i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:50, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: dnb producer top5
PostPosted: 03:06, 24-03-2006 
impulsecreator.hu

ismerjük meg egymás ízlését sorozat folytatódik :D

tehát: nevezd meg öt kedvenc drumandbass produceredet, és indokold meg röviden választásodat (jó nehéz)

calibre - mert ő gyártja a leggroovybb-funkybb zenéket és a legnagyobb mennyiségben, teljesen konzisztens módon, és nélküle nem jött volna divatba az a természetes vibe, amit én szeretek.

breakage - zseniálisak a dubos zenéi, de azóta még több muzikalitást mutat. külön tisztelet jár neki, mert nagyon gyenge géppel és hangfalakkal hozta össze pl so vain-t és a többi zenét akkoriban.

spirit - neki volt egy gyengébb korszaka, de azelőtt és után is minőségi zenéket csinált / csinál, akár reeces durvaságot, akár szép elektronikus zenét.

fracture neptune - mert nagyon szimpatikus a hozzáállásuk, hobbiszinten zenélnek hozzáértéssel és nagyon magas színvonalon, egyedi stílusban és lélekkel - az editjeiket soha nem érzem olyan öncélúnak, mint paradoxéit néha.

dillinja - mert a legelejétől kezdve az egyik legfontosabb producer, és mindig képes megújulni, a viccei is nagyon jók (grimey, faaast car)

+1 amit - ő is hobbiból csinál nagy-nagy minőséget és mélységet, ráadásul nem is tudom hogy mikor jött derült égből villámcsapásként ilyen teljesen új, semmi korábbi dnbvel össze nem hasonlítható hangzás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:45, 24-03-2006 
black hoe rec.

Technical Itch - a kezdeti indusztriális világból felépítette azt a horror hangzást, ami az alstílus egyik vezetőjévé emelte, és a mai napig képes egy lépéssel megtolni előző rettenetét;

Dylan - a másik keresztapja ugyanennek az alstílusnak, felkarolt, megjelentetett olyan neveket, akik azóta is jelentős szerepet töltenek be. Zeneileg bármit képes megcsinálni, és nem mindig kell komolyan venni azt, amit művel;

Dom & Roland - minden idők legkomolyabb gótikus hangulatot közvetítő producere. Számtalan örök kedvenc került ki kezei közül. Senki nem képes hozzá hasonló mélységet adni zenéinek;

Hive - és a nevéhez kapcsolható Violence kru. Teljesen kiforrott produceri tevékenység, zsíros, komoly történetek. Mindig öröm belehallgatni egy újabb VIO-megjelenésbe;

Amit - a felezett ütemek egy nagyon jó dolog, mégha sokan mondják, hogy nincs különbség zenéi között. Inkább úgy fogalmaznék, hogy minden jó producernek van saját, összetéveszthetetlen stílusa, ami megkülönbözteti a tömegtől. Nemhiába kapjuk fel a fejünket olykor-olykor: "ez biztos valami új AMIT...!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:03, 24-03-2006 
original nuttah

Na akkor:

Ed Rush & Optical - Kicsit időrendi sorrendben haladva,kezdem veleük és engedelmetekkel egybe veszem a párost,A Wormhole és a Creeps és egyéb Virus finomságok nálam korszakalkotóak voltak ésmegunhatatlan örökzöldek mint ahogy az az időszak,az utóbbi évek nálam értékelhetetlen munkái ellenére is itt a helye

Digital - Mindíg is szerettem ezt a hangzást amit képvisel,egy kis sötétseég de a még számomra elfogadható szinten Digital csomagolásban

Ink - Neki is inkább a régebbi produceri munkái miatt van itt helye,De a Akár a Loknit is irhattam volna ide,de ő valahogy mégis közelebb áll a szettjei miatt is,a Nightmere EP a mai napig a fülemben cseng.Sokáig sorolhatnám még az okokat

Lee - Őt mindíg bekell raknom ilyen listákba,hiába nem tekint vissza nagy múltra produceri szempontból de a D.Kay-el közös munkái is visszahoztak valamit a múltból.De nyílávnalóan az is nagyot nyom a latba hogy óriási szelektor és sok kellemes buli és szett szól mellette amik nyomot hagytak bennem.

