Ch1ll wrote:
deryne bisztro - woooo
http://www.cafederyne.hu/multiorgazmus, de tenyleg.
anno (stílusvaltas) elott meg a cuki-kavezoba sokat jartunk - konkretan napjaban 3-4x, ugyanis ott volt a regi szekhazunk mellett.
mikor tegnap beleptem az ujba, a teljes kepzavar allapotaba kerultem. bortrezor, etterem, latvanykonyha, kavezo, elozene, es meg miegymas.
belepsz es a portas holgy egybol elhelyez attol fuggoen, hogy kb mit szeretnel csinalni.
borzaszto kedves mindenki, itt tenyleg a vendeg az ur.
mikor fizettunk es mentem a kabatomert az egyik ottani srac, aki felugyeli a terepet, eligazítja a nepeket odalibben es a bnomre + ram felsegíti a kabatot. ritkan talalkozom ilyen vendegszeretettel - jo volt na, mosolyogva tavoztunk.
a fentieket persze senki sem adja ingyen. Az arak tokeletesen megfelelnek az I.ker - krisztinavarosban megszokottakhoz (sőt).
ps. hazilimonade rulz : D
Déryné alap, munkahelyemhez ez a legközelebbi vendéglátó egység, kivéve a benti menzát, sokat járunk ide, szeretjük, bár tényleg nem olcsó. (Igaz, van ebédmenü, csak én finnyás vega létemre nem tudok élni a lehetőséggel.) RTL Klub-os hely, a tulajdonosa Kovács Kristóf (Fábry Showder, Showder klub producere), sokszor ott ül pár tv-ből ismerős arc, de akit nem ismersz, az is rtles, csak nem a képernyőről...
Amúgy nem győzőm ismételni magam, ha tényleg jó étterembe akarsz menni Budapesten:
www.csalogany26.huwww.arcadebistro.hu