-kócos- wrote:
hát szépnek szép volt...( a visual+ berendezés iszonyat jó volt

)
de hogy mitől volt Marcell live act-je "special deep house set" azt mesélje már el nekem valaki!!..kb ugyanazt letolta mint a multkori bulin csak most még annyira sem hatott meg...
Akkor én elmondom: igazad van, nem deephouse volt. Annyit változtatott, hogy tech-house-osabb cuccot nyomott. Hogy ugyanazt tolta volna mint a múltkorin? Na ja: az első 15perc hiphopja (ami mára trademark) hasonló témájú volt, onnantól pedig a special set azt jelentette, hogy a témáinak az alapját és lüktetését megváltoztatta, és az elektros/breakes cuccok helyett 4p4-et (
copyright by Kevin 
) tolt. Ennyi, sztem érdekes volt. Főleg azoknak, akik ismerik a live-ját, pl. nekem nagyon fura volt ilyen felfogásban hallani a dolgokat, de egyszer izgalmas volt.
Kicsiben jegyzem meg: Marcel nem dj, úgyhogy egy "special" set nála nem azt jelenti, hogy indulás előtt 10perccel kicseréli a lemezestáskának a tartalmát. Full átírta a cucc 2/3nak kíséretét. Mindig a régi dal: jó lenne tisztában lenni a valódi live és mondjuk egy dj-set közti különbséggel.
Ettől eltekintve jó kis buli volt, dekor és vizuál pedig tényleg csillagos ötös!
Egyébként pont ezt beszéltük Marcellel egyik nap: egy live act sokkal inkább áll közelebb egy egyszemélyes zenekarhoz, egy koncerthez, mint mondjuk egy dj-set-hez. Egy dj-set folyamatasan változik nyilván alkalomról alkalomra, ott a szelektálás és a frissesség a varázs. De egy koncerten, legyen az mondjuk uszkve egy Radiohead v. Coldplay vagy épp egy London Electricity vagy Marcel live nyilván a program mindig hasonló, mert saját dalaikat játszák. A live act-nek is pont valami ilyesmi a varázsa: ha az ember koncertként adja elő
full élőben a dolgait, akkor nyilván nem a témák maguk, a dalok változnak, hanem az előadásuk, a hangulat, az élő közeg a varázs. Vagy valami ilyesmi.
A Harakiri blues az Harakiri marad, bármikor adja is elő!