Marky - Végül de nem utolsó sorban,sokan nem szeretik de engem ez a brazil vonal az elejétől fogva elvitt a zenén keresztül oda tengerpartra eccerüen nagyon érzem ezt a vonalat.Patife-al együtt valami újjat mutattak nekem.Amikor elöször jártak itt az is felejthetetlen szett volt számomra.Ez valami olyasmi love mint marczinak a Calibre:)

+1 Tactile - Én is megengedek magamnak egy ilyet.Amit most írok azt nem imponálásból vagy valami hasonló miatt írom.NYívánvalóan az ember magyar szíve is belejátszik ebbe,de a Kezdeti Chris.su féle dolgok óta szerintem óriási fejlődés ment végbe itthon aminek a végső nagy gyümölcse a tactile lett.Pár olyan darabbal amit a szívembe zártam az örökzöld dobozba.Egyedi hangzás,így tovább.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:04, 24-03-2006 
metalhead

calibre - hozzam is kozel all a soulful dnb, imadom a kis kopasz minimalista hangzasvilagat, es orulok neki, hogy ilyen termekeny, (masodik lp utan itt az ep is) + mistical kru is remekel

seba - regi atmosz cuccoktol kezdve a mai paradoxmanos harmason at mindent megeszek tole, manos hangjanak es seba szerzemenyeinek egyvelege a kozelmult legjobb vokalos szamait hoztak letre

commix - ok azok, akik ugyerzem nem tudnak mellenyulni, akarmilyen stilusban irnak is, legyen liquid vagy kemenykedes, nemhiaba csapott le rajuk a metalheadz

kemal - regi nagy kedvenc, kar, hogy eltunt, azota se nagyon hallgatok ilyesmit, kb minden mai technoid arc merit tole, de kozelebe sem ernek

bad company [including fresh & dbridge] - a regen meghatarozo teknokru nekemis nagy kedvencem volt, szinten nagyon sokan koppintjak oket manapsag, altalaban keves sikerrel (szamomra), ma pedig inkabb dbridge es fresh az, aki emlitesre melto, elobbi a mely, lelekkel teli megis feszes/kemeny groovokra epulo trakjei miatt, mig az utobbi az anthemek es a bohockodas nagymestere. nervous-t nemtudom megunni perpill :fog:

+1

subfocus - szamomra is csoppet furcsa, de nagyon megkedveltem a sracot, miota a nightlife harmason szerepet kapott jonehany szerzemenye, ebben a hazgzasban perpill uberelhetetlen kb, pedig meg igen fiatal

[edit: kurvanehez amugy ez, probaltam vegyesen szelektalni, de meg igy is. nomeg ott a masik kerdes, h alltime vagy now? nembaj, a lenyeg benne van, ugyerzem]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:18, 24-03-2006 
impulsecreator.hu

(
waki wrote:
"edit: kurvanehez amugy ez, probaltam vegyesen szelektalni, de meg igy is. nomeg ott a masik kerdes, h alltime vagy now? nembaj, a lenyeg benne van, ugyerzem]

én úgy gondoltam, hogy aki most is aktív, tehát nem alltime. különben egészen másokat írtam volna :) keep em comin' :thumbsup:
)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:21, 24-03-2006 
metalhead

(

marczi wrote:
waki wrote:
"[edit: kurvanehez amugy ez, probaltam vegyesen szelektalni, de meg igy is. nomeg ott a masik kerdes, h alltime vagy now? nembaj, a lenyeg benne van, ugyerzem]

én úgy gondoltam, hogy aki most is aktív, tehát nem alltime. különben egészen másokat írtam volna :) keep em comin' :thumbsup:

sebaj. akkor kemal kiesett, ottvan helyette a kokuszom. jo otlet ez, foleg a kommentek, erdekes olvasgatni. node nem kene offolni pont itt. gogo
[check your pm]

)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:13, 24-03-2006 
pokemon

1.Chase and Status
2.State of Mind
3.Corrupt Souls
4.Calyx
5.Cyantific

+1 Plejik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:15, 24-03-2006 
original nuttah

A tőlem megszokott kicsit butácska megfogalmazással:

Technical Itch- félelmetes kísérteties hangzásvilága miatt teszem az első helyre, valamint azért mert remek zakatolós szerzeményei vannak /hunterseeke,soldiers/

Dillinja- Valve sound, teljesen magával ragadó hangzás,remek ütemek, és csodás vokálok miatt

