i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:55, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:50, 26-11-2003 
original nuttah

suhaid wrote:
dy wrote:
lesz karácsonyi meglepetés a korán érkezőknek??? :P

mindenkeppen jobban jarnak: csekkolhatjak erik sumo-t - ez mar egy ajandek.
bonoborol nem is beszelve, hiszen el tudom kepzelni, h 300 embernel tobbet erdekel - viszont a folott nem nagyon fernek be.

:tuntet:

akkor az elsők között kell lenni az érkezésnél... bár, aznap van pendulum is, úgyhogy talán el fogunk férni... :?

azér' ez nagyon szép ajándék, srácok, nem is tudom, mit mondjak... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 26-11-2003 
ujonc

az tuti h sokan lesznek, ha még magát bonobo-t nem is ismerik, már az is hivatja magát h ninja.....

kifejezetten ellene vagyok, hogy vizsgaidőszakra jó partykat szervezzenek!! elég ebből. :)
szal nagyon megörültem h lesz bonobo, oszt amikor megláttam a dátumot... :( hétfőn hiperfontos vizsgám van... hááá még nemtom mi lesz....
de örülök h sok a ninja, kábé havi 1.. .ez viszont remek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 02-12-2003 
jazz turbulence

Turntablerocker wrote:
az tuti h sokan lesznek, ha még magát bonobo-t nem is ismerik, már az is hivatja magát h ninja.....

igazad van, biztos sokan nem ismerik bonobot, nekik szol ez:

Bonobo, azaz Simon Green a neves Ninja Tune kiadó talán legkifinomultabb stílusú harcosa, kritikusok a mostanában kissé elkopott hangzású downtempo és trip-hop műfajok megújítójaként emlegetik. A megannyi hangszeren játszó, valamint tucatnyi színházi előadás zenéjét jegyző Green hangminta-kollázsaira Mr. Scruff figyelt fel, majd igazolta le a ninják közé 2000-ben. Felvételei tele vannak apró, gondosan kimunkált megoldásokkal – hangzását hasonlították már a Lemon Jelly-éhez, de egy szintén Brightonban élő barátjához is: “…mintha Amon Tobin fölött kisütött volna a nap!”.
Képszerű, a ’60-as évek francia filmjeit idéző kompozíciói megmozgatták a zenei életet: szinte minden nagykiadó megkereste, ám ő maradt a Tru Thoughts és Ninja Tune címkék jelentette inspiratív, független közegben. Néhány hónapja “Dial M For Monkey” címen megjelent harmadik produceri albuma, amelynek kapcsán végre Magyarországra is ellátogat. Lemeztáskájából régi és új lemezek egyaránt előkerülhetnek: saját zenéi és más frissen kovácsolt ninja fegyverek mellett az alapokat jelentő hiphop és funk gyöngyszemekből is küld a táncparkettre.

tovabbi infokat talalhattok a www.ninjatune.net es a www.tru-thouhgts.co.uk oldalakon.

surusodik a hetvege, de nagyon rosszul donteni nem lehet..

:cross:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:30, 02-12-2003 
droid

Csak annyi minimál kiegészítést, hogy már nincs a Tru Thoughts-on, minden megjelenése a Ninjáknál jön ki. Példaértékű volt a kiadóváltása, legalábbis számomra. Mindenki elégedett volt és lehetett is: az Animal magic és a Dial 'M' is nagyon finom kis albumok..

És persze nem csak a zenéje kellemes, de nagyon közvetlen jó arc is. Ez most kicsit olyan mintha a saját bulink ellen beszélnék (naná h. nem! :wink: ), de nagyon érdemes meghallgatni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 02-12-2003 
jazz turbulence

Ahmadzai wrote:
Csak annyi minimál kiegészítést, hogy már nincs a Tru Thoughts-on, minden megjelenése a Ninjáknál jön ki. Példaértékű volt a kiadóváltása, legalábbis számomra. Mindenki elégedett volt és lehetett is: az Animal magic és a Dial 'M' is nagyon finom kis albumok..

És persze nem csak a zenéje kellemes, de nagyon közvetlen jó arc is. Ez most kicsit olyan mintha a saját bulink ellen beszélnék (naná h. nem! :wink: ), de nagyon érdemes meghallgatni!

koszi az infot,

en sem vagtam h mar elment a tt-tol - csak a nagy elegedettseget lattam.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 03-12-2003 
crate soul brothers

suhaid wrote:
Néhány hónapja “Dial M For Monkey” címen megjelent harmadik produceri albuma, amelynek kapcsán végre Magyarországra is ellátogat.

