i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:45, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 194 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:20, 08-01-2007 
partiarc

Lanti wrote:
csibehussy wrote:
Van Gogh kiállítást látta valaki?
Mert ha nem nem ajánlott! 3 kis terem telezsúfolva a művész legegyszerűbb litográfiáival, kivéve egy pár darabot dehát azok sem a remekei... 2900HUFot tuti nem ér meg...

en lattam, de nem ertunk egyet. vannak fontosabb festmenyei is kiallitva, ezenfelul a 3 kis terem az azert eleg nagy..
a picasso grafikái vagy a salvador dali kiallitashoz kepest ez sokkal jobb volt pl. (szubjektiv velemeny)
a legtobb kep ugyan az amszterdami van gogh muzeumbol valo, es termeszetesen a napraforgo meg a levagott fules onarckep nincsen itt, de azert mindenkeppen erdemes megtekinteni.
persze ha voltatok amszterdamban akkor felesleges megnezni.

azt hittem, ha már Amszterdmban is megnézzük Rembrandt házával egyetemben, akkor most el sem mész. tévedtem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 08-01-2007 
son of nitrous

csibehussy wrote:
Mert ha nem nem ajánlott! 3 kis terem telezsúfolva a művész legegyszerűbb litográfiáival, kivéve egy pár darabot dehát azok sem a remekei... 2900HUFot tuti nem ér meg...

én sajnos egy csodálatos ügyfélparty keretein belül láttam így az emlékeim nem a legjobbak. a tengerentúli múzeumokból,galériákból idehozott művei miatt sztem azért érdemes, meg van ott egy van gogh magyar kortársai c. tárlat is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:30, 08-01-2007 
partiarc

pollack wrote:

azt hittem, ha már Amszterdmban is megnézzük Rembrandt házával egyetemben, akkor most el sem mész. tévedtem :D

az a lutri, hogy abbol nem tudom mi marad meg utolag a fejben, biztos ami biztos megneztem itthon is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:11, 08-01-2007 
original nuttah

Lanti wrote:
csibehussy wrote:

en lattam, de nem ertunk egyet. vannak fontosabb festmenyei is kiallitva, ezenfelul a 3 kis terem az azert eleg nagy..
a picasso grafikái vagy a salvador dali kiallitashoz kepest ez sokkal jobb volt pl. (szubjektiv velemeny)
a legtobb kep ugyan az amszterdami van gogh muzeumbol valo, es termeszetesen a napraforgo meg a levagott fules onarckep nincsen itt, de azert mindenkeppen erdemes megtekinteni.
persze ha voltatok amszterdamban akkor felesleges megnezni.

Én voltam az amsterdami múzumban is. Elég sok külföldi nagy múzeumhoz volt szerencsém, és az a véleményem, hogy amíg egy külföldi szépművészeti szintű múzeumban van hely, lehetőség, tér, hogy megnézhess egy festményt nyugodtan, közelről, távolról, addig a magyar múzeumok jelentősebb kiállításaira a zsúfoltság, tömeg jellemző. Nem hiszem el, hogy a múzeumnak ne lett volna még 1-2 terme, hogy ennyi kiállítandó tárgyat ne egymás nyakára kelljen kirakni. Volt, hogy egy 5 képet kiállító kis paravánrésznél megállt egy idegenvezetős csoport, és esélytelen volt, hogy a képek közelébe juss.
És mellesleg volt egy pár kép, amin elgondolkodtam h valóban Van Gogh műve -e? Persze ez is ő, nade akkor is...
Viszont akinek tényleg nincs lehetősége, hogy megnézze a múzeumot, annak egy lehetőség.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:23, 08-01-2007 
metalhead

voltal mar a louvre_ban?
a fold legszarabb muzeuma a tortenelmi anyagon kivul nagy fos a festmeny gyujtemenyuk, nem lehet kozlekedni_normalisan megnezni egy kepet.
amugy lehet h megvan a magyarazata a zsufoltsagra asszem egy idoben van egy masik kiallitassal amugy a szepmuveszeti eleg nagy muzeum

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 08-01-2007 
original nuttah

s_py wrote:
amugy lehet h megvan a magyarazata a zsufoltsagra asszem egy idoben van egy masik kiallitassal amugy a szepmuveszeti eleg nagy muzeum

