i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:31, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:49, 05-04-2004 
szupercella

Egyszer hallgattam meg az albumot, de úgy érzem, soha nem fogom többet. Olybá tűnik számomra, hogy nagyon erőltetetten próbálják majmolni a Majd megszokod zsenialitását, az eredmény meglehetősen lehangoló. Az első néhány szám után vártam, hogy következzen valamilyen lehengerlő Igazi hip-hop, Helló, Kalauz típusú felvétel, de egy idő után - kb. a közepénél - rádöbbentem, hogy az egész album ilyen laposra és izzadságszagúra sikeredett. A poltikusos számnál meg már kezdtem nagyon kjnosan érezni magam, akkor már nagyon vártam a végét. Az utolsó felvétellel ámbátor maximálisan egyetértek, ez az album szarul sikerült. Kár érte.
Pozitívum viszont, hogy a zenei alapok elég rendben vannak, meg talán a királyokat felsoroló darab tudott valamelyest felvidítani. Valószínűleg egyébként velem van a baj, mert itt sokan pozitívan ítélik meg az albumot. Na ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 05-04-2004 

respect Bëlga !!! nagyon faja albumot csinaltak megint :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]