palli wrote:
elolvastam az első postot
még midig ver a szívem.
hányszor megfogadtam h szigetre akkor megyek legközelebb, ha Chemical Brothers jön.
és most még csak a szigetre sem kell betennem a lábam érte
tőlem aztán sztálin atyuska is pénzelhetné ezt a bulit!!! ("költői" túlzás)
politizálás ZENEI fórumon

pfff
freakscene részemről megérdemli nemhogy a "hónap fórumozója" címet, de ezt a címet örökbe odaadnám neki
FS, itt sokan szeretik a savat, nem csak te. de ezúttal nem mentség a hülyeségedre
Easy! azért nem kell ennyire agresszíven reagálni! miért ne lehetne zenei fórumon politizálni (ha van BarátokKözt meg mindenféle, távolról sem zenével kapcsolatos topic is)? ha valaki(k)nek erre van igénye, és nem ír nagyon nagy trágárságokat, akkor miért ne? miért baj az, hogy politikával offolják szét a topicot, amikor minden topic szét van offolva, csak éppen mással? tudsz olyanról, hogy a moderátorok megtiltották volna, hogy (részben) politikával kapcsolatos megjegyzéseket írjon be az ember erre a fórumra?
amúgy én azokkal értek egyet, akik szerint inkább erre költsék az általam befizetett adót, mint A8-asokra meg "luxuskurvákra"

.
egyébként ez nem hiteles értesülés, hogy állami pénz van a buliban. aki ezt állítja (subba?), semmivel sem támasztotta ezt alá. de ha mégis így van, részemről rendben, de azért remélem, hogy nem lesz az, mint amikor 2 éve a Sportminisztérium szervezett bulit Adam F/J majik közreműködésével, és a hang annyira fos volt, hogy no comment. (arról nem is beszélve, hogy odaraktak nekik 2 db lemezjátszót, amikor ők 2-en inkább a 4lemezjátszós mutatványuk miatt lettek volna érdekesek.)