Én is ezen csodálkoztam, hogy ennyire ne lenne termük??? De ha mással együtt van úgy érthető, azt hiszem van gogh hatása a magyar művészetre vagy vmi ilyesmi. Bár lehet nem erre gondolsz.
Voltam a Louvreban, de sajnos csak rohanva, a lényegre rápillantva. szóval azt annyira nem vágom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 08-01-2007 
metalhead

http://www.museum.hu/search/temporary.a ... 5263&ID=77

a regi szepmuveszti muzeum gyujtemenyenek legjobb darabjai van kiallitva. de meg nem lattam semmelyiket, mondjuk inkabb van gogh erdekelne term.

viszont ajanlok egyet akit erdekel az epiteszet es butortervezes
Kozma Lajos akinelkul nem lenne budan anniy uberfasza epulet amit a szazadfordulo utan tervezett ill. annyi gyonyoru butor.
Az iparmuveszetiben van a kiallitas, 500 huf a belepo.
http://www.imm.hu/kiallitasok/uj_haz.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 08-01-2007 
son of nitrous

ezen volt valaki?

http://www.ernstmuzeum.hu/kiall.php?sec ... 7&lang=hun

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 08-01-2007 
metalhead

gutti volt a fotos topikban irt is rola.
en meg tervezem csak ugye 7_ig vannak nyitva en 6_ig melo es vhogy sosem tudom osszehozni.
bar biztos az osszes kepet ismerem meg megvan vmi albumban szoval annyira nem fogok sirni ha lemeradok. aki meg nem ismeri oket v az ossze kepet annak meg kotelezo jelleggel ajanlom mert ok tenyleg a fototortenelem eleg lenyeges figurai.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 08-01-2007 
souljah

s_py wrote:
voltal mar a louvre_ban?
a fold legszarabb muzeuma a tortenelmi anyagon kivul nagy fos a festmeny gyujtemenyuk, nem lehet kozlekedni_normalisan megnezni egy kepet.

na azert ez igy nemkicsit eros sztem... a louvre egy csodalatos muzeum, tobbszor volt hozza szerencsem es mindig uj oldalat mutatta meg... zsufoltnak zsufolt, de csak a bejaratnal es a mona lisanal, mindenfele tortenelmi termeket orakig lehet barangolni es a festmeny galeriat ha figyelmesen latogatod, ott is sok hires nevre es egyeb remekmure bukkansz.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 08-01-2007 
metalhead

egyaltalan nem eros, kurva szar a gyujtemenyuk es ha az alapjan nezed h uhh menniy hires festo akkor ki kell abranditsalak mert mindegyik baromi hires festonek a korai fos_szar kepei vannak nagyon kevestole eltekintve.
a mona lisa az ami miattg mindenki odamegy en meg sem neztem lefotoztam ahogy mindenki marja egymast.
es emlitettem h a tortenelmi resze fantasztikus amit meg ugye elhoztrak szepen egyiptombol pl szoval az meg nem nagy kunszt lenyulni a cuccok nagy reszet.
menj el pragaba olyan gyujtemenyuk van h a louvre mehet a levesbe, nagy nulla az a hely NEKEM.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 08-01-2007 
souljah

s_py wrote:
egyaltalan nem eros, kurva szar a gyujtemenyuk es ha az alapjan nezed h uhh menniy hires festo akkor ki kell abranditsalak mert mindegyik baromi hires festonek a korai fos_szar kepei vannak nagyon kevestole eltekintve.
a mona lisa az ami miattg mindenki odamegy en meg sem neztem lefotoztam ahogy mindenki marja egymast.
es emlitettem h a tortenelmi resze fantasztikus amit meg ugye elhoztrak szepen egyiptombol pl szoval az meg nem nagy kunszt lenyulni a cuccok nagy reszet.
menj el pragaba olyan gyujtemenyuk van h a louvre mehet a levesbe, nagy nulla az a hely NEKEM.

pragaban is voltam. es azzal egyetertek, hogy louvreban a tortenelmi kiallitas az eros, mint ahogy british museumban is. ha mar kepgyujtemeny, akkor londoni national gallery, ott minden 3ik kepre felvillansz, hogy jeee, ezt mar annyiszor lattam tvben-konyvekben!
http://www.nationalgallery.org.uk/collection/glance.htm :shock:

sajnos ha azt emlited, hogy hires festok korai_szar kepei, akkor egybol a szepmuveszeti ideiglenes kiallitasai jutnak eszembe. mindig csak a selejtet hozzak, abbol is egy kisteremnyit. van goghon meg nem voltam, remelem maskepp lesz, bar egyes latogatok szerint nem igazan...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 08-01-2007 
original nuttah

