TylerDurden wrote:
jamamura szadakó wrote:
null wrote:
jamamura szadakó wrote:
IxN@Y wrote:
TylerDurden wrote:
jamamura szadakó wrote:
ami nekem nagyon tetszett még 2008-ban:
wanted
Ezt ugye nem gondoltad komolyan... ennél sz*rabb nagyköltségvetésű akciófilmet én talán az egész életemben nem láttam. Ízlések és pofonok meg minden, de azért vannak határok!
én a felonon és a rise of the football soldier említésén jobban kiakadnék, mint a wanteden.

hogy lehet egy lapon emliteni a wanted felon duót? azért ez elég erős. felon teljesen jó volt, wanted pedig nézhetetlen.
a FELON hallmark színvonalú börtönfilm. három kalickában játszódik, nagymondások, overacting, nudli cselekmény, fantasybe illő befejezés. sokszor röhögtem. sokszor kínomban.
nekem pedig pont azért tetszett mert evvel a 0 akcióval termelte a a történéseket,pl. amikor az udvar elötti köztes szobában álldogál és tudja hogy ahogy kiér jól meg lesz agyalva,akkor abban a pillanatban nincsenek hangok meg semmi történés de mégis igy érinteni lehet a feszültséget
én sem értem, hogy a felon miért került ennyire egyértelműen a szemeteskukába. Számomra azért volt az egyik legérdekesebb börtön-story, mert olyan vki szemével követhetted végig az eseményeket, aki akár "te" is lehetsz. Egy abszolute átlagos amerikai munkás és családapa személyében.
A startmező nem pénzhez, narkóhoz vagy bármiféle rosszéletű haverhoz köthető, hanem önvédelemhez.
Érdekes szintén, ahogy bemutatja, hogy a való élet és a börtön falain belüli szocializáció milyen élesen ütik egymást, annélkül, hogy lenne választásod. Hogy tisztulnak le és definiálódnak újra az értékek.
Nem mondom, hogy irodalmi mű, vagy hogy oscart kéne osztogatni érte, de meg van a maga hangulata és a történet sem lerágott csont.