i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:41, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:57, 28-12-2003 
tapir

w_mute wrote:
[Az Orbán '96-ig nem csak ateista volt, hanem egyházellenes (és bal-liberális). csak a '94-es elbukott választások után látta, hogy a baloldalon már nincs helye, mert ott két relatíve erős párt alakult ki, akik 'lefedik' a baloldali szavazótábort, ezért kitalálta: "-most akkor menjünk át jobbra, ahol csak egy nagyon gyenge MDF van, legyünk keresztény-konzervatív párt, és akkor jól hatalomra fogunk kerülni!" és így is lett. Orbán Viktor a legképmutatóbb, legköpönyegforgatóbb magyar politikus, pedig mindkét oldalon nagyon erős a mezőny ilyen szempontból. aki tényleg elhiszi, hogy OV-t érdekli a kereszténység, azon most röhögök: :lol: :lol: :lol:

szerintem mindig azok a legveszélyesebbek, akik hangoztatják magukról, hogy ők mekkora magyarok és mekkora keresztények.

en ezt igy nem ohajtottam leirni, de ezek tenyek...raadasul kezenfekvo a megallapitasuk. :wink:
sztem mindenkinek hasonlo a velemenye, aki kicsit is elfogulatlanul foglalkozik a politikaval...nade

:arrow: ez az egesz topik nem errol szol, ez csak egy kis kitero volt, amit en :oops: szemely szerint mar nem tennek meg.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 28-12-2003 
tapir

-evian- wrote:
Sajnos a radionak maganak kellett fokozottabb rendorsegi felugyeletet kernie a fenyegetsek sokasaga maitt.

ojaj :shock: :shock: :shock:
kereszteshadjarat :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 28-12-2003 
poszthumusz

büdös a munka,menjünk inkább tüntetni...

szép lesz ez.
takony-rádióból kettő is lehet,de a TILOS az tilos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 28-12-2003 
tactile

az idezet a QSS zenekartol szarmazik

8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 28-12-2003 
droid

Luca wrote:
az idezet a QSS zenekartol szarmazik

8)

akkor a ko:r majdnem visszatert onmagaba:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 28-12-2003 
original nuttah

http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=5&id=3147

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=193028&rvt=61

http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=150769&DocID=130516#130516

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 28-12-2003 
poszthumusz

ezeket olvasni szabályos önkínzás,de ettől függetlenül (vagy épp ezért :D ) én is szoktam... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 28-12-2003 
pokemon

plastik wrote:
én csak azt nem értem hogy mélyen letisztelt volt miniszterelnökünk kedvenc rádióműsorában elhangzottak után sohasem hallottam zúgolódásról,arról pláne hogy jogi következményei lettek volna,noha ott is szoktak hallotam már olyan kijelentéseket,
amik nem valók a médiába és sok kisebbség és ember érzéseit sértik.

kettő:megértem a felháborodást és osztom is.de a rádió mélyen elhatárolta magát mint azt lejjeb olvastam és alapelveivel tökéletesen ellentétes az amit egy részeg majom hadovált az éterbe.

egyet értek a kiscsávóval. szóval a lényeg hogy a jobbosoknak előbb a maguk portáján kellene söprögetni - grespik zsidózása meg a pannonrádiós megnyilvánulások is elég gázak voltak - usztics matyi.

de egy valami elég gáz szerintem a tilos oldaláról:
hogy lehet részeg embert a mikrofon mögé engedni!!!
ennyi sara azért van a tilos vezetőségének, és remélhetőleg a további kellemetlenégek - és részeg megnyilvánulások - elkerülése végett, nem lesz több kész műsorvezető a mikrofon mögött!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 28-12-2003 
droid

ennyi sara azért van a tilos vezetőségének, és remélhetőleg a további kellemetlenégek - és részeg megnyilvánulások - elkerülése végett, nem lesz több kész műsorvezető a mikrofon mögött![/quote]

azert azt megertheted, hoyg nem lehet 150 ember kezet fogni allandoan es ott allni mellette, hiszen mar mindenki nagyfiu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 28-12-2003 
droid

