i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:51, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:47, 21-03-2005 
partiarc

ez a rendezvény :broaf:

marketing drumandbass és nu jazz csapatépítő tréning.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 21-03-2005 
partiarc

ja, és még konkurencia is :kabbe: :domina:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 21-03-2005 
metalhead

erká wrote:

pontosan
hanyass

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 21-03-2005 
ujonc

erka: csinaljatok ns/ctf satort a Szigetre :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:56, 22-03-2005 
droid

nézegettem a pulzar-on a képeket..hogy őszinte legyek nem túl bizalomgerjesztőek az emberek :pinki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:18, 22-03-2005 
original nuttah

erká wrote:

legalabb nem spy the ghoston voltak ennyien. hatha valakinek megtetszett es eljon egy zeneileg izgalmasabb bulira.

azert nektek is sikerult jds-t harom honapon belul ketszer elhozni...

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 23-03-2005 
souljah

backspin wrote:
nézegettem a pulzar-on a képeket..hogy őszinte legyek nem túl bizalomgerjesztőek az emberek :pinki:

hat nem igazan...eleg tre :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 24-03-2005 
droid

Kik azok a népek akik ott vannak a képeken??? :roka:
De jó hogy nem voltam....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:24, 25-03-2005 
souljah

backspin wrote:

Bass Drive wrote:
hat nem igazan...eleg tre

-Pogee- wrote:
Kik azok a népek akik ott vannak a képeken???
De jó hogy nem voltam....

Valami érdemlegesebbet is hozzászólhatnátok, mert ez már unalmas :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:07, 25-03-2005 
ujonc

Ja..valóban gáz..hogy végre nem térdig gázolt az ember a sok kis óldszkúl pöcs-meg műraszta muff között.,hanem igényesebb társaság gyűlt össze.:)
Mondjuk pokámonoknak (fentebb)tényleg megrázó lehetett. 8)
És mia faszt kell mindíg nyafogni mindenért... .off.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 25-03-2005 
partiarc

bea asszon' wrote:
erká wrote:

legalabb nem spy the ghoston voltak ennyien. hatha valakinek megtetszett es eljon egy zeneileg izgalmasabb bulira.

azert nektek is sikerult jds-t harom honapon belul ketszer elhozni...

nem értelek.

ki az a a spy the ghost?

most melyik buli az izgalmas és melyik tetszett meg valakinek zeneileg?

és főleg mi köze ennek jds-hez? lehet, h kellett volna még várni két hónapot, de azért hoztuk vissza mert szeressük, meg az emberek is szeretik, na ennyi, csak azt nem értettem hogy ezt milyen összefüggésben említed jelen esetben.
A rendezvényt meg azért fikázom (továbbra is) mert szégyen hogy üzletemberek buliját választja az is aki elvileg normális rendezvényekre jár -----> pont mi segítjük a dnb/break/akármi elkurvulását azzal h tapsolunk az ilyen bulikhoz. És ez igenis látszott az embereken (képeken). Nem, az a baj, Kócos, hogy kevés a pokemon (megőrülök, haggyjuk már abba), hanem h olyan embereket is be tudnak rántani ezek a PR-os buzik akiknek inkább vissza kéne szaladni a Dokk-ba, vagy a Bank tinidiszkójába. És még fájdalmasabb, hogy nem csak őket győzik meg a drumandbass teleshop üzletemberei, hanem azokat is akik egyébként nagyjából tudják mit miért hallgatnak. Tisztelet a kivételnek, azoknak akik nem tudnak anélkül élni, hogy meghallgassák a Mo'Horizonst, vagy az EZ Rollerst... (van ilyen egyáltalán? ROTFL)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 25-03-2005 
partiarc

ja még annyit, hogy én igenis örülnék, ha a Spy The Ghoston, és hasonló "underground" (ha van még ilyen) rendezvényeken lennének sokan, azért mert egy jó buli jó zenével. És nem azért mert még a Roxy-n is azt mondták, hogy ma este a meoba kell menni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 25-03-2005 
jazz turbulence

mi ez a hiszteria?
ha popzenerol van szo, miert csodalkozol, h uzletemberek es pr-buzik csinaljak? ti karitative szerveztek bulit?

nem ertem mi a baj. a kozonseg dont, mindenki oda amegy ahova szeretne. nem tul gusztusos profetat jatszani aki megmondja a frankot, felnyitja a csipas szemeket stb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 25-03-2005 
partiarc

tökmindegy, érted.

prófétát nem állt szándékomban játszani, szemeket meg úgysem én fogok felnyitni.

