szerintem a filmnek megvan a mondanivaloja, csak sok ember nem a film miatt megy el hanem hogy huh ez meg mekkora jo trukk. a mai atlagnak eleg az ha van egy fohos aki vegigver mindenkit egy vizcseppbol es egy fuszalbol atombombat kreal es megmenti a vilagot.
en az elso reszt joparszor megneztem mire megertettem a mondanivalojat. es ez nem azert van mert szellemileg visszamaradott vagyok, hanem azert mert minnel tobbszor nezed meg annal jobban atszellemulsz. annal jobban atlacc olyan dolgokat amiket ugy alapbolnem latnal at.
szal
1. oylan emberek velemenye hidegen hagy a filmel kapcsolatban akik
a, leragadtak a pokemonnal
b, leragadtak a vandamnal
c, a zs gaterorias filmeknel.
2. A filmkritikusok velemenyet ugyancsak telibe kakilom, ugyanis
a,a sajat izlesvilagat probalja kivetiteni mas emberekre
b,egy 70 eves krematorium szokeveny nem latja at ezeket a dolgokat, ok szinten csak azt latjak hogy minden masodik percben vagymeghal valaki vagy repul valaki, esetleg meg egy csok is eldordul es az meg mar tulfutott erotikanak vagy szerelmi szalnak latszik.
szal az en velemenyem annyi errol az egeszrol, hogy felesleges azon agyalni hogy nekem teccik nekem nemteccik, mert ezt ugysem egy kritikus es egy "filmbeli idezet" fogja eldonteni, hanem az hogy en vagy hogymi hogyan is latjuk ezt az egeszet kulso befolyasok nelkul.
koszonom tisztelt figyelmuket

))