henrik wrote:
fake_ wrote:
henrik wrote:
Mármint Magyarországon nem "házias ízű".
Mondjuk én az egész postod nem értem.

Ha nem ertesz magyarul egy szot sem akkor mit kell irogatni ?
Egyebkent igen ugy ertettem h magyarorszagon a pestoval meg fenyomaggal pocsolest
nem sorolnam a kezenfekvo dolgok koze tehat ebben az orszagban nem ezt javasolnam ha vki receptajanlatot ker.
Esetleg meg vmi kotozkodnivalo ?

Nem kötözködésnek szántam, csak én támogatom azt, h egy ember az élete során minél több ízvilágot ismerjen meg.

Akár úgy is, h az adott ételt ő maga készíti el.
Ráadásul ma már nagyon sok alapanyag a 'könnyen elérhető' kategóriába esik, így nem
számít elérhetetlen luxusnak a fenyőmag, vagy egyéb - külföldön megszokottabb - hozzávaló sem.
ok igy mar sokkal kozelebb vannak az allaspontjaink no offense max velemenytutkoztetunk
en is tamogatom amugy h mindenki minel tobb izt ismerjen meg csak ezzel az a nagy baj h hiaba tunik ugy h konnyen elerheto egy csomo regebben kuriozumnak szamito alapanyag ezeknek az import verzioja nyilvan sokkal silanyabb minoseg sajnos es messze nem adja azt az izelmenyt amit az eredetileg tudna
en imadom pl a kagylot de mirelitet a budos eletben nem eszek soha tobbet gondolom ertheto okbol kifolyolag tengerhez meg nem jutok havonta sajna
a lehel teren meg van egy allatijo hentes / mondjuk nekem pont megfelelo mivel nem eszek feherhust csak elvetve / folyamatosan jo portekajuk van es a fustolt dolgok meg a toportyu mindig hazi. plusz ha mar ismer siman megmondja h mibol vegyel meg mibol ne vegyel. nekem az egesz csaladom ott vasarol es meg senkit sem rantott at meg a kezdetekben sem. zoldsegesre meg a lehel kozepen levo mamikat meg ostermeloket javallanam azoknak a nagy resze tenyleg a sajat kezevel termelte meg azt amit el akar adni es megbizhatoak plusz nem szolnak meg a tapizasert szagolgatasert.
faalb lehet h vmi kam zacskos "fenyomag" annyiba kerul a cbaban amennyit mondasz csak akkor nem ertem h az arabok / akiknek vszinu tobb ralatasa van a fenyomag temara mint nekunk / akkor mert huszonharmincezer forintert veszik kilojat ? tegnap utana neztem direkt es tenyleg ha vmi bevizsgalt okogazdasagban termesztett fenyomagot akarsz venni az mar 3000 ft egy tizdekas zacsko / es itt vissza is kanyarodok a masodik mondatra ebben a posztban / ...