(karitatíve senki nem csinál bulit, de nem is erről beszéltem...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 25-03-2005 
droid

suhaid wrote:
mi ez a hiszteria?
ha popzenerol van szo, miert csodalkozol, h uzletemberek es pr-buzik csinaljak? ti karitative szerveztek bulit?

nem ertem mi a baj. a kozonseg dont, mindenki oda amegy ahova szeretne. nem tul gusztusos profetat jatszani aki megmondja a frankot, felnyitja a csipas szemeket stb

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 25-03-2005 
partiarc

suhaid wrote:
a kozonseg dont, mindenki oda amegy ahova szeretne.

Természetesen. És akik meg jobb buliba mentek, röhöghetnek a köcsögökön, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 25-03-2005 
droid

de ha ott se voltal honnan tudod milyen volt? képek alapjan döntesz ki milyen köcsög vagy mi? en speciel ez rollersert és stormert mentem el. az meg h vkit zavar h mas ember hogy nezki milyen haja van milyen ruhaba jar - nem kurva mindegy? mit törödsz te vele, ha egyszer ugy erzi jol magat?

masik, szerintem fele ember nem tudta hogy mi lesz itt, egyik fellépöt se ismertek, mert kb. 10 en megkerdeztek h mi lesz, szerintem azert jöttek el mert ide szoktunk jarni maskor is, meg haverok mondtak etc.
ez rolleren meg a fele ember nezett ki a fejeböl, állt. ebböl lehet viszonyitani ki mihez volt szokva SZERINTEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 25-03-2005 
original nuttah

erká wrote:
és főleg mi köze ennek jds-hez? lehet, h kellett volna még várni két hónapot, de azért hoztuk vissza mert szeressük, meg az emberek is szeretik, na ennyi, csak azt nem értettem hogy ezt milyen összefüggésben említed jelen esetben.
A rendezvényt meg azért fikázom (továbbra is) mert szégyen hogy üzletemberek buliját választja az is aki elvileg normális rendezvényekre jár -----> pont mi segítjük a dnb/break/akármi elkurvulását azzal h tapsolunk az ilyen bulikhoz.

Az intelligens "andergrand" az mindig tudja, hogy ki jatszik es tudatosan megy bulizni? Nowsound es CTF az kultur misszio?
Mi az hogy elkurvulas? Azert mer nincs a ti seggetek alatt se a Radio Cafe es a Marlboro nem kell kigyot bekat dobalni. Ez a buli egyenes kovetkezmenye volt annak, hogy letezik Cafe es olyan zenet jatszanak, amilyet. Nem ertem, mi ezzel a baj?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 25-03-2005 
partiarc

`grafo wrote:
...
masik, szerintem fele ember nem tudta hogy mi lesz itt, egyik fellépöt se ismertek, mert kb. 10 en megkerdeztek h mi lesz, szerintem azert jöttek el mert ide szoktunk jarni maskor is, meg haverok mondtak etc.
ez rolleren meg a fele ember nezett ki a fejeböl, állt. ebböl lehet viszonyitani ki mihez volt szokva SZERINTEM

túl sziget feelingje volt sztem.. az emberek fele meg télleg csak azért ment, mert hallotta a roxyn, meg hasonló médiumokban.
és nem hinném,h ide járnának ezek a formák, mert kb ez volt itt a 2. bulit, elsőt pedig erkáék hozták össze, amennyire lehetett és ott nem voltak ilyen gyúrós selyeminges köcsögök.. de én azon valahogy jobban éreztem magam, mint most.
amúgymeg valszeg azért álltak EZ közben az emberek, mert hátul kb nem is lehetett hallani, h mi szól..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 25-03-2005 
droid

ders wrote:
`grafo wrote:
...

túl sziget feelingje volt sztem.. az emberek fele meg télleg csak azért ment, mert hallotta a roxyn, meg hasonló médiumokban.
és nem hinném,h ide járnának ezek a formák, mert kb ez volt itt a 2. bulit, elsőt pedig erkáék hozták össze, amennyire lehetett és ott nem voltak ilyen gyúrós selyeminges köcsögök.. de én azon valahogy jobban éreztem magam, mint most.
amúgymeg valszeg azért álltak EZ közben az emberek, mert hátul kb nem is lehetett hallani, h mi szól..

hangositas marha gagyi volt. elöl volt nehany fal meg nyomó azt csá. en elöl voltam. en egyebkent itt halottam rola (ipc), nem vagyok pesti, nem reklámozta senki. de selyeminges köcsögök ideoda szarok bele, jol akarom erezni magam azert mentem oda, nem mást nézni és basztatni. kicsit ilyen üldözésimániába megy át a dolog.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]