i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:23, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:24, 04-05-2006 
souljah

Szerintem ennyi minimalis angol tudasal rendelkeznie kellene egy postasnak.
Csak mivel mar ot kezdödik hogy, leszarja a csomagot innentöl kezdve tökmindegy mi van ráirva :(((

Szerintem ha állando postas dolgozik akkor érdemes beszelni vele hogy ha lehetne legyen odafigyelve!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 04-05-2006 
droid

ZooM wrote:
Csak mivel mar ot kezdödik hogy, leszarja a csomagot innentöl kezdve tökmindegy mi van ráirva :(((

Szerintem ha állando postas dolgozik akkor érdemes beszelni vele hogy ha lehetne legyen odafigyelve!!

otthon (miskolc) mar vagja a postas neni hogy ha nagy alaku cucc jon az lemez es nem hajtogatjuk es dobaljuk... de mondjuk az normalis szerintem akar meg angolul is tudhat :D
mondjuk akkor kaptam szivbajt amikor bementem egy ertesitovel es a kedves pultos postasholgy megprobalta attuszkolni a kis ablakon, nemfert mar akarta hajtani amikor szoltam hogy nagyon gyorsan hagyja abba es hozza korbe.

hat igen eleg balkanon elunk sajna bizonyos szolgaltatasok tekinteteben (posta, internet)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 05-05-2006 
impulsecreator.hu

erdekes, nalunk mostanaban kb havi rendszeresseggel uj postas erkezik, megis az osszes tudja hogy nem szabad molesztalni a "tablakat" (konkretan ezt hitte a lemezekrol egyikojuk), sot ha nincs itthon senki bedobjak a papirt, mint ajanlott kuldemenyeknel, amivel delutan a postan kivalthatom, ennyi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 05-05-2006 
souljah

halucska wrote:
ZooM wrote:

otthon (miskolc) mar vagja a postas neni hogy ha nagy alaku cucc jon az lemez es nem hajtogatjuk es dobaljuk... de mondjuk az normalis szerintem akar meg angolul is tudhat :D
mondjuk akkor kaptam szivbajt amikor bementem egy ertesitovel es a kedves pultos postasholgy megprobalta attuszkolni a kis ablakon, nemfert mar akarta hajtani amikor szoltam hogy nagyon gyorsan hagyja abba es hozza korbe.

hat igen eleg balkanon elunk sajna bizonyos szolgaltatasok tekinteteben (posta, internet)

Igen, ez a szerencés helyzet ha a néni igy áll a dolgokhoz, de a mércét a postas nő mutata hogy ennyi esze van hogy amire törékeny van irva azt öszhajtogatja :(
Pofám leszakad , tehat eleg gáz hogy ennyi esze legyen valakinek....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 05-05-2006 
souljah

mentalien wrote:
erdekes, nalunk mostanaban kb havi rendszeresseggel uj postas erkezik, megis az osszes tudja hogy nem szabad molesztalni a "tablakat" (konkretan ezt hitte a lemezekrol egyikojuk), sot ha nincs itthon senki bedobjak a papirt, mint ajanlott kuldemenyeknel, amivel delutan a postan kivalthatom, ennyi :)

Igen, z az igazi normalis hozza allas posta részröl, remélem igy fog alakulni a jövö is meg legalab ugy hogy ha be is viszik a postara a csomagot akkor legyen már addig nyitva mig az ember be is jut felvenni a csomagot.
Azert a 16 orasi zarasok nagyon gazok videken!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 24-05-2006 
metalhead

egyszer megyünk ki reggel az előkertbe és látom hogy a lábtörlőn van hagyva a chemicalos pack... ott feküdt egész reggel. azóta ilyen nem történt - most egy igen pozitív történt, a hétfőn leadott rendelés ma (szerda) már itt volt.. ez hogy?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 24-05-2006 
torespont

szerintetek a junior max (valodi visa electron cvv2-vel) mukodni fog kemin vagy redeyen rendelgeteshez?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:07, 24-05-2006 
impulsecreator.hu

implant wrote:
egyszer megyünk ki reggel az előkertbe és látom hogy a lábtörlőn van hagyva a chemicalos pack... ott feküdt egész reggel. azóta ilyen nem történt - most egy igen pozitív történt, a hétfőn leadott rendelés ma (szerda) már itt volt.. ez hogy?

