-evian- wrote:
hat, eddig van egy [party_szervezo] es egy [propagazda] levlista. Lehet meg egy zart forum is, de mig maga ezen dologhoz valo hozzaallas nem valtozik, tok mindegy milyen alternativak vannak erre.
Bar mondjuk lehetne azt, hogy a ket levlistat osszegereblyezni, folpakolgatni meg a hasonszoru emberkeket, es valaki egy szep szivhezszolo levelkeben leirja, hogy ez egyuttmukodes miert is fontos.
van itt 1-2 régebbi vélemény amihez csak most írok bocs....eltüntem
szóval
1. a nyílt civil kezdeményezésekhez márpedig az effajta partyszervezés szerintem az szükség van a nyilvánosságra,a fent említett 2 levlistából csak az egyiket ismerem-ismertem a másik el sem jutott hozzám hogy van, pedig nem nehéz engem elérni
2.a zárt levlistás szervezői oldalnak megvan az az előnye ami a hátránya tulajdonképpen hogy nem tekinthet bele a közönség,nem informálódhat, aztán meg ha para van akkor bent megy az anyázás.
és egymás között durroghatnak a szervezők, miben különbözne ettől akkor ez a topik ?
szerintem nyilt lapokkal játszani az a lényeg.
3. mondjuk ezen a topikon össze lehetne fésülni az összeset levlistát mondjuk hetente , ha para van akkor menjen pü, ha nem tudnak megeggyezni a szervezők akkor forduljanak a topik moderátorához és az feltehetné a kérdést nyitottan hogy mi is legyen, aztán döntsenek a fanok, végül is nekik csináljuk vagy nem?
aki kiesett teszem azt rosszul járt annak a többiek akár még segíthetnének is abban hogy találjon helyet, új időpontot stb.
4.én spec örülök neki hogy ilyen szépen feltettétek a dátumokat, még 1 kis türelem és felteszik azok is akik eddig nem tették fel mert nekik is fontos lesz
Szóval partyszervezők ne csak olvassátok ezt a topikot hanem legyetek alkotó részesei is.