i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:23, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:56, 14-09-2005 
piper

anno amikor még rocksztárosdit játszottunk egy kocsmába próbáltuk megetettni a Hobot akkor odajön az arc a szám közepén és elkezd a pulcsim ujjába egy 500-ast tömni és ordít hogy az aranyeső-t játszam.

:D :D
valahogy meg tudom érteni a dj-k problémáját

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 14-09-2005 
ujonc

nihilist wrote:
de látod elég sokan megteszik :(

hát igen...igen...
pl.:előző évben (nem tudom melyik partyn már) Living Roomba ott voltak a Pulzár Rádiósok és riportot csináltak...ott álltam és egy csajt megkérdeznek,h melyik a kedvenc dj-d...válasza:frequencies :lol:
elég vicces volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 14-09-2005 
ujonc

jade wrote:
ginoh wrote:
futureform wrote:
ginoh wrote:

amugy sztem joesetben egy djt azert hivjanak jaccani, h azt jacca amit szokott, ne pedig jukebox legyen

hahaha hat igen, azert jopar erdekes kerdes futott be az est folyaman a hide u-tol a kemalig majd minden :lol:

de a legdurvabb ilyen elmenyem az volt, h valaki tayot kert egy bulin
mondom ez 1 dnb buli
miert a tayo nem dnb? igy a delikvens, hat mondom sztem breaks, nem baj rakjam csak fel, mondta o, ennyiben maradtunk 8)

tolem kertek mar jazzt, sot frank sinatrat es tiestot is

de leggyakrabban ZUZOSAT :D

-klute buli tokolon: kopasz ficko odajon. azt hittek, kulte goat fog jatszani, es most kattognak, viszont volt egy mento otlete, idefele a kocsiban egy goacdt hallgattak, kerjem mar meg klute-ot h rakja be azt.

-kecskemeten: -azt hallottam h toled lehet cdt kerni, adjal mar egyet. ugyanott, kesobb: figyelj haver, rakjal mar valami rokkot jo?

-kashmir: rakjal mar valamit palotaitol! ismered nem? dj palotai, tudod.. van az a cdje, na azt! kesobb soundhunter a valamelyik pendulum szammal kezdett, erre a ficko: na latod, errol beszeltem!

:lol: :lol: :lol: neeeeeeeeee..hihetetlen..mókás dolgok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 14-09-2005 
piper

ezeket lehet hogy már a humor topikba kellene :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 14-09-2005 
original nuttah

Peace wrote:
nihilist wrote:
de látod elég sokan megteszik :(

hát igen...igen...
pl.:előző évben (nem tudom melyik partyn már) Living Roomba ott voltak a Pulzár Rádiósok és riportot csináltak...ott álltam és egy csajt megkérdeznek,h melyik a kedvenc dj-d...válasza:frequencies :lol:
elég vicces volt

nice1

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 14-09-2005 
tactile

azért azt se könnyű überelni ami hydro bulin történt. egy tag odament a hydro-hoz és kézzel-lábbal magyarázta neki meg aztán nekem is hogy van egy marilyn manson kazettája (!) és ugyan legyen már olyan kedves a dj tegye be mert arra itt megőrülnek azt garantálja. :D

a jukebox témához meg annyit hogy én amikor egy külföldi dj előtt játszom akkor úgy fogom fel hogy mivel miatta jöttek el az emberek és még véletlenül sem miattam, ezért olyasmit próbálok játszani amit az ő közönsége értékel valószínűleg. egyébként meg nekem nagyjából mindenféle dnb tetszik, tehát ilyenkor sem játszom olyan zenét amit utálok. ezt a bulin "nevelést" meg sose értettem, ha nevelni akarnék akkor nem dnb-vel foglalkoznék, vannak kicsit tartalmasabb zenék is ennél... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:27, 14-09-2005 
metalhead

pontosan..tuldimenzionalni sem kell a dolgokat :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 14-09-2005 
poszthumusz

skc wrote:
ezt a bulin "nevelést" meg sose értettem, ha nevelni akarnék akkor nem dnb-vel foglalkoznék, vannak kicsit tartalmasabb zenék is ennél... :P

word!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:21, 14-09-2005 
souljah

skc wrote:
ha nevelni akarnék akkor nem dnb-vel foglalkoznék, vannak kicsit tartalmasabb zenék is ennél... :P

wow, realista es szimpatikus latasmod :thumbsup:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 2 hours [ DST ]