matulageci wrote:
Gyerekek, ez nagyon durva!!! Egy CIGÁNY is volt a buliban :-DDDDDDDD Ráadásul egy KÖVÉR, FUXOS CIGÁNY :-DDDDDDDDDD Vizet!!!! :-DDDDDDDDDDDD
én csak a gyereket sajnálom, akitől behúzta a fulkepet
amúgy ez a gig már nagyon kellett..
"like water for a thirsty ground"
három órás show, jól megkaptuk, az első sor hülyegyerekeinek faszfejkedése ellenére is, akiktől az elején sikerült alig látni valamit is..
wildchild perfektül tartotta a kapcsolatot a közönséggel, erősen megtámogatta a bakelitkultúrát, és kilátásba helyezte, hogy otthon is mesél majd a magyar közönségről. a hallomás alapján pedig a közelgő album is rendben lesz, néhány elég erős punchline-nal, tanítással, meg rapid flow-val (amit még úgy is tartott, hogy lunatic kb kétszer annyi ideig tartotta vissza az ütemet, mint amennyit átlagember még bírhat ritmusérzékkel). amúgy kb nála jött elő kiválóan az, mennyire jót tesz a szuflának, ha az ember nem szmókol
declaime meg hát, egy nyolcéves jégkrémtolvaj mosolyával az arcán, gyönyörűen produkálta amit kellett.. számomra a fénypont a
heavenbound-dal (
"...ashes to ashes and dust to dust / till i die i shed light cause dat's a must") érkezett el, atesista lelkületem ellenére kishíján beléptem az egyházba, aztán hamar meggondoltam magam, és jött a pezsgő meg a pajzán tánc a b-girlök némelyikével, je.
beírva az életreszóló élmények listájára.
PS.: warm up
külön kösz a we all over-ért, a masters of illusion lp az elsőszámú kedvencem.