i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:44, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:20, 06-05-2002 
son of nitrous

hűha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 06-05-2002 

"főleg most, hogy már 4 hete nem csináltam semmit, és kezdem újra úgy érezni magam, mint egy drum and bass-es... nem pedig úgy mint egy drug and bass-es."

egoizmus,
pont ez okozza az ellenségeskedést, amiről beszélsz.

de ez az egész topic egy ál-problémázás, akit érdekel, az olvassa el a Goldie.co.uk mix-cd bookletjében azt a részt, ahol azöreg helyreteszi ezt a "drum&bass is dead"-dolgot. peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 07-05-2002 

shady, mikor visszaolvastam, már tudtam hogy valaki félre fogja érteni... Semmi bajom azokkal a haverjaimmal akik mint mindig, most is bekészülnek...együtt afterezek velük, bulizunk, beszélgetünk. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy kb. most már nem azért megyek le egy partyra, hogy szétpörögjem magam, és azt se tudjam hogy mi van. Eddig elég csúnyán néztem ki bulikon, átestem a ló túloldalára, egyáltalán nem tartom magamat ezért fasza csajnak. Sőt, amit eddig csináltam, az elég gusztustalan volt, észre se vettem hogy már nem arról szól számomra ez az egész, amiről szólnia kéne: a zenéről, társaságról.
Most se tudtam túl jól megfogalmazni, na mind1. Azért remélem érted :)
písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 07-05-2002 

hi! Nem gondoltam hogy 1általán elolvassák ennyien amit irtam:) Nem akartam vele bántan én senkit, meg vitáyásokat szitani sem. Azt nem tudtam hogy gyakran felmerül itt ilyen jellegű téma ( ritkán netezem és mégritkábban olvasok forumokat). ugy látom igy tényleg nincs értelme tovább ragozni. aki érti az érti aki nem az nem. A dnb szerintem sem fog meghalni, semmien formájában sem. na további jo beszélgetéseket kivánok itt és mindenhol mindenkinek. Peace :)))))))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:11, 07-05-2002 
based on bass

ámen..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:44, 07-05-2002 
souljah

hogy lehetek en is drumandbass-es?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 08-05-2002 
soulproof

tr> ismételgesd a következő pár sort amilyen gyorsan csak tudod

deal with the matter
deal with it proper
reeeeeeeload

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 08-05-2002 
souljah

valahogy igy?
http://body.stamen.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 10-05-2002 

Összekeveritek a drum 'n' bass zenét és a dranenbézt szcénát. A zene nem tud meghalni, mert mindig lesznek tehetséges producerek és hangmérnökök. El kell ismerni, hogy egyre több a szar, de ez amiatt van, mert ma már technikailag megteremtődött a lehetőség a zeneszarásra.

"Nem az a baj, hogy szarják a zenét, hanem az, hogy szarul szarják."-Ghost Warrior

A szcéna viszont tényleg bajban van, amit csak a vak nem lát.
Nem az a baj, hogy drogoznak az emberek, hanem az, hogy kik drogoznak.
Teljesen kialakulatlan személyiségek érzik magabiztosnak magukat, olyan helyzetekben, amelyekben egyébként nem lennének azok. Kontrolálatlanul elhagyják magukat.

ELHAGYJÁK MAGUKAT!!

Arról már nem is beszélek, hogy mit hallanak a zenéből, vagy milyen kapcsolatban állnak vele. Mert az, hogy minden külsőséggel bizonyítják, hogy ők autentikus dnb-katonák, az önmagában semmi. Soha meg nem hallgattak egyetlen számot sem, csak az ütemet veszik át, mintha a zene csak monoton lükettésből állna. Sajnos a világ ilyen, azért lehet eladni a Bad Company-t.

Most tudnék még írogatni, de talán ennyi elég lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 10-05-2002 
ujonc

