verush wrote:
barát/barátnő csak bevállalja ingyen a fotózást...
amúgy meg, ha szarnak vélítek a készült fotókat, akkor meg minek rakjátok ki?
nincs barátnőm, mert csúf vagyok sajna.
a barátaim is rusnyák, ezért ők a barátaim
továbbá én(egyedül) véltem hozzád hasonlóan kakisnak a képeket, hibáztam a többes szám alkalmazásával. már nyúlok is a korbácsért
a fotók azért lettek kirakva, hogy azok a lustaságok, akik képtelenek eltolni az arcukat a boltba, mint te is, ne maradjanak le arról az élményről, hogy láthassák hogyan néz ki egy póló a gyakorlatban és ne csak a nyers pixeleket szugerálják.
Én sem értem, hogy miért a nagy darkness, de szerintem annyira nem zavaró. Elfogadom, hogy neked az és valszeg ez majd tr-t (az igazi illetékest, mert nekem nem sok beleszólásom volt a webszájtba) is elgondolkodtatja.
Ami pedig a modelleket illeti én a nyakuknál meghúztam volna a határt és akkor most nem tudnál emiatt nyavajogni, de ha mégis, akkor azt hazudhatnám, hogy egy csomó híres modellel dolgoztunk együtt
veled együtt bízom benne, hogy amint idő és lehetőség lesz rá, összeáll egy komplexebb és harmónikusabb weboldal, ami telistele lesz fény- és modellgazdag képekkel.
végezetül: a szar - ilyen összefüggésben (is) - undorítóan hangzik egy lány szájából. szerintem ne eröltesd se a fórumon, se az életben. enélkül is megértettem volna az üzenetedet.