i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:22, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:54, 15-01-2001 
droid

Third Generation pres. 3rd G Night
@ 2001.01.18.
Helye: Fáklya klub
Fellép: Longman+Bratwa. Aafro+Diziek
Belépő: ?
Nem tudom ,de kurva jol hangzik!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:53, 15-01-2001 
ujonc

deep4life: okos vagy, legyél rá büszke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 16-01-2001 
original nuttah

Aafro+Diziek - agyaltalan nem döngetööösss
zuzzzdaaa egyy a 10000000000-bol......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:22, 16-01-2001 
ujonc

belepo: 500ft.
Kulonben a Faklyaban ez egy sorozat resze.
minden csutortokon mas zenei vonal varhato,
de dnb viszonylag surun fog elofordulni :)
ill minen honapban egyszer szombaton is jelentkezunk, ahol febr. -tol remelhetoleg sikerul kulonegessegeket is osszeallitsunk. saturday special :)
lenyegeben azt szeretnenk, ha nem csak egy sima partynak neznetek. celunk egy kellemes clubeste kialakitasa, ahol talalkozni lehet, BESZELGETNI es meg tancolni is. Egy atmenet a kavezo es a party kozott, nyitott emberek szamara.
----------------------
Pliiiiz no szinti!!!!
----------------------
Multheten kezdodott, nagyon kellemes legkorben. mindenkit szeretettel varunk, aki ugy gondolja. cu

jan 25 Dork & Friends feat. Karamel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 17-01-2001 
ujonc

hat aki nem ferne be a now soundra, vagy valamiert nem akar oda menni, annak itt egy tovabbi ajanlat:
elso szombati alkalmunk a faklyaban jan 27:
Bosi
Mr. Skunk
Mango
Naga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:26, 17-01-2001 
ujonc

soulja: "Amit akartam mondani az az hogy nem fognak elegen jönni,ha ilyeneket irsz"
És képzeld el, nem minden szervező csapat a profitra gyúr...

ned: külön rész lesz beszélgetni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 18-01-2001 
ujonc

Tudja valaki, hogy hol van a Faklya klub?
(sosem hallottam rola)
Elore is koszi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 18-01-2001 
ujonc

soulja420: Sajnalom, ha valamelyik topic-ban ennyire megsertettelek, de most sikerult megnevettetned gyerekes viselkedeseddel, hogy probalsz itt visszavagni.
En kurvara nem szegyenlem, hogy nem ugrik be a "Faklya klub" nevrol semmi, lehet, hogy azert, mert tenyleg nem voltam ott, de ha igy van azt sem szegyenlem.
3 eve voltam eloszor dnb party-n (szigeten)
Es csak a Saigon cafe' fele tilos klub, meg a Jailhouse nyitasa ota jarok rendszeresen ilyen jellegu rendezvenyekre, klubokba.
Elotte csak otthon hallgattam jungle-t, kesobb, mikor megjelent d&b-t, es nem ismertem tobb mint 1 even keresztul senkit, aki ilyen zenet hallgat, 1997 nyarig azt sem tudtam, hogy ilyen bulik leteznek.... de szerintem ez nem olyan nagy szegyen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 18-01-2001 

JEEE Fackjahh klubb az jooo nagy bordoo
fuggony sok tukooorr tiszttaaa twimpíkszzz!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 19-01-2001 
ujonc

soulja420: en is nyomtam es meg neha ujra meg ujra. de nagyon ellene vagyok, mert mas hassznalni okosan, mint kajalni. mar pedig a tendencia a kajalas fele megy sajna nem a hasznalat fele... :( azonkivul aki egyszer sem tud szorakozni (szinti)tisztan, az nem baj ha nem jon... mert azt ugyis csak a cucc porgeti.
es legyenek inkabb kevesebben, de legyenek jo arcok, es kulonben is ha valaki finoman van kesz, senki eszre sem veszi. :)
dain: van kulon hely beszelgetni, tobb terbol all. van ket beszelgetos szoba, folyosok heveredokkel, kis sarkok es a tancter.
a design eleg goas, de majd kesobb jon vizual is.
ciao

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 19-01-2001 
ujonc

nekro:

"00-10-30 hétfõ 6:19
Ismét Fáklya Klub!