Black Sun Empire- elsőszámú kedvenceim lettek a Driving Insane albummal- sotét hangzás világ miatt, az új albumuk pedig méltó folytatása ennek-erős basszusok,menetelős ritmusok /bitemark,future frame/

Chris.su- skc-val kozos és saját zenéi is nagy kedvenceim kozés tartoznak /Desert Siege,Crash,Panorama,Solaris Theme,B Negative (SKC & Chris.SU Remix),Blastah

Dom & Roland- a sotét hangzás világ csúcsa szerintem, gonsz,kegyetlen, mégis változatos,magával ragadó - így tudnám jellemezni

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 24-03-2006 
impulsecreator.hu

w1nd wrote:
1.Chase and Status
2.State of Mind
3.Corrupt Souls
4.Calyx
5.Cyantific

+1 Plejik

indokold is meg :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:43, 24-03-2006 
solarcube

akkor lássuk:

ed rush & optical - a funk vonal mindig a kedvencem volt, és az ö zenéjükben ez nagyon erős. tiszta hangzás. számomra hibátlan
the dragon - először 2001ben találkoztam vele dániában; szerintem egy teljesen egyedi, szines, vicces hangzása volt. sajnos rég nem adott ki már tudtommal.
j majik - mindig van valami a zenéi többségében ami megfog. meghát lizzard, absolute top
tactile, chris, skc - ugyanazt irhatnám mint előttem sokan. sok féle stilus, nagyon jo zenék
noisia - techno, szép hangzás, jól kitekert hangok. block controll, subdue... stb.
gridlok - nagyon sok, számomra hibátlan kiadvány. piston-t mai napig viszem minden buliba amióta megvettem

Last edited by reza on 13:43, 24-03-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 24-03-2006 
bladerunnaz

indoklassal sokkal erdekesebb lenne

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:38, 24-03-2006 
bladerunnaz

en csalok - nevnapom van, megengedhetem :elmo:

Mist:i:Cal - azert misticalt irok, mert igy egyszerre belefer Calibre, aki annyira muzikalis, hogy azok is leborulnak elotte, akik nem is szeretik a dnb-t. egyszerre tud gyonyoru dallamokat irni es olyan groove-ot szallitani, amire tancolni kezd az ember osztonosen. belefer Marcus Intalex, aki megtorte a durva zenek uralmat annak idejen a how u make me feel-el, es aki jelenleg hihetetlenul egyedi zenekkel rukkolt elo regi techno/acid hangokbol (paranoid, red 7, refreshed, wide eyes), valamint neki koszonheto a dnb egyik leggyonyorubb szama, a 'Universe'. es ha mar producereket kell felsorolni nem feledkezhetunk meg ST Files-rol, aki talan az egyik legfontosabb hatterember, "szurke eminencias" a dnb-ben. ez a producertrio az, akire azt mondom, hogy teljesen egyedi stilusuk van, azonnal felismerheto, megsem lehet ramondani a zeneikre, hogy ugyanolyanok.

Dillinja - lehet ezzel vitatkozni, de szerintem, aki nem erzi dillinjat, az nem erzi mirol szol a drum and bass. alapember, a kezdetektol fogva meghatarozo amit csinal, minden korszakaban alkotott maradando dolgokat, vicceseket, bar igaz, hogy sok futoszalag darabot is elpotyogtat. A legmocskosabb dobok es a legallatabb szubok, basszusok fuzodnek a nevehez, uj darabjai megint egy jo D-korszakot elolegeznek meg (electro boogie, expansions, going in). produceri munkaja mellett meg kell emliteni a Valve kiadot es azon arcokat, akiknek tevekenysege illik a valve szellemiseghez, de megis egyediek es erdemes lesz odafigyelni rajuk: Heist aka Strider, TC, Craggz & Parallel Forces.

Seba & Paradox - Sebat a Good Lookingos dolgai ota szeretem, ezzel a valasztassal a regi atmoszferikus hangzas elott is tisztelgek egyben. Szolo munkait eppugy szeretem, mint a kollaboracioit, egyedi hangzasa van, mindig hangulatos es erzessel teli amit csinal. Paradox onallo dolgai neha nekem tul szarazak, de Seba "megszeliditette" es kettejuk kozos munkai a tokeletes peldak a jo paros munkara a studioban. Pont azt adja mindkettojuk a zenebe, amihez a legjobban ert. Paradox egy magasabb szintre fejlesztette a dobprogramozast, ehhez hozzajonnek a dallamok es kettejuk otletei, valamint neha Robert Manos es masok enektemai.

