i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:54, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:56, 27-12-2004 
pulzar

A képek itt:

:arrow:http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gallery=041226_Ink_Pacha&page=0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:02, 28-12-2004 
impulsecreator.hu

wszgo wrote:
SiRe wrote:
szerintem ha valakit tenyleg erdekel a zene, akkor kicsit utananez, hogy mire is megy el. vannak a promo cikkek, etc. meg nagyon kutatni se kell.

off off

Es mibol gondolod hogy ezt a tagot erdekelte a zene? Vagy eleve?
Olyan is lehet esetleg, hogy elmegyek egy idegen varosba, es beugrom valahova... es fogalmam sincs ki mit jatszik...
Vagy budaikent elmegyek egy helyre veletlenul, vagy lemegyek valahova, ahol szinten nem tudok semmit, de epp oda csoppentem...
Nem ertem ezen mi a gaz? Ha melyen belegondoltok akkor is nagyon sulyos hogy valaki megkerdezi ki jatszik? Huuu de gaz, tenyleg. En is rajottem most. :lol:

mindössze azért volt gáz, mert a srác a fiatal dárenbéz-huszárok jellegzetes mozgáskombinációját végezte (3 méteres körben táncolt), látszott rajta, hogy nem ez az első bulija, sőt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:09, 28-12-2004 
droid

L.A.S. wrote:
wszgo wrote:
SiRe wrote:
szerintem ha valakit tenyleg erdekel a zene, akkor kicsit utananez, hogy mire is megy el. vannak a promo cikkek, etc. meg nagyon kutatni se kell.

off off

Es mibol gondolod hogy ezt a tagot erdekelte a zene? Vagy eleve?
Olyan is lehet esetleg, hogy elmegyek egy idegen varosba, es beugrom valahova... es fogalmam sincs ki mit jatszik...
Vagy budaikent elmegyek egy helyre veletlenul, vagy lemegyek valahova, ahol szinten nem tudok semmit, de epp oda csoppentem...
Nem ertem ezen mi a gaz? Ha melyen belegondoltok akkor is nagyon sulyos hogy valaki megkerdezi ki jatszik? Huuu de gaz, tenyleg. En is rajottem most. :lol:

mindössze azért volt gáz, mert a srác a fiatal dárenbéz-huszárok jellegzetes mozgáskombinációját végezte (3 méteres körben táncolt), látszott rajta, hogy nem ez az első bulija, sőt...

azért ment oda mert ott volt a dárenbuli és nem azért mert Ink játszott... ennyi
az hogy valaki bulizni jár nem azt jelenti hogy tud a dolgokrol bármit is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:12, 28-12-2004 
metalhead

es akkor mivan? mindenki vagja be a kepes darenbezki-kicsodat? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 28-12-2004 
impulsecreator.hu

mindenkinek igaza van, lehet h én vagyok a fasz, mert bulizni mentem, de mellette inkre is kíváncsi voltam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 28-12-2004 
droid

Psure wrote:

nem azé montam baszod :twisted: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:34, 28-12-2004 
metalhead

ok baszod 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 28-12-2004 
kisfröccs

Psure wrote:

adjunk ki ilyet es mindenkinek meg kell venni
lesz belole penz sorre :)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:03, 28-12-2004 
metalhead

es a forumba csak a helyesen kitoltott teszt utan a konyvon talalhato hologramrol leolvasott szammal lehet regisztralni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 28-12-2004 
metalhead

nincs kep az osszekuporodott grizlirol :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 28-12-2004 
son of nitrous

de van

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 28-12-2004 
metalhead

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 29-12-2004 
ujonc

Szentem van aki csak élvezi a zenét és táncol rá.
Van aki meg tudja hogy mit halgat.

A kettő együtt a jó, de külön-külön is kivitelezhető.

