i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:23, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:10, 24-03-2001 
ujonc

qrva szar volt az mc!!!!!!ez nem vitäs,en is kiväncsi lennek hogy ki volt az ,jo nagy ego-ja lehet az tuti,mert szinte biztos hogy senkinek se jött be,azt megis lelkesen nyomta vegig!
ki volt az??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 24-03-2001 

rozi: nem találtak hozzáértő fotóst,vagy mi? amúgy nem hiszem,hogy téged valójában is rozinak hivnak,vagy mégis? igen,más nevem volt,de egy darabig (költözés miatt) nem jutottottam nethez,a regisztrációnál pedig új nevet választottam.
bocs a fikáért,de ez a véleményem,te is fikázhatsz bárkit,akit legalább láttál az életben. engem az zavart,hogy itt rögtön büszkén kijelented,hogy fotóztál és a partyn is úgy járkáltál a géppel a kezedben,mint valami fontos ember. hát ez a gáz. 5 sorból kiindulval,meg ne írd már,hogy biztos droid vagyok. ha dícsértelek volna,biztos már megkaptam volna,hogy "jaj de édi vagy,köszi, te vagy a legjobb arc a neten", vagy valami ilyesmit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 24-03-2001 
ujonc

te miröl beszélsz???irtam is hogy fikázhatsz,leszarom de ne várd már hogy megis dicsérlek érte.a nagy büszke kijelentés meg nem nagy büszke kijelentés volt,csak freak hitte hogy kitty én vagyok,pedig az kitty volt,és ez egyáltalában nem összetévesztendö hiszen kitty profi fotos,és gondolom évek tapasztalatával rendelkezik.eszembe se jutott fontos embernek tünni,mivel nem is tartom annak ezt az egészet,de hidd el király dolog ingyen járni partizni,és fotozni is szeretek.
nahát,te igy figyelsz engem...ennél jobb dolgod nem volt a partin??szar lehet.de lécci,máskor gyere már oda és beszélgessünk,hagy tuggyam már ki vagy ,ez mégiscsak igy fair.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:23, 24-03-2001 
ujonc

hej frik!
szerintem eleg szarul besulne a KAD:)
de haaat telleg' gazok...
pl.: onann tom h mango mikor nyomja hogy meghallom a jol ismert betanult szovegét:>>
meg hat lehet hogy jo is lehetne magyarul mc-zni, de imho azer' eszt angolul kellene, nem?:)
egyszer mikor ott bologattunk a randomek elott, latom, h mango ul a szeken fejet lefele hajtva mint aki eppen hanyni keszul....es loki a hujeseget...nah mondom ez is komoly
...nem eleg hogy nem ertem, nem eleg hogy szarul jon ki magyarul, erre meg felallni is lusta....
nah mindegy nem folytatom...de nagyon elkellene gondolkoznia a KAD-nak!
jah amit meg storm alatt csinaltak...
ha szandekosan egetik magukat akkor perfekt jol csinaljak...csak igy tovabb!

friik, nekedmeg hajra ! mutasd meg a magyar nepnek hogy lehet ezt jool is csinalni!

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 24-03-2001 
impulsecreator.hu

>de hidd el király dolog ingyen járni partizni,és fotozni is szeretek.

khm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 24-03-2001 
ujonc

mi az a khm.?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:27, 24-03-2001 
ujonc

gondolom valami fika.de mondd csak nyugodtan.tűröm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:44, 24-03-2001 
ujonc

Lime:rozit csak az ingyen partyzás érdekli, ha ennek fotozás az ára, ám legyen....:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 24-03-2001 
original nuttah

Jaja, hajrá Phreak, ez a battle dolog biztos érdekesen sülne el! Amúgy a szombathelyi partyn tényleg nagyon gondolkodom már, csak a Cinetrip túl közel esik hozzá, de még lehet hogy bevállalom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 25-03-2001 
son of nitrous

az ingyen party engem is érdekelne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 25-03-2001 
ujonc

ehh szerintem szar ingyen járni partizni és fotózni is utálok!! :)))...Milyen jó hogy van aki elvégzi ezt a nehéz melót a magamfajták helyett. &-Đ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:37, 25-03-2001 
ujonc

nahát látom nagyon felháborito volt amit irtam.:)nem gondoltam volna hogy ekkora portkavar...eddig mindig én fikáztam mindenkit,most forditva.na mindegy.azért nem szomorkodom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:29, 26-03-2001 

a faszert kell bantani a rozit, nem is ertem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:56, 27-03-2001 

