Hi All!
Hétvégén sajnos én is élőben tapasztaltam ezt a szart ami lett a hyperből...
Bevallom, hogy én nem csak Dj Storm játéka miatt mentem el, szeretem az igazi techno-t is, és gondoltam végre Adam Bayer-t is tudom hallani. Már 1 hónappal előtte a bulira készültem, semmi más discóba nem mentem(a disco-t house party-n értem...), otthon hallgattam hétvégenként a haverokkal és a barátnőmmel a súlyosabb zenéket, nehogy sokkot kapjak:))) Sajnos a dologok nem úgy alakultak, hogy önfeledten e zenének tudjak szentelni egy darabkát az életemből...
Körülbelül fél 12-ig minden ok volt... aztán a semmiből hirtelen élőjöttek a grizzlyk... Qrva sokan jöttek, a hülye nőikkel együtt. Tele lett a PATEX gyenge 1 óra alatt. Qrva meleg lett. Nem tudtam a zenére se figyelni, ha leültem akkor patakokban folyt rólam a víz!!! Olyan volt, mint egy szaunába. Nem értem, hogy miért nem lehet valahogy a szellőztetést megoldani??!!??
Tük szar kedvem lett, össze-vissza maszkáltam, mert a forróság üldözött. Sajnos a dnb terem kongott az ürességtől, pedig Dj Storm nagyon nyomta a talpalávalót!!!
Egyébként rájöttem miért szar ennyire a Hyper!!! Nem kellene olyan Dj vendégeket hívni(a magyarokra gondolok), akiknek semmi köze a techno-hoz!!! A Biosphere terembe mit keresett sterby és a zsazsa??? Nem értem! És a bajok forrása éppen ez, mert ő miattuk jön az a sok marha grizzly!!! Ez tény! Marco játéka közben arra lettem figyelmes, hogy ejha, de mintha eltüntek volna azok sok izmik, és volt hely táncolni..., gyanakodva körbenéztem a termekben, a dnb szokás szerint üres volt, a biosphere viszont tele!!! Odamentek a grizzlyk, és tudjátok kire tomboltak??? Arra akit nem akartam volna ilyen party-n látni...sterby! Gondoljátok el, ezeket nem érdekelte marco 3 lemezjátszóról, helyette a sterby kell. Ott integettek meg kurjongattak neki... de az összes ott volt!!!

)))
Légközelebb jobban megnézem a Dj listát, és ha ott lesz ennek a 2 embernek a neve(sterby, zsazsa), akkor tuti nem megyek hyperra. A szervezők, ha lehet ne csináljanak ijjen bulikat, vagy ne hivják hyperspacenak....
Egyelőre ennyi!
bye