Beat Owen wrote:
plastik wrote:
én csak azt nem értem hogy mélyen letisztelt volt miniszterelnökünk kedvenc rádióműsorában elhangzottak után sohasem hallottam zúgolódásról,arról pláne hogy jogi következményei lettek volna,noha ott is szoktak hallotam már olyan kijelentéseket,
amik nem valók a médiába és sok kisebbség és ember érzéseit sértik.

kettő:megértem a felháborodást és osztom is.de a rádió mélyen elhatárolta magát mint azt lejjeb olvastam és alapelveivel tökéletesen ellentétes az amit egy részeg majom hadovált az éterbe.

egyet értek a kiscsávóval. szóval a lényeg hogy a jobbosoknak előbb a maguk portáján kellene söprögetni - grespik zsidózása meg a pannonrádiós megnyilvánulások is elég gázak voltak - usztics matyi.

ennyi sara azért van a tilos vezetőségének, és remélhetőleg a további kellemetlenégek - és részeg megnyilvánulások - elkerülése végett, nem lesz több kész műsorvezető a mikrofon mögött!

nah vigyazz, azert sok "jobbos" elegge elhatarolodik am ezektol a "szelsojobbos", radikalis nezetektol!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 28-12-2003 
tapir

"a Honfoglalás 2000 Egyesület ... azt követelte, hogy az ügyészség hivatalból indítson vizsgálatot a Tilos Rádióban elhangzott kijelentés miatt, valamint követelte az ORTT vezetőinek lemondását. "
(http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID ... 516#130516)

hihihihi....ez kesz....hihihihi

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 28-12-2003 
pokemon

-evian- wrote:

azert azt megertheted, hoyg nem lehet 150 ember kezet fogni allandoan es ott allni mellette, hiszen mar mindenki nagyfiu.[/quote]
hát mint kiderült van aki nem nőtt fel a feladathoz :( és egymásra is odafigyelhetnének az emberek! ez közös érdekük!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 28-12-2003 
pokemon

:zoral: wrote:
nah vigyazz, azert sok "jobbos" elegge elhatarolodik am ezektol a "szelsojobbos", radikalis nezetektol!

nem eléggé! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 28-12-2003 
droid

Beat Owen wrote:

azert azt megertheted, hoyg nem lehet 150 ember kezet fogni allandoan es ott allni mellette, hiszen mar mindenki nagyfiu.

hát mint kiderült van aki nem nőtt fel a feladathoz :( és egymásra is odafigyelhetnének az emberek! ez közös érdekük![/quote]

Jo, de azt neked kell felismerned, hogy figyelned kell a tarsadra. Amugy persze ertem az alap koncepciodat, es jogos is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 28-12-2003 
poszthumusz

magánemberek lehet,a jobboldali politikusok szinte soha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 28-12-2003 
poszthumusz

plastik wrote:

magánemberek lehet,a jobboldali politikusok szinte soha

persze hülyeség lenne általánosítani,de egyáltalán nem jellemző

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 28-12-2003 
impulsecreator.hu

Quote:
(...)

Lenne még idézet – de minek?
Marx–Engels: a nácizmus maga. És erre mondják a maiak, hogy „a marxizmus legalább jót akart”, ezért nem vethet& össze a nácizmussal. A marxizmus engesztelhetetlen gy&löli a vallást, a kereszténységet, a családot, a hagyományt, az erkölcsöt, az erényességet, a jóravalóságot és az &ser&t. Innen, a marxizmus fel&l nézve válik egyáltalán felfoghatóvá, hogy miért vetette magát a németség Hitler karmaiba inkább.

TGM éppen most fedezte fel magának a marxizmust.
Hajrá, TGM! Hajrá, liberálisok! Hajrá…
1998-ban az Autonómia Alapítvány a Tilos Rádiónak ítélte oda a Tolerancia-díjat.
Az alapítvány kuratóriumának tagjai:
Bíró András, a zs&ri elnöke; Donáth László evangélikus lelkész (& jelentette ki: „olyan, hogy kereszténység, nincs”); Fodor Gábor képvisel&, SZDSZ; Halmai Gábor alkotmányjogász, a Soros Alapítvány kuratóriumának elnöke; Jancsó Miklós; Ludassy Mária filozófus; Orsós László Jakab esztéta.

