OOPS
Kissé álmosan írtam a baromságot. Tévedtem!
Ha ezta tanáraim látnák...
Eddig értelmes hallgatónak tartottak, lám mennyit számít egy passzív félév!
Azért azt mégis mondanám, amit már ezelőtt is megtettem, h 2 m hordó olaj az ló**sz! Egy kissebb olajszállítóban van 100 m liter, 1 barrel (hordó) meg kábé 150 l, tehát 3 kissebb hajónyival vettek vissza. Én nemtom pontosan 1xerre mennyi olaj van úton a tengereken mega csővezetékeken dee gyanítom ennél jóval több.
Egyébként az emberek nagy többsége igenis odafigyel az olaj ill. benzin árára. Ha tool drága, nem vesz. (A kereslet árrugalmassága nagyokosok!) Inkább busszal megy v mittomén mivel. Sejtésem szerint azért csökkentették a kínálatot, mert visszaesett a kereslet és 1részt jóval kevesebbet adtak el, ráadásul olcsóbban, ha igazodnak hozzá, akkor maximalizálhatják a bevételüket. Az olaj ígyis elég drága az iraki háború óta a duplájára nőtt az ára. Az OPEC is tisztában van vele, h a végletekig nem lehet növelni az árakat. (Lehet, h pont ezért hozták létre annak idején, h árkartellként "őrködjön" az árak ésa profit felett?!) Már megint 50$ felett van!
Csakhogy a BÉKÉről is legyen szó:
Mint mondtam a fáklyatartás nem vezet sehova, ugyse fog senki elgondolkodni ezen, ami ugye a célja lenne!
Ha akartok segíteni az emberiségen, akkor inkább töltsetek le innen egy progit:
http://folding.stanford.edu/download.html
A Stanford Egyetem kutatóinak tudtok ezzel segíteni a rákkutatásban meg hasonlókban. Én ennek lelkes híve vaok, állandóan fut a gépemen! Én nem fáklyatartással, hanem ezzel nyugtatgatom magamat!
Ezzel
talán? tiis többet segítetek, mint azzal, h a képernyő előtt ülve oltjátok egymást, miközben
talán? azt gondoljátok, h ettől aon húúdenagy arcok vagytok!

píísz