
original nuttah

icr wrote:
Psure wrote:
anyagilag valoszinuleg igy jobban jar a muvesz..(bakelitmaster ill. gyartas koltsegei nagyon magasak)

elvileg jarna csak jobban. az mp3nal - kiadotol es az engine-t ado website-tol fuggoen (pl beatport) - fele, vagy negyede jar neki, ami persze hogy jo, de amig max ilyen 10-20 letoltes jut egy zenere, addig egy lemezt 500 alatt nem nyomnak. persze ott meg csak akkor kapsz penzt ha eloleget fizetnek kulonben nem, de akkor meg mar inkabb 0 bevetel es 500 lemez, mint x bevetel es 20 letoltes

na mar enis offolok.

off

tényleg az utolsó off, sorry: ha olcsóbb lenne többen töltenék :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 06-09-2005 
metalhead

ha lenne rá pénzem megvásárolnám őket!!
a srácoknak nyugaton reméljük lesz is rá léje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:54, 08-09-2005 
torespont

en nagyon orulok az ilyesfajta lehetosegeknek, legalis mp3 nem tul dragaert, bar lehetne olcsobb de ez meg elviselheto hiszen egy jo minosegu sokszorosithato korszeru adathordozot kapsz a kezedbe harmadannyiert mintha mast vennel, megtobb ilyet meg olcsobban!!!!!!! esetleg magyar ilyenoldalt is, na valaki ? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 13-09-2005 
metalhead

én ugy tudom h van ilyen...

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]