A klub, mely a hazai - elsõsorban underground - elektronikus tánczenei szubkultúra kialakulásának meghatározó színtere volt. Számos, akkor még szárnyait bontogató lemezlovas pályafutása alappilléreit köszönheti annak a bizonyos Fáklyának,amely - vélhetõleg sokak örömére - néhány hét múltán ismét megnyitja kapuit. A Csengery utca 68. alatt található szórakozóhely repertoárját tekintve folytatni kívánja azt a legendás történetet, mely még anno a '90-es évek elején kezdõdött s méltán öregbítette a klub hírnevét. A kávé- és teázóként is mûködõ Fáklya újbóli megnyílásától minden nap az elektronikus zenei hívek szolgálatában kíván állni. A klub muködtetõi - akik már letették névjegyüket a Törökbálinti- és Etyeki Katlan partik alkalmából- ígéretüket tették arra, hogy próbálnak minél szélesebb zenei spektrumot felvonultatni - napi bontásban, adott stílusok, adott képviselõi. Sõt, hétvégente egy-egy "nagyobb" rendezvénynek is hely ad majd a szigorúan limitált 250 férõhelyes klub. Ismerve a múlt eseményeit és a referenciákat mi már csak tûkön ülve várhatjuk azt a bizonyos napot, mikor ismét vendégül láthat a Fáklya!"

chesnov.hu copy paste

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 20-01-2001 
ujonc

A hely: Iszonyatosan jo feeling + olyan latvanytechnika, amire mar nagyon regota varok. Tokeletes 1 dnb party-hoz. (kiveve ha sokan lennenek)

A hangtechnika: talan soha nem hallottam ilyen rosszat.

A tarsasag: Egyik nagy resze a grizli faj bekesebb fajtajabol valo, masik a szolidabb dnb fanok, a maradek vegyes (kopaszok+jo arcok+oda egyaltalan nem illo emberek)

A zene:
-Bratwa+Longman:
Pont erre szamitottam, nagyon jo volt.
(+meglepetes: Noize8 - order, jo erzes volt hallani :)) )
-Aafro+Diziek:
igenyes, jo mixek + jol kivalogatva, de nekem nagyon nem jott be. (rossz erzes volt, hogy nem dnb van)

Osszesegeben orulok, hogy elmentem, de fel 3 korul leleptem, mert nem birom a Nu-skoolt. (nem Aafroekat akarom ezzel fikazni)

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 21-01-2001 
tactile

Valdi: Te ott voltal???? Iszonyatosan szolt! Sajnalom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 23-01-2001 
ujonc

>>Egyik nagy resze a grizli faj bekesebb >fajtajabol valo

Grizlik, kopszok?! hmm. az az egy ketto akit lathattal a klubnak a biztonsagi emberei...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 23-01-2001 
ujonc

->skoal:
:) mondjuk most a barlangban tobb oka volt ra... plane hajnalban amikor csoportosan leptek el a termeket negyed orakra helyuket nem talalva

->all:
a hanggal valo kifogasok reszletesebben erdekelnenek... habar egy darabig nem valoszínu hogy valtozik :(, viszont beallitani azert probaljuk majd. Valoszinuleg mindig allitgatni kell majd, (dj kozremukodes kivanatos) mert penteken szombaton mindig atvarialjak. :( (neha gyokeresen is)
ezuttal sajnal csak ejfelre ertem le. ennek koszonheto az is, hogy olyan sokaig mentek az uv lampak a tancteren es a robotok meg egyaltalan.
A hangero meg szerintem nem gaz. igy is erzem, hogy az elmult ket evben egyre hangosabban beszelek es egyre hangosabban kell hozzam beszelni :)
akkor jovohonapban azert ismet akinek tetszett, aki meg nem csak dnb-t hallgat szivesen varjuk maskor is

jan 25 Dork(frankhegy prod.) & friends feat. karamel

jan 27 love alliance vs. ablak a dubra
bosi-skunk-mango-naga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 24-01-2001 
ujonc

ned:
1.Torzitasig tul van vezerelve
2.Meg igy is halk
3.Tul sok a kozep a melyhez es a magashoz kepest. (tul keves a mely es a magas a kozephez kepest:) )
Ezzel a hangcuccal jo minoseget csak akkor lehet elerni, ha ennel is halkabbra van veve, es a hangszinek normalisan be vannak allitva.
(nem okoskodni akartam, csak te kerted, hogy reszletes legyek)
Peace

ui.:biztonsagi orok nem szoktak tancolni, de igy labirintus utan csak azt tudom mondani, hogy az itteniek telleg nem voltak gazosak :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]