i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:07, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:30, 14-07-2001 

Ad :: nekem néha szükség van zúzdára - néha meg szállásra is.Igazából az lenne szerintem a cool ha a djk szettjeinek lenne 1 íve tehát felvezetés-zúzda-levezetés.bukem(..egyik legjobb bulizásom volt eddigi életemben) ha jól emléxem csütörtöki napon volt és ez is befolyásolta a közönség számát(hál' Istennek) + akkor még nem igazán dominált a droid style.de ez természetes is,hogy a partyközönség nagy hányada időszakosan cserélődik::idő után mindenki megunja a partyzást + egyéb okok miatt tünik el és már újabb arcok pörögnek hétvégénként a bulikon(a régiek meg igazából senkinek sem hiányoznak mert legtöbbször tsak felületes ismerettségek köttetnek partykon amúgy mindenki éli a polgári életét-ismétlem legtöbbször::én is szereztem jó barátokat így de naggyon keveset)-persze van 1 réteg aki anno annyira beleszeretett a drum'n'bass-be hogy mindig el fog járogatni bulikba de szerintem ők sem minden hétvégén mert az már unalmas eléggé + én inkább olyan bulikba mennék el ahol nem tsak az aktuális bass szupersztár lép fel hanem más zenei stílusok(nálam főleg breakz,nujazz,electronica,hiphop) jelentősebb képviselői dehát nem vagyunk Angliában:) itthon sajnos nem éri meg meghívni mongyuk DJ Marky mellé még például Pilgremet vagy még sorolhatnám a rengeteg talentum nevét.az lenne az egészséges ha normális választék lenne zenei stílusokból(ezt több tényező is hátráltatja::például nincsenek rendes club-ok ahol ez megvalósítható lenne)::
de talán egyszer eljut ilyen szintre is a dolog.I hope.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 14-07-2001 
pararadio

2 ib:

az igazsag a fejhallgatodban van, amit agyba bujaskor teszel a fuledre ;) (mar, ha egyedul bujsz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:38, 14-07-2001 

to easy: naná, hogy az lenne jó ha több stilus lenne egy partin, de nem techno és d&b keveréke, mert a társaság is más. Amit te irtál az iszonyu jó lenne, dehát az London mi pedig itt vagyunk. Ugy érzem, hogy a parti szinvoval egyre inkább nő, de a közönség ezzel fordítottan arányos. Ezért én abból indultam ki, hogy először az embereket kéne egy picit megváltoztatni, és akkor beindulhatna a clubbozás, mert egy legalább egy kissebb clubban ne a kattogo fejeket keljen nézni. Képzeld el ha itt is annyi parti lenne mint angliában. Gondolom fogtál már a kezedben knowlege magazint. A végén összegezve vannak a partyk a honapban napok szerint, mondjuk egy péntekre legalább tíz parti esik, dehát van minden nap. Ha itt is ez lenne, ezek a bogyo arcok már halottak lennének a mindennapos bulik miatt, mert ök mindegyik partyn ott vannak, és nagyon készen vannak.
Az ív amiröl beszéltél az tényleg jó lenne, de ezt el lehetne képzelni nem csak egy dj szintjén, hanem egy party szintjén is. Mert wgy este alatt is elég össze vissza váltják a hangulatokat. A zuzda pedig nekem is kell, mert én is imádom, én nem is mondtam, hogy csak lájt legyen, mert az nem lenne tul jó.
Bukem idejében pedig tényleg nem dominált még a droidság annyira, de azért már alakultak. Amitöl én igazándiból félek az az, hogy mi lesz késöbb velük, mert ha ez igy megy tovább, akkor a hiradóban fogjuk látni, hogy felhívjuk kedves nézöink figyelmét, hogy gyermekeit ne engedjék el d&b partiba, mert rend kívül veszéjes és egézségtelen. Szerintem ezt senki sem akarja, és az ami most van, már az is gáz. De amit te írtál, abban együtt reménykedünk...:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]