i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:13, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 181 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Planetárium-ideális buli location?
igen 42%  42%  [ 29 ]
nem 49%  49%  [ 34 ]
a home jobb vót! 9%  9%  [ 6 ]
Total votes : 69
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:09, 15-09-2003 
son of nitrous

thanx Marcell and tbsmall for teh gudpart!

soundengineer !!!fukallya!!!
me ears hurtz....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:04, 15-09-2003 
souljah

hat hja, hang eleg gaz volt - igaz voltam mar olyan bulin is, ahol fele ennyire se szolt jol, mind1 - viszont a fellepok sztem kitettek magukert. ki igy ki ugy. marcelnak meg nagy fel, nagyon jol porgetett a srac :yee:

ami nekem kicsit sok volt az a bejutas koruli ABORIGINAL marketing tortura... sor nem volt, nincs fagyoskodas minden okes, erre meg csini lanyok letamadtak a folyoson vmi lezerkarddal aztan megint masok vmilyen url-t probaltak memorizaltatni velem, majd egy kerdoiv kritikan aluli kitoltese utan viszont vegre igazan joooool ereztem magam... :ras:

btw. vizual nem volt rossz, csak a reklamokat, meg az sms-es szavazast hagytam volna ki belole...

:jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:18, 15-09-2003 
original nuttah

Hat nem tudom... Nem hinnem hogy igenytelen lennek, de nekem
tetszett ez a moka. Pedig eleg kritikusan allok hozza az ilyen
hiperszuper darenbez megmozdulasokhoz.
Legalabb nem a megszokott kulfoldi slager kazanhazcsapkodas
ment!!!!
Es a hangfaltol nemmessze allva eleg durvan logdoste a
belsoszerveim a zene!

Lehet hogy nem volt elegge ugribugri pattogos hangulat!??? :twisted: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:19, 15-09-2003 
chi recordings

Dr. Bunsen Honeydew wrote:
hat hja, hang eleg gaz volt - igaz voltam mar olyan bulin is, ahol fele ennyire se szolt jol

Jah, Makoto alatt volt a leggázabb, szerencsére Bukemre kicsit rendbe szedték és jobban szólt kissé. Aztán Fabio megint kicsit megnyomhatta a master gain feliratu bizbaszt.

Quote:
majd egy kerdoiv kritikan aluli kitoltese utan viszont vegre igazan joooool ereztem magam... :ras:

Na ne mondd! :P :wink: :pimp:

Quote:
btw. vizual nem volt rossz

:!: :!: A vizual nagyon zsír volt!!, ki csinálta? Csak egy baj volt vele, h oldalra kellett (volna) fordulni h lássam... :?

És persze a magyar bizniszt se felejtsük ki, Solitude!

:pink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 15-09-2003 
original nuttah

Meg annyit hogy Marcell csavo eleg jot tolt! Folleg az a par electro dolog!!!!
Ezt kene bevezetni a bulikon felvezeteskeppen agy kis break + electro + egyeb.
Csak negynegyedet ne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:26, 15-09-2003 
souljah

LunatiCord wrote:
És persze a magyar bizniszt se felejtsük ki, Solitude!

:pink:

oh yeeee, eleg yo kis tuuuuune :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:46, 15-09-2003 
ujonc

hali srácok,

vizuált az én csapatom nyomta, és igy utólag is sorry a reklámokért, dehát a megrendelő nagy úr...

még valami, ami szarul sült el: volt két fix kamera, amit semmire sem tudtunk használni, mert a fellépők minden fényt lekapcsoltattak magukról. És szerintem ez alap hiba volt. Nekem legalábbis fontos, hogy lássam azt, akiért elmegyek egy buliba.

Összességében fasza party volt, ennyi pénzért ennyi "sztár" nem jellemző... Amúgy meg készüljetek fel további reklámözönre, ha hasonlóan komoly line-upra vágytok. A szponzorok pénze sokat számit..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:08, 15-09-2003 
ujonc

hi all!

sztem a legrosszabb az állandoan a pofámba világíto reflektor volt(se Ray Charles nem vagyok se nem pörgök éjjel-nappal napszemüvegben), a többi meg teljesen ok volt. jo társaság, 16-45évesig mindenki-és a legtöbbjük jol érezte magát- akit meg nem akartam látni azt szerencsére nem is vettem észre. ugyhogy áldás békesség!

