Matykó wrote:
sobri wrote:
22+tárcsa, vagyis kb 60-ból jövök ki előre+hátra és ki se használok egy xt-t, szóval ez biztos felejtős.
lehet inkább veszek v-fékes felnit és újrafűzetem. apropó tud vki ajánlani egy jó szervízt, ahol ilyen újrafűzést meg fékszerelést korrektül elvégeznek?
inkább 50-ből, de akkor ennyi erővel tényleg nem kell a hidros fék.
csak arra kérdeztél rá, gondoltam az kell

(de vehetsz esetleg hidraulikus deore szettet, tárcsával együtt 40-ből, az is jó választás)
(amúgy kb 50ből jösz ki ha hfx9-et vagy juicy5-öt veszel).
visszatérve; eddig tárcsás felnid volt, tárcsára fűzött küllőkkel?
mert ha igen és v-fékre váltasz akkor sem jösz ki sokkal olcsóbban.
(kifűzés-befűzés-felnik-v-fékek-fékkarok - és majdnem ugyanott tartasz)
olyan meg nincs hogy nem használod ki a fékerőt

amúgy én itt szereltetek: blue cet (gyapi mester) a II. ker. Török utca közepén. nem drága, jófejek és hozzáértőek.
egy xt tárcsa sztem van vagy 8 rugó, ami 22+8=30 és 30*2=60. de végülis tök mind1, mert nekem még az 50 is sok lenne érte.
a hfx 9-t meg úgy számoltam,h kb 40-re jön ki.
de nem kötekedni akarok, csak én így számoltam.
amúgy, ja, az a baj,h rodi dh felnim van, amire ugyebár nem lehet v-féket feltenni. egyrészt nekem nem is kell dh felni, meg ez amúgy is elég nehéz súlyban cc-zni. szóval úgy számoltam,h egy v-fékes felni 4000 + egy v-fék 3000 + befűzés 2000. tehát mondjuk kerekenként egy 10es. fékkar meg nem kell új, mert bovdenes tárcsafékem van. :/
a blue cetről és gyapiról már én is hallottam jókat, lehet,h oda megyek, kösz a tippet!