i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:32, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03:30, 31-05-2006 
pokemon

Psure wrote:
most hallottam, hogy bevezetik, jovore kezdik a kismetroban, de hat akkoris, sztem ez igy hihetetlen pazarlas (foleg, hogy mondjuk kb 16eve megtehetnek)

napi 250ezerrel szamolva mondjuk 20nap az 5millio, ha ebbol megvan egy allomason az a nehany kapu, akkor egy evi ellenori jelenletet sporolnak meg. ha 50millioba kerul akkor 10evnyit, viszont a bevetel tobblet lehet kicsit nagyobb lenne :)

ize hm, most naon off de sztem nem 5 es nem is 50millia lenne 1 ien kapurendszer, hanem sokkal komolyabb beruhazas..

tegyuk meg hozza h vmi hatter is kene ahol az emberek[nem is keves ember gondolj belle hanyan metroznak 1 nap] 'kapu accjait' tarolnak/rendszereznek/feltoltenek/ellenoriznek kozpontilag.es ezt a halozatot kiepiteni az adott metro vonal teruleten-uzemeltetni
[mert ha mondjuk osszeomlana kitorne a parasztlazadas h 'miaz baze h en fizetek es nem enged be a kapu'],
es akkor mar ne 1 vonalon legyen. stbstb.

csak h nehogy vmi orult bkvsnak tunjek enis szoktam bliccelni:D ki nem?de ennek ellenere ez a velemenyem h, ezt a cuccost nem lustasagbol nem epitette ki idaig a metro hanem mert kurvara nincs ra penze..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:43, 31-05-2006 
pokemon

ja es ez lemaradt :joe: :joe: :joe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 31-05-2006 
partiarc

egyebkent most ha jol olvastam ejszakai buszrol es nem metrorol volt szo

ja es ne legyen senki se felhaborodva, tessek venni jegyet/berletet. ha a belepot ki tudod fizetni, egy kurva bkv berlet is bele kell ferjen.
ez mindenki erdeke kb.

off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 31-05-2006 
original nuttah

Lanti wrote:

"Circus Maximus pres. Aphrodite - 2006. május 26. - Tűzraktér" :)

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 31-05-2006 
partiarc

jade wrote:
Lanti wrote:

"Circus Maximus pres. Aphrodite - 2006. május 26. - Tűzraktér" :)

ja, arrol nemtok meselni, nem voltam. viszont buszon utaztam mar :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 01-06-2006 
metalhead

911 wrote:
Psure wrote:
most hallottam, hogy bevezetik, jovore kezdik a kismetroban, de hat akkoris, sztem ez igy hihetetlen pazarlas (foleg, hogy mondjuk kb 16eve megtehetnek)

napi 250ezerrel szamolva mondjuk 20nap az 5millio, ha ebbol megvan egy allomason az a nehany kapu, akkor egy evi ellenori jelenletet sporolnak meg. ha 50millioba kerul akkor 10evnyit, viszont a bevetel tobblet lehet kicsit nagyobb lenne :)

ize hm, most naon off de sztem nem 5 es nem is 50millia lenne 1 ien kapurendszer, hanem sokkal komolyabb beruhazas..

en per allomas gondoltam tovabba azt is odairtam, hogy mit gondolok arrol, ha akar egy nagysagrenddel tobb a koltsege (nagysegrend=eggyel tobb nulla)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 01-06-2006 
pokemon

sok BKV Fan, alakítsatok klubot! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:36, 02-06-2006 
metalhead

Psure wrote:
EZ Rollers wrote:
Psure wrote:
egy evi ellenori jelenletet sporolnak meg

Az egy részről igaz, hogy nem nagyon spórolnak. Most megnéztük az állam szemszögéből. NÉZZÜK MEG AZ ELLENŐRÖK SZEMSZÖGÉT...aki KB. UGYANANNYIRA EMBER, mint én, te, vagy bárki más...nem földet zabál, hanem kenyeret, szalámit, és nem tengervizet iszik, hanem tejet, meg vizet (stb.), mint mi...amik UGYE? pénzbe kerülnek...(és mellékesen megsúgom, nem a legjobban fizető állás az övék...)

...namost HA az összes ellenőrt leváltja pár robot (automata kapus rendszer), akkor az a nem 2-3 ellenőr mit fog csinálni? Valszeg a legtöbbnek gyereke van, nem is egy...éhezik az egész család? Aztán éhendöglenek 50 robot miatt? Úgyhogy szerintem az ellenőrök érdeke is benne van, ami miatt nem gyorsítják ezt a folyamatot...

Nem kötekedésként írtam eme sorokat, csak bele kéne gondolni LEGALÁBB EGYSZER picit a másik ember sorsába is, és nem gyerekesen viselkedni/gondolkodni...(ugyanis nem mindenki kapja ingyen a kaját az asztalra kitéve, valaki ezért dolgozik is)

badarsag szorri. az ipari forradalom idejen is ezert vertek szet a gepeket. a technologiai fejlodeshez ezek a dolgok is hozza tartoznak, szerintem kulturorszagban ezt ugy oldjak meg, hogy szepen atkepzik ezt a par szaz rettenetesen magasan kepzett szakembert :)

arrol nem is beszelve, hogy szerintem az emberek jo resze bliccel, ami igen nagy bevetel kieses.

az meg a masik h valakinek karban kell tartania a gepeket is. bar mondjuk megneznem h a szodasszemuveges nenit (tudom szegyen, de o buntetett meg) majd a bkv atkepezteti magneskapu managerre :lol:

_Superfuzz_ wrote:
American Beauty-ra ráhúzni a partyt meg egy szettet h ettől dejó volt..hháát..

en nem ezt mondtam :roll: de akkor es ott jol esett. eleg valtozatos volt az a bratwa szett, volt benne logosticstol silent witnessig minden. amugy nekem a party "csucsa" az a tribal natty aphrodite remix, meg persze a tobbi aphro zene volt. vegulis azokert mentunk :wink:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]