|
Hát, a buli nem is lett volna rossz, csak történt velem egy kis kellemtlenség. Légyszi, ha vki bmit tud, látott, hallott, amire tudom, igen kevés sajnos az esély, segítsen! A Zoknimba tettem a ruhatárjegyem, és vhogyan eltűnt onnan. Valószínűleg akkor, amikor kivettem egy kis serre a pénzt, vagy a tánctéren. 155-ös számú volt. Ezt egy nagyon kedves vki meg is találta, és volt olyan kedves, h ki is váltotta helyettem. Köszönöm szépen ezúton is! Klassz volt télen egy szál kis ruciban, bár nem ez az, ami a legjobban bánt. A kabátom ujjában volttak a további ruháim, valamint a táskám is. Leírnám, mik voltak benne, hátha bki bmit látott, mert nekem fontos lenne. ha TE is olvasod, drága, aki elvitted, akkor legalább légyszi a személyes cuccaim juttasd vissza, mert ezek azok a dolgok, amiket már soha nem tudok pótolni, és számodra kibaszottul értéktelenek, de nekem a fél életemet jelent egy-két dolog!
- egy feket szövet kabát - egy világoskék kötött gyapjó garbó - egy pár kék-fehér csíkos bélelt kesztyű(a kedvencem) - egy sárga keleti táska, ami a karácsonyi ajéndékomat is képezte többek közt. Köszi, neked is Boldog Karácsonyt! - egy horgolt fülvédő zöld-kék színben, amit szintén most kaptam - egy kis szütyő tele női kütyükkel, a parfümömmel is - a péntárcam az irataimmal, igen kevés (kb. 100ft) pénzzel + fotókkal és egyéb kis emlékekkel. Megérte, nem? - a kulcsom (ne félj, zár cserélve!) - a telefonom, Nokia 3100-ás, amit 1-2 ezer forintért meg lehet venni, kikapcsolva, tehát hasznát sem vetted. Kb ez volt az egyetlen, amit értékesíteni tudsz, illetve használni. Tényleg klassz fogás. csak kár, h nekem van benne ez-az, amit szintén csak nekem fontos. - a könyv, amit olvastam, a nagynéném kedvenc könyve: Yann Martel: Pi élete címmel, a borítón a tengerrel és egy kis hajóval, amin egy tigris és egy indiai fiú van. Biztos el is olvasod... Ja, és már nem lehet a boltokban kapni... - Végül egy sál, kendő ciklámen-lila-ciklámen-kék-narancs-kék színekben, amit attól az embertől kaptam, akit talán a legjobban szeretek, szerettem az egész világon. Egy sima kendő, semmi több. De TŐLE kaptam. Madagaszkárról származik, tehát kb. 0 az esélye, h újra találok egy olyat, vagy akár hasonlót. Szinte ez volt az egyetlen dolog, amit kaptam tőle és emlék, a hozzám egyik legközelebb álló "tárgy" volt az életemben. De TE ennek is biztos rengeteg hasznát veszed!
Valószínűleg mindent kidobtál szinte ezek közül. Számomra viszont ez nem kis anyagi, időbeli, idegi ráfordítást igényel, h minezeket újra beszerezzem - már amit lehet és már amit ki tudok fizetni. Azaz nagyjából semmit.
Nos, ha olvasod, vagy egy ismerősöd, csak annyit, h nagyon undorító dolog volt! De nem is érdekel ez az egész... Add el a telfont, ürítsd ki a pénztárcámból azt a rengeteg pénzt, vegyél belőle egy nyalókát! De ugye tudod a címem elvileg. Bár nem hiszem, h olvasod, vagy érdekel egyátalán, de legalább ami neked kurvára nem kell, leadhatnád vhol, a címmemel, simán visszajutattnák. Vagy TE. Sőt, még pénzt is kapnál, bár ez számodra gondolom túl kockázatos lenne. Számomra meg pótolhatatlan.
Légyszi, bki látott vkit a lenti ruhatárban kivenni egy ilyen igen jól megtömött kabátkát, 155-ös számmal(sárga biléta), vagy észlelt vmit, az szóljon! Sokat segítene.
Tudom, én vagyok a hibás, h elveszítettem. De elkeserít, h ilyen emeberek vannak, és sajnos nem is kevesen és sajnos nem is újdonság, h ez van egy partyn. Legalább miután az értékeim (?! azt a sok anyagit...) elvette, csinálhatott volna vmit. vagy dobta volna vissza a kabátom. Vagy bmi. Vagy adtad volna le a bilétát, h találtad, és majd jön érte a tulajdonosa. De legalább csak a telefont meg a pénzt vetted volna ki! Kibaszottul szar érzés, sajnos.
Vigyázzatok nagyon a cuccaitokra, ennyit tudok mondani. És a benneteket körülvevő emberekkel méginkább.
Blanka
_________________ Az álmok mindig előttünk szaladnak. Hogy utolérjük őket, ám megéljük a pillanatot is, ez az igazi művészet.
|