i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:19, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:33, 24-07-2000 
ujonc

bongyor:
Inkabb az all grizzlyt suckolja le, ne aldozdd fel magad ! :))
Ami meg gaz amit Storm gondolhatott: Are these hungarian d'n'b clubbers????...jesus fuck me just 100 people???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 26-07-2000 
ujonc

storm szettje nagyon frankó volt ,
sok kibaszott grizzli hát nemtudom ,
az pedig elég szégyen , hogy csupán
ötven ember volt kiváncsi a szettjére ,
hangrendszer sucks .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 27-07-2000 
son of nitrous

No para!
Ha minden úgy alakul, ahogy szeretnénk, akkor a Januári Nowsound! az egy görlí spesöl lesz.
Joe Diamond (bristol)
Dj Deazy (ruffneck team)
Dj Storm (Metalheadz)
Szóval van még rá esély, hogy megmutassuk a Stormnak :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 27-07-2000 
ujonc

JANUARI???????
Midlow kedves, nem tudnal vmi kozelebbit legalabb az oszre...offerolni?
Januarig meg nagyon sokat kell aludni:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 28-07-2000 

Hi All!

Hétvégén sajnos én is élőben tapasztaltam ezt a szart ami lett a hyperből...
Bevallom, hogy én nem csak Dj Storm játéka miatt mentem el, szeretem az igazi techno-t is, és gondoltam végre Adam Bayer-t is tudom hallani. Már 1 hónappal előtte a bulira készültem, semmi más discóba nem mentem(a disco-t house party-n értem...), otthon hallgattam hétvégenként a haverokkal és a barátnőmmel a súlyosabb zenéket, nehogy sokkot kapjak:))) Sajnos a dologok nem úgy alakultak, hogy önfeledten e zenének tudjak szentelni egy darabkát az életemből...
Körülbelül fél 12-ig minden ok volt... aztán a semmiből hirtelen élőjöttek a grizzlyk... Qrva sokan jöttek, a hülye nőikkel együtt. Tele lett a PATEX gyenge 1 óra alatt. Qrva meleg lett. Nem tudtam a zenére se figyelni, ha leültem akkor patakokban folyt rólam a víz!!! Olyan volt, mint egy szaunába. Nem értem, hogy miért nem lehet valahogy a szellőztetést megoldani??!!??
Tük szar kedvem lett, össze-vissza maszkáltam, mert a forróság üldözött. Sajnos a dnb terem kongott az ürességtől, pedig Dj Storm nagyon nyomta a talpalávalót!!!
Egyébként rájöttem miért szar ennyire a Hyper!!! Nem kellene olyan Dj vendégeket hívni(a magyarokra gondolok), akiknek semmi köze a techno-hoz!!! A Biosphere terembe mit keresett sterby és a zsazsa??? Nem értem! És a bajok forrása éppen ez, mert ő miattuk jön az a sok marha grizzly!!! Ez tény! Marco játéka közben arra lettem figyelmes, hogy ejha, de mintha eltüntek volna azok sok izmik, és volt hely táncolni..., gyanakodva körbenéztem a termekben, a dnb szokás szerint üres volt, a biosphere viszont tele!!! Odamentek a grizzlyk, és tudjátok kire tomboltak??? Arra akit nem akartam volna ilyen party-n látni...sterby! Gondoljátok el, ezeket nem érdekelte marco 3 lemezjátszóról, helyette a sterby kell. Ott integettek meg kurjongattak neki... de az összes ott volt!!! :))))
Légközelebb jobban megnézem a Dj listát, és ha ott lesz ennek a 2 embernek a neve(sterby, zsazsa), akkor tuti nem megyek hyperra. A szervezők, ha lehet ne csináljanak ijjen bulikat, vagy ne hivják hyperspacenak....
Egyelőre ennyi!

bye

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]