nekem is volt ilyesmi: keddi rendelés, csütörtöki érkezés 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:11, 24-05-2006 
metalhead

s0larian wrote:
szerintetek a junior max (valodi visa electron cvv2-vel) mukodni fog kemin vagy redeyen rendelgeteshez?

ha visa és van cv2 akkor elvileg igen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:46, 24-05-2006 
souljah

implant wrote:
s0larian wrote:

ha visa és van cv2 akkor elvileg igen

OTP rulez :(

Egy proba cseresznye, bár összinten megmondva az Angliai Visa electron teljesen más elven mükszik meg ha CV2-töd van

Én azert szurkolok!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:47, 24-05-2006 
souljah

L.A.S. wrote:
implant wrote:

nekem is volt ilyesmi: keddi rendelés, csütörtöki érkezés 8)

Ez a mindenki ott volt időben és egyhelyen!!!!
Amugy nekem is volt ilyen, néztem is nagy szemekel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 03-06-2006 
autorun.hu

Gondoltam postolom a véleményem a decksterity recordsról... háát kemény 3,5 hét alatt postáztak ki 2 lemezt so be careful :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 05-06-2006 
souljah

komix wrote:
Gondoltam postolom a véleményem a decksterity recordsról... háát kemény 3,5 hét alatt postáztak ki 2 lemezt so be careful :oops:

Ohh my goodnesss :(((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 06-06-2006 
droid

gemm.com rol rendelt mar valaki? tapasztalatok? nekem ez ebay stylenak tunik csak lemez only es nem kell licitalni. kene nekem onnan egy lemez de nemtom be merjem e vallalni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:28, 06-06-2006 
souljah

halucska wrote:
gemm.com rol rendelt mar valaki? tapasztalatok? nekem ez ebay stylenak tunik csak lemez only es nem kell licitalni. kene nekem onnan egy lemez de nemtom be merjem e vallalni.

én voltam az a vakmerő aki 4 szer rendelt onnan de ha visszaolvsod az infokat irtm is rola...

Amugy jo...

Bevalalhatod, csak nem olcso...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 03-07-2006 
ujonc

Olyan problémám lenne, hogy rendeltem a Chemicalról és az otp direct olyan smst küldött hogy a vásárlás sikertelen, tehát nem is vette le a pénzt!
Ilyenkor mivan? A chemical még nemküldött semmi mailt!
Rendeljem ujra? vagy várjak?
A chemicalon ottvan a history-ban amit rendeltem de olyan van mellette hogy ATTENTION!
Aki tud irjon vmit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 03-07-2006 
partiarc

ha sikertelen volt akkor rendelj újra mert az otp nem engedte valami miatt a leemelést, és ilyenkor sztornozzák a rendelést chemicalnál ( tapasztalatból tudom). nem lehet hogy nem volt elég pénza a rendeléshez?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 03-07-2006 
partiarc

de ha megnézed az accountodban a rendelés állapotát az sokat tud mutatni, meg megmagyarázni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:52, 03-07-2006 
ujonc

Megoldódott a probléma!
Az otp küldött smst h OK a vásárlás, meg a chemicalról is küldték a maileket h elküldték a packot!
megnyugodtam, remélem télleg igyvan! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:04, 04-07-2006 
souljah

Tomi___ wrote:
Megoldódott a probléma!
Az otp küldött smst h OK a vásárlás, meg a chemicalról is küldték a maileket h elküldték a packot!
megnyugodtam, remélem télleg igyvan! :roll:

Ha az automatikus valasz levelk megerkeztek akkor nyert az ügy!!!!!
3-4 nap és ott a csomag a kezedben...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]