snegiri wrote:
s_py wrote:

pragaban is voltam. es azzal egyetertek, hogy louvreban a tortenelmi kiallitas az eros, mint ahogy british museumban is. ha mar kepgyujtemeny, akkor londoni national gallery, ott minden 3ik kepre felvillansz, hogy jeee, ezt mar annyiszor lattam tvben-konyvekben!
http://www.nationalgallery.org.uk/collection/glance.htm :shock:

sajnos ha azt emlited, hogy hires festok korai_szar kepei, akkor egybol a szepmuveszeti ideiglenes kiallitasai jutnak eszembe. mindig csak a selejtet hozzak, abbol is egy kisteremnyit. van goghon meg nem voltam, remelem maskepp lesz, bar egyes latogatok szerint nem igazan...

Ki kell ábrándítsalak, a tendencia nem változott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 08-01-2007 
metalhead

az a vicc h nemzetinek hihetetlen kepgyujtemenye van csak egy csomo a raktarban porosodik mert nem tudjak kitenni.

pragaban hol voltal?
sajnos ahol mi voltunk nem tudom a nevet de mindjart rakeresek. az elkepeszto volt 6 szintes muzeum ebbol 4 allando kiallitas ami olyan h egybol szerelmes leszel. 1 szint van az idoszaki kiallitasnak egy meg iroda stb.
nah ide mindekeppen vissza kell menjek.
parizsban amugy erdemes modern muvesztek muzeumaba elmenni, dali muzeum, az impresszionistak muzeumaba (ide sajnso nem tudtunk menni pont zarva volt :| ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 08-01-2007 
poszthumusz

s_py wrote:
az a vicc h nemzetinek hihetetlen kepgyujtemenye van csak egy csomo a raktarban porosodik mert nem tudjak kitenni.

pragaban hol voltal?
sajnos ahol mi voltunk nem tudom a nevet de mindjart rakeresek. az elkepeszto volt 6 szintes muzeum ebbol 4 allando kiallitas ami olyan h egybol szerelmes leszel. 1 szint van az idoszaki kiallitasnak egy meg iroda stb.
parizsban amugy erdemes modern muvesztek muzeumaba elmenni, dali muzeum, az impresszionistak muzeumaba (ide sajnso nem tudtunk menni pont zarva volt :| ).

szerintem annak szimplán art museum of prague, vagy hasonlo volt a neve. és tényleg lenyűgöző, mondjuk a végére könnyen kultúrsokkot kap az ember (nekem egyszerűen túl sok volt :P ), de iszonyatosan bőséges a felhozatal és minőségi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 08-01-2007 
pokemon

attol h vmi nem ismert es hires, meg nem biztos h selejt, imo :roll:

http://www.myspace.com/mom_0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 08-01-2007 
metalhead

MoM wrote:

tudjuk, es mi van ezzel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 08-01-2007 
pokemon

s_py wrote:
MoM wrote:

tudjuk, es mi van ezzel?

csak reagaltam.... :>

http://www.myspace.com/mom_0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 08-01-2007 
souljah

plastik wrote:
s_py wrote:

pragaban hol voltal?

szerintem annak szimplán art museum of prague, vagy hasonlo volt a neve. és tényleg lenyűgöző, mondjuk a végére könnyen kultúrsokkot kap az ember (nekem egyszerűen túl sok volt :P ), de iszonyatosan bőséges a felhozatal és minőségi!

na most zavarba hoztatok. art museum of prague... olyanban tuti nem voltam, pedig azt hittem hogy alaposan bejartuk a varost. voltunk vaclav teren a vicces ora melletti muzeumban egy nagyon durva politikai fotokiallitason, na az megmaradt. meg voltunk a nemzeti muzeumban, ahol nem volt festmeny, csak asvanyok meg csontok meg kinai legyezok es azon teljesen kiborultunk! voltunk meg kommunizmus muzeumaban es a szabad europa radio szekhazaban. azonkivul sormuzeumban es karlovy vary-ban. beprobaltuk a kubizmus muzeumot, na az nagyon erdekelt volna, de elromlott a legkondijuk, kint meg kb 40 fok volt, igy bezartak... :(

roviden ennyi :D szoval hol van az az art museum?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 08-01-2007 
son of nitrous

s_py wrote:

pragaban hol voltal?

érdekes nekem párizsban pont a pompidou tette be a kaput,annyira tömény volt :)
kedvenc a d'orsay,a musée du quai branly és a delacroix lakásmúzeum :wink:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 194 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]