|
hááát, végigolvastam ezt a8 oldalt..., de nem értek egyet!
nem vagyok az a nagyon nagy ("öreg") d'n'b-es emberke, de már jó pár éve szeretem ezt a zenét... sok buliban voltam, nagyobbakban is, kisebbekben is... idén Volton láttam Roni Size-t és nekem tetszett is a buli!
Ennek ellenére nem is terveztem, hogy elmegyek erre az Aerocafe-ra, mert nincs 4000Ft jelenleg a bulira (erre se, másikra se...)
De délelött jött egy mail, amit csak vissza kellett küldeni és nyerhettem rajta VIP jegyet erre a bulira... "SIKERÜLT"... már csak egy baj van, ami miatt verem a fejemet a falba, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen: nem tudok elmenni, ugyanis az Édesapám születésnapját ünnepeljük vidéken...! A választásom egyértelmű, csak akkor is b@sz az ideg, hogy végre életemben nyerek vmit és mégse tudom kihasználni...!!! Pedig szívesen elmentem volna, hogy lássam milyen is egy Aerocafe, Roni Size-al együtt...!
Persze lehet, hogy beálltam volna a buli után a sok fikázó közé, de akkor hozzáteszem jogosan...!
De az is lehet, hogy qva jól éreztem volna magam..., soha nem tudom meg...!
Azért szerintem a hozzászolok közül sokan elmentek volna, ha hasonló szerencséjük adódna... (mármint, hogy nyernek VIP jegyet és el is tudnak menni...)
Egy szó, mint 100, majd kíváncsian olvasom azoknak az embereknek a hozzászólásait, akik eljutottak a bulira...
jah, és ezentúl mindenki szólítson nyugodtan Baleknak...
|