teknikolor wrote:
mr.spock wrote:
Az alapítvány sorozat "elvileg" 17 könyvből áll és (lol) nincs befejezve!!! Szörnyű csalódás ért az Alapítvány és Föld végén...
mer mér?
az a+f tök jó. a vége is

szerintem

Nemmondtam, h nemjó csak csalódtam a végén! Miér'?
Azér' mer' végre nemtom hány év olvasás után szerettem volna lezárni és kész!!!
Mostmár sohasem tom meg, h a Mester mit agyalt volna ki legközelebb!
Tudod mien érzés mikor a végén már azt hiszed, h tudod mi lesz a végén a csavar, aztán csavarja másfelé és már megint asziszed, h tudod DEE NEEEEM, mert csavar rajta mégegyet, leesel az ágyról/székről, abbafejezi és VÉGE!!!
Ez sztem 1 kicsiz gonosz dolog, mert nekemis vannak csvaros gondolataim DEE nem osztom meg többmillió példányszámban földkerekség "értelmesebb" felével!
Idéznék:
"Golan Trevize: [...] Az emberi történelem során, amennyire tudjuk, egyetlen más értelem sem hatott ránk. Ennek már csak néhány évszázadig kell így lennie, s ez nem lehet sokkal több, mint annak az időnek a tízezred része, amióta civilizációnk létezik. De mi addigra már biztonságban leszünk. Végétre is - tette hozzá, s minden erejével elnyomta a váratlanul rátötő szorongást - nem aról van szó, mintha az ellenség máris itt volna közöttünk. [...]"
Alapítvány és Föld - Móra Ferenc Könyvkiadó - 1989 (Fordította: F. Nagy Piroska)
Ez után még van 1etlen 4 soros bekezdés és VÉGE! Sztem ezt már zsigerből így csinálta, aztán HA eljött volna az ideje beleolvasott volna a végébe és elkezdett volna mégegy lélegzetelállító 500 oldalas "sztorit". Ezért nincs ez befejezve és bárki próbálkozik vele, nem lesz uanaz!!! Rem teis 1etértesz velem ebben!
FatherSun: 1etértünk!!! Csak balgaságomnak tudható be, h nem említettem a másik NAGY NEVETTETŐT!!!
Tőleis lehet lefordulni az ágyról/székről, rendesen!!!
Nekik fejenként volt annyi humoruk, mint ma az egész iparnak együttvéve!!!

Ezeket érdemes olvasni!!!