Keaton & Hive - Keaton, az a producer, aki kepes ujra es ujra megujulni. Usual Suspects, Universal Project, Hive es a Violence crew, nekem elsosorban az utobbi ketto miatt esett ra a valasztasom. A Vessel / Haunted Dreams vagy a huliganbezek Hive-val uj energiakat mutattak meg a dnb-ben. Hive az az amerikai producer, aki egeszen maskepp kozelit ehhez a zenehez, mint tengerentuli tarsai, de nemzetkozileg nezve is teljesen egyedi. Hive, Keaton és a Violence csapat tobbi tagja jazz komplexitassal kepes zenet irni, es jazz elemeket otvozni a tanczenevel, mindehhez extrem hangzasokat adni. Kepesek felulemelkedni az "csinaljunk durva szamokat" dolgon es megmutattak, hogy ezerfele zenet kepesek irni.

Breakage - kicsit feltem, hogy Breakage egy ido utan nem lesz tobb, mint egy szimpla dubwise / amenedit producer, de szerencsere teljesen eloszlatta ezt a felelmemet, az uj zenei egeszen mas arcat mutatjak, raadasul mindegyik jo. Breakage a regi jungle, old school dnb elemekbol es a dub iranti szeretetebol epitett fel egy modern korszeru hangzast. Flight-tal kozos munkai Alias neven szinten nagyon szeretheto darabok, egyetlen szivfajdalmam, hogy keves jelent meg eddig. de majd most, a Bassbin, a Planet Mu-nel, valamint a Critical kiadok talan kielegitik Breakage/Alias ehsegem.

+1

Drum Kru - a legnagyobb csalasom, hiszen ez a szupercsapat igy egyutt nem rendelkezik olyan oriasi diszkografiaval, de a csapat tagjai kulon-kulon dnb legendak.
Nekem ebben a csapatban vannak azok, akikrol a 98-02 kozotti dnb elsosorban szolt, ok azok, akik tudtak kemeny, de fineszes drum and bass-t irni, akik nelkul a mai neurofunk arcok, talan nem is dnb-t csinalnanak, es akiket lehet masolni, de aki ebbe beszall, az nagy valoszinuseggel mindig csak copycat marad.
Fresh-t lehet szeretni vagy utalni, mindig tud ujat mutatni es elotte jarni azoknak, akik megprobaljak aktualis hangzasat koppintani. D-Bridge egeszen mas utakon jar mostansag, zsenialis producer / zeneszerzo lett belole, aki nagyon erzi a mely, nyugisabb hangzast. Regen pedig hat a Bad Company volt az, akiknek egy-egy uj zeneje mindig szetszedte a tancteret, ugy hogy kozben otletes es akar poenos is tudott lenni, nem pedig bombasztikus hangzasu hatasvadasz dj tool.
Optical az, aki nelkul a drum and bass valoszinu egeszen maskepp nezne ki ma, erdemeit nem hiszem, hogy kulon fel kellene sorolni, meg ha manapsag elegge csendben is van. Fierce elsosorban Matrix-szel es mas kollaboraciokban alkotott nagyot, en alig varom, hogy D-Bridge-dzsel mit alakitanak kozosen.

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:20, 24-03-2006 
partiprofesszor

én nem akarom számmal fémjelezni őket, hisz ki tudja épp melyik jön be jobban 1-1 számával (most egy rövid gondokodás után,talán ők):

Hospital-os fiúk (Logistics, High Contrast, London Elektricity...): egyszerűen, amit producerként nyújtanak a szívemnek-fülemnek nagyon kellemes, nem tudom egyik számukat sem megunni, liquidben nekem a csúcsok...
Tactile: üditő hangzásvilágukkal a mai magyar drum and bass pruduceri részének "élmunkásai" (szerintem)
Noisia mostanában kicsit tömegtermelnek a fiúk, de a sajátos huzásokkal tarkított számjaik nekem tetszenek; pörgősek helyenként még keményebbek is...
Ed Rush & Optical őket nem is kell magyarázni, hogy miért...
Shy FX dallamos kis zenéi mindig felvidítanak
dj Marky brazíliai úr, brazíliai felfogás, brazil zene, ezt sem ecsetelem tovább

