aries wrote:

3000, de nem 4000

ráadásul nem kedden van, hanem hétvégén
a kedd az valami kulonleges nap, hogy akkor olcsobban kene adni a bulikat?
turnezik, a keddi datum fert be neki
a moby koncert csutortokon volt asszem
aries wrote:
de mondjuk ne hasonlitsuk a cinetriphez, hanem a topicban oly sokat emlegetett bécshez:

most pénteken (vagyis hétvégén) lesz a flexben (ami nem hasonlitható össze a hajóval szerintem) amon tobin és a jegyár 13 euro, ami akármilyen árfolyamon számolva is kevesebb, mint 4000 ft.

bár lehet, hogy a fent emlitett 13 euros ár elővétel (nem biztos), de akkor is hétvégén van, egy sokkal szinvonalasabb helyen, pedig austriában kicsivel jobb a gazdasági helyzet, mint nálunk, vagyis talán az lenne a logikusabb, ha ott lenne drágább (szerintem)
az is logikus lenne, hogy a hely orul neki, hogy szerveznek oda bulikat es a fogyasztasbol szedi ossze a hasznat es nem sujtja a szervezot berleti dijjal
a flexben minden napot mas promoter szervez, viszont ha jol tudom nem fizetnek berleti dijat peldaul
plusz vannak szponzorok gondolom
kevin: szerintem a szervezoktol megtudtad volna kerdezni mashol is a dolgot
nemtom miert tartozik egy buli koltsegvetese a kozonsegre
dogsonaciden meg semmi mas forumon nem lattam meg ilyet talan sosem
viszont ha tevesek a szponzorokrol alkotott teoriaim, akkor magyarazd mar meg, hogy laki az ominozus 10millios veszteseglistaja (megtalalhato valamelyik cinetripes topikban) utan hogyan csinal ujra meg ujra bulikat? biztos kaparos sorsjegyezik
kedves cinetrip, most telleg nem a lakit akarom bantani csak a cinetrip lett felhozva peldanak
ja es ha elolvastad volna az amon tobin interjut az oldalon abban vilagosan elmondja h mit muvel "eloben" (final scratch + lemezek)
ha o ezt annak hivja es ragaszkodik hozza hogy kiirjak akkor ez van
ha megfeszulsz sem jatszik ennel "elobben", akkor ez miert atbaszas? kicsit erosen fogalmazol
en tudtam mire szamithatok, mas miert nem bir utananezni, itt van ez a csodalatos internett