i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:51, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:16, 30-11-2000 
son of nitrous

hát,szerintem a helyszín nagyon kissé sáros ,vizes volt és mindenki azt hitte,hogy ma este ide kell jönnie,hatalmas gáz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:41, 30-11-2000 

ha mar ugyis labirintus, megragadnam az alkalmat hogy egy elkeserito tenyre felhivjam a figyelmet,a buliszervezok kozott egyre tobb a kocsog segg allat, subwoofer radio eggyik "magas beosztasu" tagja tegnap: odasetal a kabatom melle ovatosan korulnez lehajol, kiveszi a kabatzsebembol az uditomet nagyot kortyol belolle, majd megkinalja a kozelben allo noismeroset, mindezt azok utan, hogy beszolt elotte, hogy ugyan mar hogy merem en oda letenni a kabatomat, aztan arra a kerdesre hogy a sztereo videom itt lehet a kabatom meg nem? behuzva fejet farkat elmenekult szoval ez szerintem mindent elarul ezekrol az emberekrol, szerintem valamifajta onszabalyozast itt is tanusitani kene azer hogy ne a legnagyobb jellemtelen ciganyok szervezzek a bulikat, es sajnos ez nem egyedi eset.
ja igy a vegere csak hogy ne legyen szemelyes a dolog annak a feregnek a neve aki nyugodtan mondhatjuk lopott tollem: Albert :))):((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 30-11-2000 

hehe, hat nekem meggyulladt az ongyujtom, mindenesetre a party nem tul nagy impressziot okozott bennem... attol fuggetlenul hogy csak masfel orara szaladtam le, a dnb teremben dara volt, 1000 fok, 1000% paratartalom, sulinet kommando, miegymas, de a tobbi helyszin elviselhetonek tunt... mielott eljottem a techno reszlegben king jatszott nagyon kellemes techno burogatast, a live reszen cema turbo ami kb a legnagyobb benyomast tette ram zeneileg. a goa teremben a hangero siman alulmulta a walkman es az 500 forintos kinai piacos walkman "hangszorok" kombot, szal az gyasz volt, igaz nem bantam tulzottan :)) (goasok mar koszorulik a felteglat, elore latom)
ja meg igy elotte veletlenul rossz helyre mentunk be, oda ahol az intalex buli volt annak idejen, es ilyen oltonyos faszok kurva furcsan neztek hogy mi a faszt keresunk ott :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 30-11-2000 

sziasztok! dnb teremben úgy 4 és 5 között volt néhány iszonyú jó (hm. vegyük úgy, igencsak zúzós:) "szám", amit eddig nem ismertem. tudnátok nekem mondani (ha emlékeztek:) ebből az időszakból néhány előadó nevet / számcímet, hogy képben legyek?
draw: király, hogy hívtál.. eheh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 30-11-2000 
tactile

4 és 5 közt? Háát, akkor azt hiszem ez mi voltunk, Longman barátommal.
A buli iszonyatos volt, nagy fokú challenge a hangerővel + a szétpörgött emberekkel :), meg föleg az állandó jelleggel a planfonról a lemezekre csöpögő vizcseppekkel, amelyek szinte minden második mixet elbasztak nekünk...hát nem mindennapi élmény volt, de köszönjük a szervezőknek is meg minden lelkes soldiernek, hogy megtáncoltathattuk őket!! Fenomenális volt!

Hogy ednek megválaszoljam a kérdését: a perspective az aspect és a subtronix kiadókon megjelent Hybridz, Bulletproof no meg természetesen C4C zenéket pörgettünk, no meg Ryme Tyme - Shock Therapy, Red One, stb, stb. De az igazság az, hogy én sem emlékszem annyira arra, hogy mit mikor játszottunk.
Egyébként hallottam már olyan hirt, hogy szervezik a következő barlang-túrát...
see ya there!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 01-12-2000 
ujonc