(+ha valakinek nincs állandó Net kapcsolata nem lehet olyan informállt...akkor "csak" ügyesen ugrál ) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 29-12-2004 
impulsecreator.hu

/omlás/ wrote:
Szentem van aki csak élvezi a zenét és táncol rá.
Van aki meg tudja hogy mit halgat.

A kettő együtt a jó, de külön-külön is kivitelezhető.

(+ha valakinek nincs állandó Net kapcsolata nem lehet olyan informállt...akkor "csak" ügyesen ugrál ) 8)

te se érted mit akartam...
elmész egy buliba, azzal tisztában vagy hogy ink lesz a meghívott
és amikor látsz egy feka dj-t, akkor még kizárásos alapon se jössz rá, hogy ki az
nem volna gáz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 29-12-2004 
*

Hát, a buli nem is lett volna rossz, csak történt velem egy kis kellemtlenség. Légyszi, ha vki bmit tud, látott, hallott, amire tudom, igen kevés sajnos az esély, segítsen! A Zoknimba tettem a ruhatárjegyem, és vhogyan eltűnt onnan. Valószínűleg akkor, amikor kivettem egy kis serre a pénzt, vagy a tánctéren. 155-ös számú volt. Ezt egy nagyon kedves vki meg is találta, és volt olyan kedves, h ki is váltotta helyettem. Köszönöm szépen ezúton is!
Klassz volt télen egy szál kis ruciban, bár nem ez az, ami a legjobban bánt. A kabátom ujjában volttak a további ruháim, valamint a táskám is. Leírnám, mik voltak benne, hátha bki bmit látott, mert nekem fontos lenne. ha TE is olvasod, drága, aki elvitted, akkor legalább légyszi a személyes cuccaim juttasd vissza, mert ezek azok a dolgok, amiket már soha nem tudok pótolni, és számodra kibaszottul értéktelenek, de nekem a fél életemet jelent egy-két dolog!

- egy feket szövet kabát
- egy világoskék kötött gyapjó garbó
- egy pár kék-fehér csíkos bélelt kesztyű(a kedvencem)
- egy sárga keleti táska, ami a karácsonyi ajéndékomat is képezte többek közt. Köszi, neked is Boldog Karácsonyt!
- egy horgolt fülvédő zöld-kék színben, amit szintén most kaptam
- egy kis szütyő tele női kütyükkel, a parfümömmel is
- a péntárcam az irataimmal, igen kevés (kb. 100ft) pénzzel + fotókkal és egyéb kis emlékekkel. Megérte, nem?
- a kulcsom (ne félj, zár cserélve!)
- a telefonom, Nokia 3100-ás, amit 1-2 ezer forintért meg lehet venni, kikapcsolva, tehát hasznát sem vetted. Kb ez volt az egyetlen, amit értékesíteni tudsz, illetve használni. Tényleg klassz fogás. csak kár, h nekem van benne ez-az, amit szintén csak nekem fontos.
- a könyv, amit olvastam, a nagynéném kedvenc könyve: Yann Martel: Pi élete címmel, a borítón a tengerrel és egy kis hajóval, amin egy tigris és egy indiai fiú van. Biztos el is olvasod... Ja, és már nem lehet a boltokban kapni...
- Végül egy sál, kendő ciklámen-lila-ciklámen-kék-narancs-kék színekben, amit attól az embertől kaptam, akit talán a legjobban szeretek, szerettem az egész világon. Egy sima kendő, semmi több. De TŐLE kaptam. Madagaszkárról származik, tehát kb. 0 az esélye, h újra találok egy olyat, vagy akár hasonlót. Szinte ez volt az egyetlen dolog, amit kaptam tőle és emlék, a hozzám egyik legközelebb álló "tárgy" volt az életemben. De TE ennek is biztos rengeteg hasznát veszed!

Valószínűleg mindent kidobtál szinte ezek közül. Számomra viszont ez nem kis anyagi, időbeli, idegi ráfordítást igényel, h minezeket újra beszerezzem - már amit lehet és már amit ki tudok fizetni. Azaz nagyjából semmit.