Nademost komolyan... lehet olyat, hogy van egy digikamerám és vállalom a kockázatot, hogy elviszem to párri és bejutok ingyé???? Asszem 97 kép is belefér jobb minőségben, mint az a party beszámolókon szokott lenni (errő még megbizonyosodok), ezet elkattintgatom majd kiviszem a kocsiba a gépet és pörgök reggelig? :D Kivel kell beszélni? Anyukám profi fényképész!!!!!
Meg meg tudom azt csinálni, hogy belenézek a gépbe és keresek jó csajokat... Képes lennék rá, érzem!!! Majd vigyázok, hogy ne tegyem se a vaku, se az optika elé zujjamat!

Ja még valamíí!!!!! Mi a francért van mindíg 489574 kép a DJ-kről? Nézzétek meg az EZ_Rollers galleryt pl. Szinte csak a csajról van kép, pedig annyira nem is jó... Szóval kell róluk is persze, de azért elég lenne kb 10%-ban nem 50<... Végülis az ember a buli hangulatára kíváncsi, az meg mi adja vissza???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 27-03-2001 
ujonc

Elméleti síkon lehetséges, de ipc színekben nem ezzel a forgatókönyvvel. Én inkább olyanról hallottam, hogy az aktuális bulira nem tudtak kamerát szerezni, és ezért meg kellett kérni valaki külsőst, hogy segítsen nekik ilyen téren. Az illető elvállalta a dolgot, és mivel amúgy nem szándékozott volna a partin reprezentálni, a t. szerkesztőség utólagos hálája jeléül felajánlott egy helyet a vendéglistán a saját részükből.
Az, hogy miért kell a dj-kről egy valag kép, számomra is csukott könyv. Nekem spec egy is elég lenne, az is az esemény előtti beharangozó cikkben, csak, hogy beazonosítható legyen mikor ő játszik (jó, ez talán már a ló másik oldala ;)). Na mindegy, talán majd kitty elárulja az igazi motívumokat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 27-03-2001 
ujonc

mikor lesznek feenn a kepek, esetleg fenn vannak, de hol?:))

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 27-03-2001 
ujonc

thorax,hát ez nagyon jol esett...épp most irtam valakinek (akinek a neve sürün feltünik itt a forumon)hogy fikázni tök jol tud mindenki,de senkit nem hallottam még bevédeni valakit.hát most kellemesen csalodtam:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 27-03-2001 

ja, ja akkor a rozi mostantol be van vedve.
egyebkent ha mar ez a szerep jutott nekem megneztem az altala csinalt kepeket a www.partypeoplepix.com -on es hat dogoljek meg ha lenyegesen kulonboznenek barmelyik "profi fotos" partykepeitol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:41, 27-03-2001 
ujonc

Végre valaki..!!! Thorax, te igazán egy félelem és gáncs nélküli lovag vagy, az isteni gondviselés küldött erre. Mondd csak, engem is "bevédenél"? Mert olyan durva világban élünk vesztemre, hogy a hozzám hasonló gyengéknek is bármikor beszólhat valaki, és akkor kihez fordulhatnánk, ha nem a legvakmerőbbhöz? Amúgy érdekelne ennek a bevédés dolognak az igazi mibenléte is...(eddig csak labdajátékokban hallottam róla). Ez a lefegyverző egyszerűségű ám mégis frappáns "faszert kell bantani xy-t" szavaid volnának a bevédés netovábbjai, vagy esetleg hölgy(úr) kíséretet is vállalsz? Jajj, úgy reménykedem benned... ugye nem okozol nekem csalódást?

Rozi, a képeiddel semmi baj, helyenként még jobbak is mint amik itt vannak, főleg színek tekintetében. Digitális fényképezésnél szerintem ("profi" lehetőség már itt kiesett) amúgy majdnem minden a masinán múlik. Egyébként senki se a képeidet marasztalta el, hanem annál inkább a körítést. Azt talán nem így kellett volna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:01, 27-03-2001 
ujonc

jójó.lehet hogy férreérthetően fogalmaztam helyenként..akkor bocs.de nem úgy gondoltam ahogy értettétek.
egyébként a bevédés szó annyit tesz hogy ha valakinek igazat adsz egy vitában,vagy csak szimplán szúrja a szemedet hogy fikázzák,akkor nem csak csóválod a fejed a monitor elött hanem beis irod amit gondolsz.mert a fikát mindenkinek van energiája leirni de a pozitiv dolgokat annál kevésbé...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]