Psure wrote:
egy evi ellenori jelenletet sporolnak meg
Az egy részről igaz, hogy nem nagyon spórolnak. Most megnéztük az állam szemszögéből. NÉZZÜK MEG AZ ELLENŐRÖK SZEMSZÖGÉT...aki KB. UGYANANNYIRA EMBER, mint én, te, vagy bárki más...nem földet zabál, hanem kenyeret, szalámit, és nem tengervizet iszik, hanem tejet, meg vizet (stb.), mint mi...amik UGYE? pénzbe kerülnek...(és mellékesen megsúgom, nem a legjobban fizető állás az övék...)
...namost HA az összes ellenőrt leváltja pár robot (automata kapus rendszer), akkor az a nem 2-3 ellenőr mit fog csinálni? Valszeg a legtöbbnek gyereke van, nem is egy...éhezik az egész család? Aztán éhendöglenek 50 robot miatt? Úgyhogy szerintem az ellenőrök érdeke is benne van, ami miatt nem gyorsítják ezt a folyamatot...
Nem kötekedésként írtam eme sorokat, csak bele kéne gondolni LEGALÁBB EGYSZER picit a másik ember sorsába is, és nem gyerekesen viselkedni/gondolkodni...(ugyanis nem mindenki kapja ingyen a kaját az asztalra kitéve, valaki ezért dolgozik is)
badarsag szorri. az ipari forradalom idejen is ezert vertek szet a gepeket. a technologiai fejlodeshez ezek a dolgok is hozza tartoznak, szerintem kulturorszagban ezt ugy oldjak meg, hogy szepen atkepzik ezt a par szaz rettenetesen magasan kepzett szakembert
arrol nem is beszelve, hogy szerintem az emberek jo resze bliccel, ami igen nagy bevetel kieses.