i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:36, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:03, 06-05-2002 
ujonc

köszi valdi...inger-yes-tő,szóval ez igen ! jól szórakozom itthon :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:22, 06-05-2002 
ujonc

nem volt rossz, bár nekem a tavalyi jobban bejött, szerintem az ilyen kísérleti fesztiválok nem művházakba valók. a kommersz, központi hely miatt nem csak lézengtek, hanem tolongtak az emberek és full nem jött be nekik a zene és a halálnak van kedve undorodó arcokat mozizni a méltatlanul hanyagolt visual helyett :(

na mind1, ettől függetlenül még maradandó élmény volt, jövőre is tuti ottleszek... (csak lenne valami jó indusztriál helyen, kényelmes szalmazsákokkal, aaa...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:25, 07-05-2002 
tactile

MOUSE ON MARS ROKKOLT ELEG DURVAN...

yeeeeee

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 07-05-2002 
pararadio

hello

orulunk hogy tetszett a szombat, :)
szerintunk is jol sikerult, sokan voltak es ez biztato a jovore nezve

a kerdesekre a kovetkezoket irnam

letolteni nem lehet majd a koncerteket, ez 100%, leven a muveszek ilyenhez nem jarulnak hozza. maximum a magyarok fellepeseit.

a webcast visoznt meglesz archivumban majd rovidesen, sot kicsit jobb minosegben mint amilyen az elo stream volt.

a vizual "hanyagolasa" nem a mi valasztasunk volt, hanem maguke a muveszeke. oval, microstoria, fennesz, kk null eleve mindenfele vizualis "segitseg" jatszik, mi tettuk alajuk az egyszeru, egyszinu hatteret.
nem hinnem hogy tolongas lett volna, illetve nem gondolom hogy a kiserleti zene nem lehet ilyen muvhaz tipusu helyen. szerintem nem volt semmi gaz a melegen kivul.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 08-05-2002 
ujonc

kár, hogy így döntöttek, szerintem a visual elég sokat dob az amúgy sem semmi élményen...

hát, lehet, hogy nem hiszed, hogy tolongás volt, de nekem léptek a lábamra párszor meg löktek is meg mouse on mars alatt...

a művházzakkal meg az a baj, hogy központi helyen vannak ált, nem csak azok jönnek el, akiket tényleg érdekel a dolog

meg szerintem ehhez a zenéhez az a környezet illik, de ezek szerint ez szubjektív dolog...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:44, 08-05-2002 
ujonc

nade barcelonának is biztos van iparnegyede :))

nem a földön ültem logikusan, kb 2 perc alatt rájöttem, hogy mouse on mars nem most nem ülős zenét fog játszani... meg akkor a kezemre léptek volna, nem a lábamra :)

bár neked jóval nagyobb rálátásod van erre, de szvsz nem a +100-200 emberen múlik úgysem, hanem a támogatókon...

na, nem offtopicolok tovább, inkább megnézem kint van-e már az archívumban a cucc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 08-05-2002 
pararadio

nem tudom, szerintem ezen kar is vitazni

a buli igenis 100-200, sot 50 emberen mulik, bar a tamogatok is igen fontosak.

a helyszin pedig azt hiszem nem olyan fontos mint azt itthon hiszik sokan. a sonar egy jo pelda, a spanyoloknal evente mintegy 40-50 ezer latogato van, ami azert nem jelenti azt hogy csupa kommersz arc van.

"a művházzakkal meg az a baj, hogy központi helyen vannak ált, nem csak azok jönnek el, akiket tényleg érdekel a dolog"

ez egy marhasag. azert mert kozponti helyen volt, nem volt szerintem tul sok oda nem illo ember. namindegy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:21, 09-05-2002 
ujonc

na jó, ezek szerint csak az én mániám, hogy minden zenéhez megvan a hangulatilag legmegfelelőbb helyszín, ahol a legjobban rá lehet hangolódni...

egy kis ontopic: csak én haluztam be vagy a mouse on mars tényleg rakott be a magyar rajzfilmből néhány sample-t?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]