|
béla 2003.06.23 17:41
"Kedves Mindenki!
Én elsősorban meg szeretném köszönni mindenkinek aki ott volt és jelenlétével emelte a buli fényét! A két szememmel azt láttam, hogy mindenki jól érezte magát... a többieket lehet, hogy szelektív módon nem vettem észre, vagy csak elkeveredtek a tömegben...
Ami pedig a negatív hozzászólásokat illeti: természetesen mindenkinek joga van fikázni a bulit, csak az furi számomra is egy kicsit, hogy oly módon tesz meg, hogy ott sem volt...
Lakira pedig nem kell mérgesnek lenni, inkább meg kell próbálni megérteni az ő álláspontját egy pöttyet... Rengeteg munkánk van egy ilyen buliban, még ha nem is tűnik úgy mindenkinek. És ezek után rosszul tud esni, hogy amikor hétfőn - még full extázisban a szombati élmény nyomán - bejövünk, és csupa negatív kritikába ütközünk olyanoktól, akik azt írják "jó, hogy nem mentem el". Így elég nehéz objektív kritikát gyakorolni szerintem.
Természetesen mi szervezők egy-egy ilyen bulit másként élünk meg, mert nekünk ez a sok-sok munkánk gyümölcse. És egy-egy bukta után a Laki megtehetné, hogy azt mondja nem csinálja tovább.. de miért tenné, amikor a Cinetrip az ő "gyereke".
Hogy neki ez megérja, jóval többet kellene elkérnünk a belépőért, mint 4000, de senkivel nem akar kiszúrni, elsősorban magával nem.
Azt is látom, hogy van rengeteg pozitív visszajelzés... ezért csináljuk!!!
Kicsi empátiát szavaznék meg a Lakinak! Köszi!
Melinda "
szerintem ebben a topicban senki nem fikázta a bulit, sem a Cinetrip krút. akik azt írták, h 'jó h nem mentem el', mint pl. én, azok Roni Size-ról vannak negatív véleménnyel, nem a Cinetripről. Cinetripnek respekt! általában mindig laza arcokat hívtok, de most nem. Roni Size egyszerűen szar zenéket csinál, úgy általában mostanában az egész Bristol krú szar zenéket csinál (1-2 kivétel persze akad), és várható volt, h ha idejön Roni Size, csak Bristolt fog rakni, unalmas-buta-monoton szar zenét. én csak ezért írtam, h jó h nem mentem, meg hát Tali sem jött el.
|