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 24-03-2006 
partiarc

en szarul fogalmazok ugyan, de megprobalom csokorba szedni:

calibre - minden zeneje kiemelkedo, eddig nem csinalt meg szart, es valoszinu nem is fog. csak ontja magabol a minosegi liquid zeneket.

total science - a tudosok szinten ontjak magukbol a zeneket, bar nem mindig egyenletes teljesitmennyel. neha viszont telitalalat, pl a squash vagy a defcon 69, melyek igazi tancparkettre szant darabok. es persze jon az uj album amire nagyon kivancsi vagyok.

dj lee & d.kay - a hazankba legtobbszor latogato dnb dj is megerdemli, hogy benne legyen a listaban, igaz o inkabb oriasi szelektor, mint producer, de az osztrak d.kay-el kozosen keszitett zenei robbannak. gondolok itt pl. a tavalyi wax'd-re vagy a Manipulate the Universe remixre.

cyantific - talan a ghetto blaster albumert vagy a cold fresh air remixert, nem tudom, mindenesetre nalam benne vannak a top5-ben.

tactile - kulonosebb komment nem szukseges azt hiszem, nem veletlen, hogy a timeless adja ki az uj albumot, a changing slowly gyonyoru, a posers meg odacsap.

nem ertek a zenekhez ugy,mint itt a tobbseg, a fogalmazasom is biztosan szar, szoljatok be nyugodtan :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 24-03-2006 
solarcube

akkor lássuk:

ed rush & optical - a funk vonal mindig a kedvencem volt, és az ö zenéjükben ez nagyon erős. tiszta hangzás. számomra hibátlan
the dragon - először 2001ben találkoztam vele dániában; szerintem egy teljesen egyedi, szines, vicces hangzása volt. sajnos rég nem adott ki már tudtommal.
j majik - mindig van valami a zenéi többségében ami megfog. meghát lizzard, absolute top
tactile, chris, skc - ugyanazt irhatnám mint előttem sokan. sok féle stilus, nagyon jo zenék
noisia - techno, szép hangzás, jól kitekert hangok. block controll, subdue... stb.
gridlok - nagyon sok, számomra hibátlan kiadvány. piston-t mai napig viszem minden buliba amióta megvettem

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 24-03-2006 
original nuttah

yee, ez jó ötlet volt :thumbsup:

1. gremlinz - számomra most ő a legizgalmasabb. végre valaki, aki dzsungelesre töri az ütemet, de nem a bevált sémák alapján, s mégsem tűnik a dolog kisérletezésnek. ez a mai dnb hangzás (nekem). stranjah-val az igazi

2. seba + paradox - külön-külön nem ugyanazt nyújtják, de együtt elképesztőek. seba nagyszerűen ellensúlyozza paradox szárazságát, és viszont. a paradox discography egyébként is kiemelkedő, de még mindig nem tartunk ott, hogy kult legyen belőle. de nemsokára

3. teebee - őt mindenki ugyanazért szereti, ha szereti: a muzikális-szentimentális arca miatt. bár eléggé egysíkúnak tűnik amit csinál, ez a garancia egyediségére és az állandó minőségre

4. dom + roland - ő már tuti járt a pokolban. annyira partibombák a zenéi, hogy lehetetlen nem megmozdulni rájuk. ráadásul ő az aki a leginkább az állandóságot képviseli, 98-ban ugyanúgy zúzott, mint most. a 45 Special az egyik legdurvább sound, amit valaha hallottam

5. erre a helyre még legalább 10-en pályáznak: break, matrix, klute, chris.su, mutt + outlook, tech itch, stb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:55, 24-03-2006 
szupercella

Na akkor nekem is lehessen:

1. Paradox - Már csak az olyan gyönyörűségek miatt is, mint a Serenity remix meg az Aries Maze, de van ott még rengeteg megunhatatlan gyöngyszem (some thougths have a certain sound!, vagy HAL 9000 szövegelésével megtámogatott, technikás oldskool New Statement). Kevesen tudják a funk ütemeket ilyen geci módon szétszabdalni, mint ő (a Play Twice Before Listening pl mindannyiszor leszakítja a fejemet).

