i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:41, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:02, 21-02-2002 
pokemon

igazad van, nem kellett volna beszólni, csak azért mert ő is azt tette...
ez van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 21-02-2002 
ujonc

Nos, szerintem goldie ide vagy oda, nem kell attol felni, hogy kongani fog. Mert a ketto kozel sem ugyan arrol es nem is ugyan annak a retegnek szol.
Csak azert van csak az ipc-n topik rola, mert mas hasonlo website nem nagyon letezik, amit ennyien latogatnanak es nem eppen freee-nek hivjak, ill na jo van azert egy kis dnb resze is... de ha jol megnezitek a line up-ot nem igazan osszehasonlithato a szokasos dnb bulikkal.
Akit kulonben mind a ketto erint... annak ugyan eleg rossz, de szerintem el tudja donteni (remelem) hogy melyik mit hoz ill.
hol kiket talal majd...
Ami egyedul konkurencia az az euroconn. (sajna, veletlen) de hat annak is vege van hamar es biztos tobben atjonnek (ahogy hallottam).
Ill jonnek sokan akik jol tudjak mire szamithatnak... (mint pl ugy hallottam, hogy az animasok is ill. a koraisok... hmm). Akkor ott a laventuranak az alap kozonsege... 3rdG iranybol is...
Ezen felul a multkor se kongot annyira hogy ne lett volna nagy tanci-tanci, pedig elso alkalom volt es igazabol szukebb csoportot erinto bulaj volt ill. be se volt nagyon hirdetve. Ha csak annyian jonnek mint a multkor...
Szoval yukihiro gyere csak nyugottan, biztos jo lesz :)
Es ha esetleg a live nem csigazott fel elegge (pedig... :) akkor is viszont a darcosan-t kihagyni...nem nagyon erdemes. Es hat Keyser-rol nem is beszelve.
biztos talalalsz lent valakit akivel megihatsz egy sort es jol erezheted magad.

te Valdi: azert azt nem mondanam hogy budos fustos, gazkamra... ugyanis a szellozes nagyon szepen elviszi a fustot (osszehasonlithatatlan pl a kashmirral), megha neha a meleget nem is, de azt is csak akkor nem ha 300-an vannak (rewind neha). 200-250 foig nagyon szepen birja. Es feelingre is nagyon rendjen van. Keves az ilyen kis kellemes klub a varosban, ahol ilyen kellemesen szol a hang, a szellozes is ennyire birja es meg jo a feelingje is. ( de tudom maximalista vagy :)

Ja es aki vegkepp nem tud donteni, eljohet 11re az elso live sessionre es meg igy is biztos at er goldira :) habar lehet hogy ink-et lecsussza (de o szerintem eleg sokat jarkal erre)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:33, 21-02-2002 
ujonc

ok ned, megyek, de csak ha megígéred, hogy megiszol velem egy sört :))

dain alias y. f.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 22-02-2002 
ujonc

ok, benne vagyok :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:29, 22-02-2002 
ujonc

ot, bocs

ned: már csak az a para, hogy hogyan fogjuk megismerni egymást, mert a mail-címed csúnyán visszadobta a levelemet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 24-02-2002 

café dreschler hihetetlenül jó volt! igazi hardjazzbreakz küldés:)
utánuk meg keyser táncoltatott.
és nem is voltak kevesen! és a sör is olcsó volt! örülnék, ha máskor is lenne ilyen szuper live act-es dolog.
csak egy ilyen klub méretű ügyért ne kelljen 2500-at kifizetnem...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]