|
Sziasztok!
A tavaly decemberi hómos buli után nagyon vártam ezt a komplekszes dolgot (sajna a balatonfüredi bulira nem jutottam el, az állítólag rendben volt). Viszont, hogy a mostani minden volt, csak rendben nem, az is tuti.
Odáig minden teljesen fasza volt, hogy egyszerű bejutás, no hideg, Makoto makszi, megy ilyenek. A hely szerintem kellemesebb, mint hóm, de nem igazán good looking-hoz való a dizájn - mindegy, egyáltalán nincs szándékomban fikázni a helyet, egész jó...
Warmup alatt (az előttem szólókhoz hasonlóan) megállapítottuk, hogy egész jól szól a hang - lehet hallani a zenében jelenlévő hangokat. Mindez Marcel alatt is megvolt, és a srác, egyszerűen fantasztikus dolgokat művelt - remek alapok, összességében nagyszerű zenék. És hogy elment brék felé, hát teljesen rendben volt. Komolyan... Marcel volt a legjobb az egész estén!!!
Hanem, ami utána következett... arról, talán jobb is volna nem írni semmit...
Még egyszer: a hang valami mocskos szemétül szólt. Azon tűnődtem, miért nincs Magyarországon olyan szórakozóhely (vagy csak én nem ismerek egyet sem), ahol szól a zene, nem pedig hangzavar van, és a hely méretéhez tervezik a hangot (itt vagy 2-3-szor nagyobb volt a hangerő, mint azt a hely mérete indokolná). Szerintem az ilyen hangosítás, vagy minek is nevezzem, egyszerűen kinyírja az embereket. Véleményem szerint nagyon durva, hogy nem lehet értelmezni a zenéket, nagy ritkán egy-két baseline-ból, meg néhány futamból tippel az ember, hogy "jaaaa, talán a take my soul baby szól, ugye!?". Szerintem ez nevetséges!
Az MC-k hangjait sem lehet érteni, pedig valóban, a lánynak sincs rossz hangja, csak az a baj, hogy nem lehetett érteni, és sajnos Conrad-ét sem. Talán visszább vettek a hangból, mikor Bukem szettje kezdődött, de szerintem csak még jobban asszimilálódtunk a borzalmasan szar hanghoz - a Western-re is alíg ismertem rá, pedig szerintem ez a remix kurvára a legjobb, és kb. pont a lényeget nem hallani benne... na mindegy, mikor ezt meghallottam, végképp elszállt az agyam, és pánikszerűen távoztunk is...
Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódnom kellett a magyar parti szervezőkben, de egyre bizonyosabbá válik számomra, hogy jó idő el fog telni, mire ismét szórakozóhelyre teszem be a lábam! Tisztára úgy vagyok vele, hogy a belépők árán megveszem inkább a lemezeket (pl. PS live-ok), azok legalább normálisan vannak keverve, és otthon normális körülmények között, normális hangcuccon meghallgatom, és élvezem a produkciót!
Peace ya!
|