Szerintem nem volt túl átütő a party. A helyszínnek megvan a varázsa, de mégsem volt az igazi. Eléggé sok kiábrándító arc, helyenként kurva nagy tömeg, klausztrofóbia... A goa eléggé gagyin szólt. A techno részen az arcok voltak kurvára lehúzóak. A 4. helyszínen meg para hegyek.
Valahogy ez a barlangász-buli nekem nem igazán jött be (nem kizárt, hogy bennem a hiba).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:11, 01-12-2000 
pokemon

Na, hogy legyen meg egy pozitiv kritika is: szerintem nagyon jo kis buli volt. A helyszin lenyugozo egeszeben, bar tenyleg vannak gyengebb pontjai (szuk folyosok, ruhatar). A bufeknel soha nem volt nagy sor, amikor ott voltam, az viszont gaz, hogy a dnb-nel nem volt bufe, es egy negyed orat kezdett kuzdeni, mire eljutottal egyhez. Viszont ebbol kovetkezoen egy uveg asvannyal nagyon kozkedveltte lehetett valni. :)
Paratartalom-levegotlenseg sulyos volt, a zenek rendben voltak es a techno barlangbol visszaterve ra kellett jonnom, hogy tok jol erzem magam az ismeros, szetcsapott fiatal arcok kozott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 01-12-2000 

Sil volt a király

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 01-12-2000 
ujonc

Hat en szerencsere nem faztam meg, es az a 20-30 ember sem, akikkel egy tarsasagban voltam. Grizzly-k telleg voltak, nagyon sokan, es levego nem volt, de azert erdekes volt, es szerencsere nem kotott belem senki...
Mind1.. azert volt sok jo arc is, es a hey nagyon egyedi volt, meg a zene is bejott.
koszonet az osszes szervezonek (foleg subwoofer), sokat kellet dolgozniuk a party-ert.
Egyebkent az egesz party egy nagy kaosz volt szerintem, rengetegen voltak, ossze-vissza maszkaltam, fogalmam sincs, hogy melyik terem melyik zenei iranyzatot kepviselte, de talalkoztam eleg furcsa arcokkal ...
De a d`n`b nagyon jo volt, blunt-rol sajnos lemaradtam, Sil kinyirt a system bleed-el, aztan mar csak arra emlexem, hogy bratwa jo zeneket rakott fel. (pedig nem az en stilusom az a zene, amit szokott pakolni),
ja igen, o is leadta a system bleed-et :)
rulez..
thx peace 2 all, & fukk da grizlies

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 01-12-2000 

nagy volt a party, barki barmit mond! de kovetkezoleg a technot ki kellene hagyni, es 2 helyen kene d'n'b, akkor talan nem lehetett volna megfulladni! a ruhatarrol inkabb semmit se... a sotetben barangolni viszont nagyon jo volt! csak party elott bementunk a mellette levo barlangba, es az tenyleg labirintus volt sotetben, csak a vegere ugyanoda kerultunk, mint ahonnan elindultunk!de a hely es a zene nagyon ott volt. mondhatjak, hogy osszevisszasag meg minden, de nem labirintus? csak egyszer mentem el a technoig, de az nagyon gaz volt! az nem kellett volna!
de a helyszin megerne meg min. egy partyt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 01-12-2000 

EXE : Albert neveben is bocsanatot kerunk, ez tobbunkkel is elofordult, majd szolok neki es igerem tobbet a subwoofer reszerol ilyen nem fog elofordulni..
sorry
blunt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 01-12-2000 
ujonc

ez szép volt blunt,
vannak még olyanok, akik tudnak a sorok közt olvasni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:24, 02-12-2000 

Hali! Szerintem is nagyon kir party volt. Ahogy egyik baratom mondotta volt:"ugylatszik ez mar vmi genetikai rendellenesseg, hogy altalaban mindenhol jol tudom magam erezni" Na en is igy vagyok ezzel :). Igaz Keszi :))?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:07, 02-12-2000 

nem ertem miert kell a techno ellen szovegelni. vegre egy olyan buli ahol nem csak DNB van mar kezd eleg egyhanguva valni minden hetvege