Apróság, és a lényegen nem változtat, h ott kell lenni, de úgy tudom, h csak két albuma volt eddig, az első, Tru Thoughts-nál megjelent albumát adta ki később újra a Ninja Tune.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 03-12-2003 
jazz turbulence

keyser wrote:
Apróság, és a lényegen nem változtat, h ott kell lenni, de úgy tudom, h csak két albuma volt eddig, az első, Tru Thoughts-nál megjelent albumát adta ki később újra a Ninja Tune.

nezd a sok vagoistvant! :fog:

en ugy szamoltam, h volt a one offs.. is. vegtere is album az, es nem is akarmilyen..

de van benne valami, hogy a mestert idezzem

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:24, 03-12-2003 
ujonc

suhaid wrote:
keyser wrote:
Apróság, és a lényegen nem változtat, h ott kell lenni, de úgy tudom, h csak két albuma volt eddig, az elsõ, Tru Thoughts-nál megjelent albumát adta ki késõbb újra a Ninja Tune.

en ugy szamoltam, h volt a one offs.. is. vegtere is album az, es nem is akarmilyen..

de van benne valami, hogy a mestert idezzem

:wink:

(csak hogy en is gyarapitsam a vagoistvanok nepes taborat)
a one offs az "csak" b-sides & remixes, a rajta levo sajat szamok is majdnem mind megjelentek maxin

egyebkent ma four tet-et hallgattam, es arra jottem ra, hogy ha o is eljonne bonoboval, az lenne aztan igazan a tuti (ettol persze meg lehetne ot hivni kulon is... 8) ) nem veletlen, hogy a pick up-ra keszitett remixet ugy emlegetik a ninja tune oldalan, hogy "has already been entered into the annals of the Best Ninja Mixes Of All Time" - az a szam zsenialis, na.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:36, 03-12-2003 
ujonc

ja es aki meg nem ismeri, az csekkolja a lengyel Noon 'bleak output' cimu albumat is, ami szinten kurvajo
o a lengyel Bonobo vagy valami ilyesmi...
:afro:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 03-12-2003 
jazz turbulence

demian wrote:
(csak hogy en is gyarapitsam a vagoistvanok nepes taborat)
a one offs az "csak" b-sides & remixes, a rajta levo sajat szamok is majdnem mind megjelentek maxin

termeszetesen jar a pont.

album is meg nem is, igy lehet igaza mindenkinek. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 03-12-2003 

demian wrote:
ja es aki meg nem ismeri, az csekkolja a lengyel Noon 'bleak output' cimu albumat is, ami szinten kurvajo

Például innen meg is teheti (3 szám erejéig) december 8 11:59-ig. :D
(Big up Tulának, h megmutatta és beszerezte a lemezt!)

Már nagyon várom a december 20-at, előre is éljen Bonobo!

:combo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:06, 03-12-2003 

Quote:
egyebkent ma four tet-et hallgattam, es arra jottem ra, hogy ha o is eljonne bonoboval, az lenne aztan igazan a tuti

ha már a kívánságoknál tartunk: a dynamo productions-t nem lehetne a köv. bomb the jazz-re? vagy legalább az egyik felét...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:04, 03-12-2003 
jazz turbulence

mista bob dobalina wrote:
ha már a kívánságoknál tartunk: a dynamo productions-t nem lehetne a köv. bomb the jazz-re? vagy legalább az egyik felét...

ooo..

http://index.hu/kultur/media/tibi1201/ :roll:

a kovetkezore biztosan nem.
egyebkent andy smith hiresen jo freestyle dj, elobb utobb itt is csekkelhetjuk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:32, 04-12-2003 

yes! a document az abszolut "all time" favoritom és most jött ki a document 2 (5 év után). aszem kivárom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:20, 09-12-2003 
jazz turbulence

http://tilos.hu/bombthejazz/

:bicaj:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:30, 09-12-2003 
original nuttah

demian wrote:

meghallgattam, tényleg eszméletlen jó

akinek kell, az :arrow: slsk :arrow: drumandbass@hungary room

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 15-12-2003 
droid

jegyet gondolom csak a helyszinen vasarolhatunk?!? 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 15-12-2003 
pokemon

jó lett a flyer!

:taps:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:18, 15-12-2003 
ujonc

suhaid wrote:
keyser wrote:
két albuma volt eddig, az első, Tru Thoughts-nál megjelent albumát adta ki később újra a Ninja Tune.

En aszittem hogy a CDR-nel jonnek ki a kiadvanyai. :snoopy: (<--inadekvalt emotikon. illetve vigyazz, viccelek.) sztem a 300 embert kicsit alabecsultetek, mar ha tomanek baratait veszem, akkor is. :wink:

N A G Y S Z Í N P A D :!: N A G Y S Z Í N P A D :!: N A G Y S Z Í N P A D :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 15-12-2003 
crate soul brothers

madbal wrote:
sztem a 300 embert kicsit alabecsultetek, mar ha tomanek baratait veszem, akkor is. :wink:[/b]

En is remelem, h a limitalt ferohelyet komolyan veszik, es nem azt jelenti, h eroteljesen limitalva lesz, h egy ember mekkora helyen tud mozogni. :rave:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]