Nos, ha olvasod, vagy egy ismerősöd, csak annyit, h nagyon undorító dolog volt! De nem is érdekel ez az egész... Add el a telfont, ürítsd ki a pénztárcámból azt a rengeteg pénzt, vegyél belőle egy nyalókát! De ugye tudod a címem elvileg. Bár nem hiszem, h olvasod, vagy érdekel egyátalán, de legalább ami neked kurvára nem kell, leadhatnád vhol, a címmemel, simán visszajutattnák. Vagy TE. Sőt, még pénzt is kapnál, bár ez számodra gondolom túl kockázatos lenne. Számomra meg pótolhatatlan.

Légyszi, bki látott vkit a lenti ruhatárban kivenni egy ilyen igen jól megtömött kabátkát, 155-ös számmal(sárga biléta), vagy észlelt vmit, az szóljon! Sokat segítene.

Tudom, én vagyok a hibás, h elveszítettem. De elkeserít, h ilyen emeberek vannak, és sajnos nem is kevesen és sajnos nem is újdonság, h ez van egy partyn. Legalább miután az értékeim (?! azt a sok anyagit...) elvette, csinálhatott volna vmit. vagy dobta volna vissza a kabátom. Vagy bmi. Vagy adtad volna le a bilétát, h találtad, és majd jön érte a tulajdonosa. De legalább csak a telefont meg a pénzt vetted volna ki! Kibaszottul szar érzés, sajnos.

Vigyázzatok nagyon a cuccaitokra, ennyit tudok mondani. És a benneteket körülvevő emberekkel méginkább.

Blanka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 29-12-2004 
impulsecreator.hu

nem lenne jó, ha rendszer lenne a lopkodásból
sajnállak sugallaT, nem sok esély van rá, de remélem megkerül legalább néhyány dolgod

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 29-12-2004 
droid

ne fűzz hozzá nagy reményeket hogy meglesznek a dolgaid :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 29-12-2004 
droid

Nem hiszem hogy ebböl a körböl való az a "ember" aki elvitte a dolgaidat... szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 29-12-2004 
zee german

SugallaT wrote:
A Zoknimba tettem a ruhatárjegyem, és vhogyan eltűnt onnan. Valószínűleg akkor, amikor kivettem egy kis serre a pénzt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 29-12-2004 
*

Blu Martenn* * * wrote:
Nem hiszem hogy ebböl a körböl való az a "ember" aki elvitte a dolgaidat... szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom... :(

Ööö... Sajnos ezzel vitába tudnék szállni. Nem egy embert ismerek, aki megtenné, és már meg is tett hasonló dolgokat és bizony ebből a "kör"-ből való. Ehhez hozzátartozik, h nem is annyira alaptalanul azért nincs annyira jó híre a dnb-s kis körünknek... Bár jó ideje már nem tudom magam otthon érezni benne, és nem is szeretnék bele tartozni ilyen szinten. Egyre furcsább arcok jelennek meg és maradnak is.
Nekem lényegtelen, h ki volt végső soron. Az eredmény a lényeg.
Én tudom, h azért járnak le rendes emberek is, de azért nézz körül alaposan - sokan vannak, akik nem úgy viszonyulnak ehhez-ahhoz, mint Te, vagy én. Én gondolkodás nélkül visszadnám a bilétát. Nem húzok be lettet pulcsikat, övtáskákat. De sokan nem így vannak vele. És bizony ők minden héten pörögnek is a partykon. Ha belegondolsz, nem is meglepő - hiszen van miből fedezni.

Azt a kis részletet nem tudom miért kellett kiemelni megacrash. Gondolom kapok majd még egy-két oltást, de nem érdekel. Ez egy fórum. És bár nehezen, de bízom benne, h azért még vannak rendes emberek is.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]