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 02-12-2000 
pokemon

Szerintem semmi baj nem volt a technoval ezen a bulin. Eleg keves rossz arcot lattam (gondolom ebben a szervezok is ludasak, koszi erte), azok meg d&b-re ugyse nagyon jottek be, vagy max beneztek es menekultek ki. De jartam a techno barlang fele is neha, es ott sem volt rossz a tarsasag. Raadasul eleg messze is volt a d&b-tol.
Nekem bejon a sokszinuseg.
Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 02-12-2000 

Háááát...Nem t'om mi van...Nekem nagyon bejött a party és kész.A sorbanállás tényleg szar,dehát kibírtuk.A páratartalom nem is volt annyira gáz.A D&B-nél én kb.5 percet töltöttem,egyes dolgok nem teccettek ott.Később mondták ezt az öngyűjtómegnemgyulladást és eléggé meglepődtem.Végig goán voltam,technon is csak negyedórát talán.Mindkét helyen egész jó közönség volt.Technon alig valaki,rengeteg hely,ezért nem volt esélye a konfliktusoknak a kialakulásra.A goánál voltak hangzáshibák,de valahogy 6-an megoldottuk kooperatív munkával egy 20perc alatt:-)))))))Amúgy a zene kurva jó volt goán, respect(de kurva nagy ám!)Ramsesnek és Nemonak is!!!És a reggeli fúziósgoa-gyönyörűség...!
A helyszín pedig sztem jó,bár tényleg kissé zavaró a sár,a szűkség és a vízcsöpögés.Dehát nem is arra számítottam,h a Kempinsky halljában lesz a party...:-)A barlangrendszer az barlangrendszer.
Az arcok meg...Nem is tudom,nem volt kirívóan rossz élményem velük.Persze-persze,grizzlik ezerrel,meg D&B környékén tinik ezerötszázzal...Mexoktammár.Szarni mindenre.
"Amikor táncolsz,akkor a tánc legyél,
ne a táncos.
Akkor eljön egy pillanat,amikor már csak
mozgás vagy,amikor már nincs megosztottság."
Osho
Pááá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 02-12-2000 

Nekem erről a partyról ez az idézet jutott eszembe.Nagyon jó kis idézet ez,függetlenül attól,h melyik DJ CD-jének belső borítóján is olvasható.:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:45, 03-12-2000 

to faszfej Albert:

Ize lehet hogy ki kellet volna irnod hogy ez a te sajat privat helyiseged, es aki ide valamit is behoz azt sajatodnak tekinted, lehet hogy meggondoltam volna hogy bemenjek, de ezzel asszem masok is igy vannak.
VEge: ott alsz egyedul a jolmeno nadragoddal meg a buta arcoddal, es varod hogy az emberek majd kivancsiak lesznek RAD.
Biztos akkor is ennyien lettek volna, es kapasbol tudom mi volt a szervezes mogott mivel lattam a buta semmihez sem erto fejedet ahogy ugraltal, meg ismerem a modszereiteket. na kb ennyi majd fojatatom csak most mennem kell.
Ize a kovetkezo bulin ezt asszem megbeszelhetjuk szemelyesen is.... Bladerunnaz problemaelrendezesi modszer Rulezz:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 03-12-2000 
tactile

Bladrunnaz modszer????? Egeszen pontosan mi a faszrol beszelsz????? Vagy talan kerdezzem meg Balintot errol?? A helyzet az, hogy idaig el is fogadtam azt, hogy a problemadat itt probalod megoldani - de azt kell, hogy mondjam, hogy a stilusod enyhen gyerekesre kezd atvaltani!! Gondolkozz, mielott leirsz valamit, konyorgom!!!!!
Stop the hating!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:46, 03-12-2000 
ujonc

Hűű-ha!!
Csúnya gengszter világban élünk. Ha jól értem Albertnek ell lesz törve a bokája, mert beleivott valakinek az ásványvizébe, meg amúgy is mindig csúnyán néz. Gratulálok, gyerekek, az ilyesmit nem szabad elviccelni, ez vért kíván.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]