plastik wrote:
én csak a dobot ütöttem nem a kezét.

és igen idegesítő volt amúgy...
Áhá, nem voltam ott, így tényleg más a helyzet, moderálni lehet.

(én személy szerint t.k. az idegesítés miatt is egyre óvatosabban dobolok az utóbbi években, és csak akkor keménykedek hangosabban, ha a hangulat megfelelő hozzá - vagy ha éppen én vagyok környezetet moderáló kedvemben...

)
*=-[V]ainStrea[V]-=* wrote:
szombat hajnalban kicsit megfáradtan lepihentem a kisteremben, és arra kelltem, h egy gyerek mellettem iszonyat mód veri a pianínót, amolyan impró lehetett a zenére

szólok hozzá, erre nem magyar. tényleg, elég sok külföldi figurával találkoztam.
Amikor én leültem szilveszter éjszaka 5 percre imprózni, akkor nem tudtam először felnyitni a pianínót, mert ott aludt vki. Amikor próbáltam néhány centivel arrébb tolni a felnyitás végett, felpattant, és miközben magyarázkodtam, hogy csak fel akarom nyitni a zongit, és maradjon nyugodtan, elment.

Amennyiben Te lettél volna - bár a különböző tapasztalatok miatt ezt nem hinném

- elnézést a félreértésért, egyébként meg jó volt keverni a kertben + a kisteremben sok órát, és most a cuccaimat sem lopták el, végig jól éreztem magamat anélkül is, hogy komolyabban szétütöttem volna magamat. Na küzdök tovább a zújévben is, píísz!