ismét megkésve tudnék csak irni a buliról,de sokan mások megtették eltérő véleményekkel,igy csak pár dolgot irok hozzá.
én azokhoz csatlakozom akiknek tetszett is meg nem. amit hallottam az tetszett ,de ez a teljesitmény nem haladta meg a living roomban hallottakat.
est fénypontjai masochist, bacteria rmx, lumidee remx, shallow, pendulum kombo száma és egy szám amin nagyon törjük a srácokkal a fejünket régóta,de leginkább én. talán chris.su +skc muzsika...
viszont azt rohadtul nem értettem hogy miért volt volt vég fél8kor a dnb-nek,ha egyszer 12ig irják a programot????
meg mér nem ugy játszanak ahogy neten irva a line-up????
talaj problémát nem emlitem, lámpa parát se.
engem ez gecire lehuzott, pláne,hogy én is meleg sört ittam. nekem az 1. volt csak hideg
még átnéztünk a goára is, arról nem tudok mit irni,ami akkor szólt az bejött, a skanál vmi iszonyat butyutaság szólt,de a szövegen azért mosolyogtunk!
breaknél elég vegyesen szoltak a dolgok, reggel már a progressivere ráztuk a fejünk,ami nem volt rossz.
reggel meg iszonyat jó volt fetrengeni a napsütötte mezön, s csak nelett volna olyan meleg már olyan korán.
jah, goánál is elég brutál hangzás volt,mert mitán mindennek vége lett,a dnb szinpadnál is hallani lehetett tisztán a pszichedelikus hangokat,de végül 10után vmivel annak is vége lett,igy aztán elkezdtük a 2km-es sétát.
s még vmi élehuzott, h nem voltak jó csajok,pedig reméltem befüzök pár technos ribancot
dióhéjban ennyi, sztem zsir volt