a legjobbat kihagytam, engem már a bejáratnál sikerült feldobniuk, duplán is:
1. a lehető legcsinosabb hostesslánykák osztogatták azt a kérdöivet ami a következö pont:
2. Ki a kedvenc dnb DJ-d
a) Bukem
b)nemtoom ki
c)Kruder&Dorfmeister- :shock:
d)Krush- :shock: x100

persze ezekután félorás értetlenkedés következett a fennt említett csini hostessek és egy két sör társaságában :twisted:
KISSIN' TEH BEAUTIES!!!

a barna öszikeszeműnek üzenem, hogy ott aszámom az alján

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 15-09-2003 
droid

A buli az tetszett!
De tényleg, a hangrendszer fos volt!!! Makoto túl halk, Fabio túl hangos...
Én az utóbbi pár évben Bukem produkciójával (és nem arra gondolok hogy miket rak fel, hanem hogy hogyan) nem vagyok megelégedve, és ez szombaton csak megerősitést nyert bennem. Ráadásul Future Engineers-t se tett oda!!! :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 15-09-2003 

hát szerintem a marcell nem volt valami nagy szám, sőt egészen ijesztőnek tűnt, a 450 fts 0,33as sör árral együtt, de ami igazán para volt, és ami miatt az egész partyt jó istenesen elbaszták az a hang... Igazi jó proli, na most megmutatjuk, mi tudunk 4 hangfaltornyot szerezni para .ha már rá írták a jegyre, hogy a halláskárosodásért nem vállalnak felelőséget, akkor szóljon rendesen,,,
amellett nagyon kellemes zenéket, színvonalas kivitelben osztott a szép csávók csapata, de sikerült elüldözni bukem végére ezzel az iszonyat ricsajjal, pedig maradtam volna,,, :smashed: a kevesebb több,,,, ha andy c-n is ezzel a hanggal akarnak variálni, kétszer is meggondolom a dolgot...
:smashed:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 15-09-2003 
bladerunnaz

a complexbe mindig a szervezo viszi a hangot

a blade nem ezzel a csapattal dolgozik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 15-09-2003 

Sziasztok!

A tavaly decemberi hómos buli után nagyon vártam ezt a komplekszes dolgot (sajna a balatonfüredi bulira nem jutottam el, az állítólag rendben volt). Viszont, hogy a mostani minden volt, csak rendben nem, az is tuti.
Odáig minden teljesen fasza volt, hogy egyszerű bejutás, no hideg, Makoto makszi, megy ilyenek. A hely szerintem kellemesebb, mint hóm, de nem igazán good looking-hoz való a dizájn - mindegy, egyáltalán nincs szándékomban fikázni a helyet, egész jó...
Warmup alatt (az előttem szólókhoz hasonlóan) megállapítottuk, hogy egész jól szól a hang - lehet hallani a zenében jelenlévő hangokat. Mindez Marcel alatt is megvolt, és a srác, egyszerűen fantasztikus dolgokat művelt - remek alapok, összességében nagyszerű zenék. És hogy elment brék felé, hát teljesen rendben volt. Komolyan... Marcel volt a legjobb az egész estén!!!

Hanem, ami utána következett... arról, talán jobb is volna nem írni semmit...
Még egyszer: a hang valami mocskos szemétül szólt. Azon tűnődtem, miért nincs Magyarországon olyan szórakozóhely (vagy csak én nem ismerek egyet sem), ahol szól a zene, nem pedig hangzavar van, és a hely méretéhez tervezik a hangot (itt vagy 2-3-szor nagyobb volt a hangerő, mint azt a hely mérete indokolná). Szerintem az ilyen hangosítás, vagy minek is nevezzem, egyszerűen kinyírja az embereket. Véleményem szerint nagyon durva, hogy nem lehet értelmezni a zenéket, nagy ritkán egy-két baseline-ból, meg néhány futamból tippel az ember, hogy "jaaaa, talán a take my soul baby szól, ugye!?". Szerintem ez nevetséges!
Az MC-k hangjait sem lehet érteni, pedig valóban, a lánynak sincs rossz hangja, csak az a baj, hogy nem lehetett érteni, és sajnos Conrad-ét sem. Talán visszább vettek a hangból, mikor Bukem szettje kezdődött, de szerintem csak még jobban asszimilálódtunk a borzalmasan szar hanghoz - a Western-re is alíg ismertem rá, pedig szerintem ez a remix kurvára a legjobb, és kb. pont a lényeget nem hallani benne... na mindegy, mikor ezt meghallottam, végképp elszállt az agyam, és pánikszerűen távoztunk is...

Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódnom kellett a magyar parti szervezőkben, de egyre bizonyosabbá válik számomra, hogy jó idő el fog telni, mire ismét szórakozóhelyre teszem be a lábam! Tisztára úgy vagyok vele, hogy a belépők árán megveszem inkább a lemezeket (pl. PS live-ok), azok legalább normálisan vannak keverve, és otthon normális körülmények között, normális hangcuccon meghallgatom, és élvezem a produkciót!

Peace ya!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 15-09-2003 
chi recordings

A hangfalak a tánctér közepe felé vannak fordítva, ergo ott a legjobban élvezhető(bb). Hangfalak előtt megölt a sub, oldalról nem volt hallható.
Makoto azér kivétel volt, őt sehonnan nem lehetett jól hallani. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 15-09-2003 
droid

redhead wrote:
hát szerintem a marcell nem volt valami nagy szám, sőt egészen ijesztőnek tűnt, a 450 fts 0,33as sör árral együtt, de ami igazán para volt, és ami miatt az egész partyt jó istenesen elbaszták az a hang... :smashed:

hi redhead, a sör árát még csak-csak értem, de mesélj már, mi tűnt ijesztőnek Marcelben? :wtf:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:44, 15-09-2003 
ujonc

Dr. Bunsen Honeydew wrote:
csini lanyok letamadtak a folyoson vmi lezerkarddal aztan megint masok vmilyen url-t probaltak memorizaltatni velem

Na de itt a kérdés az igaztából az, hogy mi is volt a link ?
Nálam ugyanis nehezen sikerült áttörniük az alkoholból felállított védelmi pajzsot (készültem a hidegben sorban fagyoskodás ellen! ), és mire felfogtam mi is lehet azon a névjegykártyán, már nem is volt meg...

Gunz

ps: 120dB !!! néha még most is fáj a bal hátsó hangfal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 15-09-2003 
tactile

Marcel teljesen rendben volt

már megint :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

armandx wrote:
Amúgy meg készüljetek fel további reklámözönre, ha hasonlóan komoly line-upra vágytok. A szponzorok pénze sokat számit..

:fukya:

NO WAY!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 15-09-2003 

hm... a partyra csak annyit tudnék mondani, h elég érdekes volt. :? nem fejtem ki bővebben, akik voltak úgyis tuggyák, akik nem, a többiek már leírták előttem. az összegyűlt emberek közt most télleg nem volt annyi :loll: . én marcell szettye alatt majnem elaluttam, pedig a fénykardos nénik a bejáratnál aszonták, adnak erőt a partyzáshoz... :sw: aztán azon gondolkoztam, minek kellett ien korán jönni... ja, a sor miatt, ami szerencsére most nem volt :teddy: . még most sem jött renbe a fülem tejjesen, de már azér többet hallok, mint mikor kijöttem complexből.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:12, 15-09-2003 
droid

szoval valami hozzáértő mondja meg lécci, h ha a warmup alatt jól szólt, akkor miért lett szar Makotora?

továbbtolták v addigra már nem bírja v mi volt, hiszen hangosabb ugye nem (nagyon) lett, csak torz..
vagy a DJ küldtek túl hangos jelet? bár ezt nem hinném...

egyébként elég sok partyn torz a zene (mondjuk nem ennyire)...
szoval ez miért van?
mer ha ott van 1 emberke aki ezzel foglalkozik akkor elvileg valamit csak ért már hozzá nem?
szoval abs nem értem a dolgot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 15-09-2003 
droid

a vizuallal meg nem kell törődni.. szerencsére oldalt volt.. máskor én is sokat nézem de most alig láttam.

egyébként volt valami Progression Sessionz és nekem újnak tűnt...
mintha Makoto + Deeizm v ijesmi.. erről tudtok valamit?

Solitude-ot hol lehet meghallgatni? vagy már kiadták? vagy ha nem akko' miko'? már benne volt az augusztusi trekklistában is, akkor is kiváncsi voltam már rá

1ébként a homeos jobb volt (a tomeg ellenére is)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 181 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]