i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:50, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:49, 25-03-2005 
partiarc

jaja, de ennek csak az az oka, hogy sokan kifizették a 4 rugós jegyet és mit kaptak? szardínia partyt gáz arcokkal.. nekem szerencsém volt redpulse-al, másképp el se mentem volna.. amúgy 'büfé' is vicces volt.. dehát.. hagyjuk sztem ezt a bulit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 25-03-2005 
droid

ders wrote:
jaja, de ennek csak az az oka, hogy sokan kifizették a 4 rugós jegyet és mit kaptak? szardínia partyt gáz arcokkal.. nekem szerencsém volt redpulse-al, másképp el se mentem volna.. amúgy 'büfé' is vicces volt.. dehát.. hagyjuk sztem ezt a bulit.

volt büfé?:D mert en majd ehen döglöttem azt ilyen mogyorot akartak adni 400é...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 25-03-2005 
original nuttah

ders wrote:
jaja, de ennek csak az az oka, hogy sokan kifizették a 4 rugós jegyet és mit kaptak? szardínia partyt gáz arcokkal..

Te mire szamitottal?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 25-03-2005 
partiarc

grafo : 'büfé' vágod?

bea: valamilyen limitre

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 26-03-2005 
droid

`grafo wrote:
de ha ott se voltal honnan tudod milyen volt? képek alapjan döntesz ki milyen köcsög vagy mi? en speciel ez rollersert és stormert mentem el. az meg h vkit zavar h mas ember hogy nezki milyen haja van milyen ruhaba jar - nem kurva mindegy? mit törödsz te vele, ha egyszer ugy erzi jol magat?

masik, szerintem fele ember nem tudta hogy mi lesz itt, egyik fellépöt se ismertek, mert kb. 10 en megkerdeztek h mi lesz, szerintem azert jöttek el mert ide szoktunk jarni maskor is, meg haverok mondtak etc.
ez rolleren meg a fele ember nezett ki a fejeböl, állt. ebböl lehet viszonyitani ki mihez volt szokva SZERINTEM

Nem volt szó semmilyen köcsögözésről sztem....
Láttam azt a "nőt" aki be volt rakva fórumra,megnéztem a többi képet is,és a fórumos kép alapján kialakult véleményemet a partyról nem igazán változtatta meg..Ennyi.
Ellentétben sok fórumossal én nem arra verem magam hogy mindenkit lefikázok...
Szal ja igen a képek alapján(meg amit ismerősök mondtak((SZAR//KURVAJÓ arány kb 10/1))) irok véleményt.. Sorry ha megbánottalak..:bowdown:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]