tr wrote:
na meseljetek mien volt. reggi diszko dzsangl trip volt mint az legutobb is vagy...?
sorjában: irie okosan melegített rá, amit david azzal is kreditált, hogy többször szóba hozta őket műsora folyamán (az egyetlen gyengesége egyébként a zenekarnak, hogy a dobos túl rockosan üt, columbo-t viszont most láttam először szaxizni hehe). kisvártatva valóban hallatszódni kezdtek a technikai hátulütők (egy dj-nek/selectornak nyilván nem éppen a legüdítőbb, amikor azzal kell törődnie, mihez kezdjen a megsüketült fülesével, ahelyett, hogy a massive-val foglalkozna), persze igyekezett profi módján kezelni a dolgot. aztán welcome to jamrock dubplate-tel robbantás (a címet adó refrén az ő verziójában: "rodigan a di standard"

), majd még több dub szokásához híven, oldschool - később hardcore - dancehall, a ska blokkal pedig, ha csak negyedórára is, de sikerült újból a gyermeki létbe visszasüllyednem, hirtelen játszóruhában éreztem magam, homokozólapáttal a kézben

ja, raggadzsungel is akadt ofkorz, meg dem gone egy eredeti, énekeltetős-dobkihagyós far east band verzióban.
egyáltalán nem volt amúgy akkora hév, mint a legutóbbin, de hogy a közönség belassulása és kevesenlevése okozta volna david visszafogottságát vagy fordítva, arra nem jöttem rá, de mintha kicsit megfáradt volna az öreg. a megmaradt élmények azonban határozottan a pozitív oldal felé csúsztak..