Mhz wrote:
scum daddy wrote:
az mindig jó módszer ha lebaszod a bulidra ellátogató vendégeket

van fogalmad mennyi meló van 1 ilyen buliban??
ráadásul non-profit, szal ne mondja meg nekem senki hogy mit hogy kellene... én is tudom hogy meleg volt, ott voltam délután 4-től reggel 1/2 8-ig, nekem sem esett kifejezetten jól izzadni...
szal a légkondit ne nekem szídjátok, nem én üzemeltetem a helyet

Megértjük hogy sok munkád volt benne, meg tök jó hogy ilyeneket szervezel, de vki kiírhatta volna melyik terembe lesz a buli(sajna ez nekem nem mond semmit hogy floor 1,2,3,4), mert eléggé megvolt hirdetve és talán többször is meggondolja az ember hogy bevállalja (és nem a 200ft-os belépő miatt). Őszintén szólva nem is gondoltam volna hogy abba a kis terembe lesz rakva...Mert a 2 nagyterem közül a bármelyik jó lett volna. És ha az a probléma hogy ez jutott, akkor ne non-profitba szervezd és inkább szedj többet, de vmi olyan időpontba kellett volna szervezni, amikor vmelyik nagyterem szabad vagy máshova. És akkor nem fog senki ilyeneket beírni. Főleg hogy nem igazán volt szombaton más buli, szóval a lézer, +még exitbe is benne volt...Eléggé várható volt hogy sokan mennek. És nem hiszem, hogy ellensúlyozza: azt hogy több 100 ember szarul érezze magát azzal szembe hogy te ott voltál egész nap, stb.( amiket leírtál). Mert szerintem a bulit azért kell szervezni hogy az emberek jól érezzék magukat(főleg hogy non-profitba csinálod), és ha ennek fikarcnyi előjele is van hogy ez így nem lesz jó, akkor vmit máshogy kell szervezni, vagy lemondani végső esetbe(mert őszintén szólva talán még azis jobb lett volna). Csak mellesleg kb. fél2-ig bírtuk, annak is több mint a felén benn se voltunk a terembe, mert élvezhetetlen volt.
És tudom hogy ez szarul esik, meg meg is értem, hogy nem jó érzés, de akkor ha szervezel vmit máskor többször gondold át hogyan is kéne. És akkor nem lesznek ilyenek.