Innen, e névsor fel&l szemlélve a Tilos Rádió Tolerancia-díja is érthet&.
Csak egy félve feltett kérdés még hozzá: miért van az, hogy ha felmerül a zsidó kárpótlás, akkor biztosan meglopják a zsidókat? Ha felmerül a cigányok kárpótlása, biztosan meglopják a cigányokat. Ha Tolerancia-díjat adományoznak valakinek, akkor biztosan beletörlik a mocskos lábukat a kereszténységbe, a vallásba, az erkölcsösségbe, a családba, a hagyományba, az erényességbe, a jóravalóságba, az &ser&be?
Alig merem kimondani: vajon el fog határolódni most ez a névsor a Tilos Rádiótól és ett&l a Barangó nev& állattól?
Mindegy is…

De a magyar társadalom nem t&rhet tovább. Ezt nem t&rhetjük.
Pusztán azért sem t&rhetnénk, mert egyszer&en t&rhetetlen. De most arról is szó van, hogy tesztelnek bennünket. Próbálgatják, meddig mehetnek el.

Eddig is sokat engedtünk. Ha ezt is megengedjük, végünk van.
S még valamit: a becsületes és tisztességes magyar zsidóknak, zsidó magyaroknak most el kell határolódniuk ezekt&l. Nem elég otthon, csöndben undorodni, nyíltan ki kell mondani: elég volt!
ELÉG VOLT!
Az élhet& életünk maradékáról van szó. Elég volt! Különben baj lesz.
Nagyon nagy baj!

Bayer Zsolt

húwazze

ilyen sötét hogy lehet valaki

jól visszazsidózni... ez annyira el tud keseríteni...

és az igazi probléma ezzel az, hogy bár egyértelmű, mégse lehet rábizonyítani, annyira óvatos/kódolt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:01, 28-12-2003 
poszthumusz

"De a magyar társadalom nem tűrhet tovább. Ezt nem tűrhetjük.
Pusztán azért sem tűrhetnénk, mert egyszerűen tűrhetetlen."

:lol:

amúgy szerintem ehhez nem is kell hozzáfűzni semmit.szerintem ez az írás felháborítóbb mint a tiloson elhangzott mondat,ráadásul ettől senki nem fog elhatárolódni,akinek kellene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 28-12-2003 
partiarc

sztem egyébként is pikkelnek/tek a tilosra,és ez az ominózus -és durva- megjegyzés csak benzin volt a tűzre.
és télleg ott van az a bizonyos pannon rádió,mindenki tudja miket vallanak,mi a "politikájuk" őket is meglehetne büntetni nem egy megjegyzésükért.A zsidózás,rasszizmus elég kényes téma,ha szabad így fogalmaznom.Egy intelligens ember elhatárolódik az ilyen dolgoktól.Mondhatnám közhely,hogy attól,hogy vlki más vallású,vagy bőrszínű nem lehet rossz ember,ezt így nem lehet kijelenteni,ez így túl egyszerű.mindenhol vannak jó+rossz emberek,ennek semmi köze a vallási és nemzetiségi hozzátartozáshoz.
Ennek a bizonyos emberkének lehet véleménye a keresztényekről,stb.-ről,de ennek nem egy élő adásban kell hangot adnia.Az,hogy állítólag ittasan vezette/ték a műsort,nem mentség,sőt a bíróságon ezt egyáltalán nem veszik enyhítő körülménynek.
Remélem,hogy normálisan megoldódik a probléma,és nem fogják bezárni,vagy megbüntetni a Tilost,egy -elnézést,de- gondolkodni nem képes barom miatt.Figyelembe kell venni,hogy mennyi minden jót adott eddig,és remélhetőleg fog még adni a Tilos az embereknek.
Nagyon szurkolok értük,mondhatnám imádkozni :lol: fogok értük.
Hiányozna a rádió rendkívül,és sztem sokan vagyunk még ezzel így.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 28-12-2003 
souljah

Valamiert mar a topic elejen tudtam, hogy ez lesz a dologbol :?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]