2. Dom & Roland-ról inkább csak múlt időben tudok beszélni. Az a barbár, állatias ösztön, ami a régi (Rolandos) zenéiből árad, az mindig tombolásra készteti az embert. Erre jó példa a Remote View az Industry-ról. ami számomra már-már metálzene, csak elektronikus eszközökkel. A mai zenéi viszont üresek, sterilek, sok örömömet nem lelem benne.

3. Jonny L - A Sawtooth albuma miatt legfőképp, de ma is tud szórakoztató zenéket készíteni (Back To Your Roots). És igen, nekem még a Synkronize is tetszik!

4. Fracture & Neptune - Hasonló vonalon, mint Paradox, de ők azért kifinomultabbak. Ugyanakkor nincs hiány náluk sem a ravasz ritmushentelésből. Na és hát ez a Visions Of Amen...

5. 0=0 - Minden zenéje bámulatos. Játékosság, szabadjára engedett energiák, keménység, amenek és amenek és amenek... És az egyik legszimpatikusabb fej jelenleg (na meg a tavalyi ipc-s bulija).

Az alltime nyilván másként festene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 24-03-2006 
impulsecreator.hu

sorrend nelkul es nem all time kedvencek (top10 jobb lett volna :oops: )

logistics: kezdetektol fogva tetszett a munkassaga, a together fele nyugis, melyen bugo, hosszan elnyujtott basszusai abszolut magukkal ragadtak, de az utobbi idokben valt igazan kedvencce, amikor is kezdett kacsintgatni a durvabb hangzas fele; mesterien lavirozik a szolid/zuzda vonal kozott, az olyan dongolos zenei mint pl a connect 4 egyarant bejon a kemeny illetve lagy hangzas kedveloinek

random movement: bar eleg keves megjelenessel buszkelkedhetnek eddig, de elmondhatjak magukrol, hogy sajat hangzasuk van, en ezt szimplan deephouse-dnb-nek neveznem, mert az atmoszfera a zeneikben nagyon erre emlekeztet, de sajat bevallasuk szerint is innen meritenek eleg gyakran

sileni: szinten nem sok release van a hata mogott, de a twitchy droid leg azt hiszem a maga nemeben "korszakalkoto ujitas", a twerkstep megszuletese mindenkepp az o nevere irhato, prunytogos, egyeni modon szettort dobtemai kiemelkedok szamomra a neha mar unalmas, szazadjara is ugyanazt muvelo drumfunk mesterekkel szemben

deep blue: kicsit az elozo ketto kevereke, pruntyoges es deep house oriasi dozisban, az olyan zenei mint peldaul a soho code, immersion vagy metropolitan dub, orok kedvencek, bar gondolom sokaknak egyhangu, nekem inkabb minimalista, nehany hang, keveske dob, de azok ugy szolalnak meg es olyan osszhangban, hogy sosem tudom megunni

cyantific: logisticsen kivul a masik, akik meg ertekelhetok, es nem hagyjak hogy eltunjon a hospital kiado a sullyesztoben, most ok az arany tojast tojo tyukok, mint fenykoraban high contrast volt; a duoban az tetszik, hogy legyen csizi likvidrol, kemenykedesrol vagy dobolasrol szo, ok magabiztosan kezelik az osszes stilust, es egyedi dolgokat kepesek muvelni minden teren, van nehany regebbi zenejuk amiket nem erzek, de a getto blasterrol sokan peldat vehetnenek, szines es izgalmas anyag

+"1": icr, calibre, craggz & parallel forces, marky& xrs, martyn, stress level & tc1, es meg joparan, akiknek 12"-eseit nem szivesen hagyom ki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 24-03-2006 
piper

skynet - nagyon jó hangokat csinál, igazi sci-fi , és az alapok zakatolnak, döngölnek

klute - Ő az aki az igazi hangmester. nagyon jó és változatos alapokat csinál, és nagyon finom apró díszítéseket tesz a zenéibe amitől az egésznek olyan kellemes hatása van.

ed rush and optical - a creeps-ig tökéletes. embertelen ipari hangok igazi jövőzene a mai napig.

silent witness - a hagyományörzésért, amiért képes továbbgondolni és nem másolni a techstep-et.

bad company - nagyon jól összerakott zenék, hatásvadász módon felépítve. 100% partyzene :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 24-03-2006 
piper

top 10 kellett volna tényleg, így ki kellett hagynom egy pár elég nagy nevet ( polar johnny l omni trio...)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]