szegény )EIB( :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 10-05-2002 

endof orbán szovegiroja :) hatásvadász és korrekt :)
nekem tetszik, hogy most már nem csak az van hogy "menjünk darenbesz-buliba dikmo", aztán lesz ami lesz, hanem választhatsz, van breakbeat, likvid, akármi és úgy-ahogy fedi is a hallatott zene a megnevezést. az egy dolog hogy sok az igénytelen szám, de azért bizonyos időközönként igenis nagyon odatalál 1-2. magyarán itt már meg van oldva a kérdés, hogy ha nem bírod a "technoid"-szerűt, akkor ne menj oda ahol ez 90%-ban várható.
az meg rettentően sajnálatos, hogy a bulikon az embergyerekek 90%-a nyom valamit, de a prevenció és a büntetés nem az én feladatom. csinál amit akar. én azért ismerek pár arcot aki tiszta és azért megy hogy zene. rájuk kell koncentrálni. nekem elég ha pár ismerős körbevesz, nem kell kétezer embert ismernem ahhoz hogy táncoljak úgy ahogy akarok. nem járok ezer éve "partizni", nem vallom magam "echte ungarische partiarcnak", so lehet hogy én már eleve a "megváltozott" partikultúrába csöppentem bele. a zene miatt kezdtem járni, és járok még mindig. az csak pozitív, hogy eme 'ellenségeskedés' ellenére sikeredett megismerni pár jó arcot (igaz nem a hómos/komplekszes gyűjtőpartikon). nekem ez elég, és ha jó a zene= mosoly,tánc és over. ez elég furcsa hogy aki sokkal régebben jár mint én még nincs meg a megfelelő társasága. /én még nem voltam olyan bulin ahol mindenkit az utolsó emberig ismertem volna/
egyébként meg senki sem teljesen objektiv, ugyan lehetsz politikailag korrekt. ez hogy most valaki a nagyfater melegítőjében ropja vagy éppen foggalma sincs hogy kiésmitéshol játszik és ez nem tetszik páraknak ezt most kb. úgy lehetne kiirtani mintha a szőke nős vicceket akarnád eltüntetni. droidok szerintem voltak is és lesznek is. szelidíts egyet! És ha ezt a feladatot már teljesítetted, szelidíts még egyet!:)
a téma egyébként tényleg sokszor merül fel, dehát erről is kell beszélni..(úgy tűnik)
p4all

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 10-05-2002 

A szövegírót megtiszteltetésnek veszem.

Ami a bulik differenciálódásáról írsz azzal egyetértek, de ennek még nagyon az elején vagyunk és azért azt el kell ismerned, hogy a nem-mainstream bulik eléggé kétesélyesek,
és igazán magas szinvonalú buli nagyon kevés van, de ezt néha tényleg feledtetik a "körülállók".

Most veszem észre, hogy az 'endof' érthető end of D'n'b-nek de semmi köze hozzá.
Béke (nem a porainkra)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 10-05-2002 
ujonc

"Mert az, hogy minden külsőséggel bizonyítják, hogy ők autentikus dnb-katonák, az önmagában semmi. Soha meg nem hallgattak egyetlen számot sem, csak az ütemet veszik át, mintha a zene csak monoton lükettésből állna. Sajnos a világ ilyen, azért lehet eladni a Bad Company-t. "

így van. az ilyen emberek valójában a technót szeretik, nem a dnb-t, csak nem tudják. csak a dobot meg a bézt hallják, de nem a zenét...
de azért a BadCo.-nak is megvan a maga helye és ideje.
azért mindenképpen szükség van a sok droidra! ha ők nem lennének, nem lenne ennyire nagy, ennyire stabil és fizetőképes kereslet, amire a partyszervezést alapozni lehet, és nem jönne hozzánk kb. minden héten UK top dj. a droidok a pénzükkel építik a dnb scene-t! :D
viszont az is igaz, hogyha nem lennének hetente mega-partyk, talán beindulna a club-life.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:01, 11-05-2002 
ujonc

ítélkezés, általánosítás, pontatlanság, "Én zeném" effektus stb.
van itt minden az értelmes gondolatok mellett.

ne az legyen a probléma, h fiatalok, drogosok, kialakult személyiség nélkül dnb-re pörögnek úgy, h "nem hallgattak egyetlen számot sem, csak az ütemet veszik át, mintha a zene csak monoton lüktetésből állna", és "az ilyen emberek valójában a technót szeretik, nem a dnb-t, csak nem tudják. csak a dobot meg a bézt hallják, de nem a zenét..."

idézett részek számomra értelmezhetetlenek ebben az összefüggésben. így csak vagdalkozások ész nélkül.

akkor maradjon már a probléma csak az, h fiatalok, ( nem fiatalok ) drogoznak ész és cél nélkül, perspektíva nélkül, kialakult személyiség nélkül, kultúra nélkül, igaz barátok nélkül..
talán így összefoglava helyénvalóbbnak tűnik. ( ? )

a zene nem lehet hibás a megnemértettségéből ( ? ) fakadóan, mert egyébként az jön le ( =drogos zene )
a zene szeretet ami még összetarthat/hozhat több embert az előítéletek ellenére, és akkor már lényegtelenné válik, h atomzúzásról vagy atmoszférikus muzsikáról van szó.

persze minden nézőpont kérdése is.

azon siránkozni meg, h túl sok a megaparty.... ( clubbing rovására )
fordított esetben is nyavajgás lenne.

kicsit szőrszálhasogató lett, meg a téma is uncsi...

to smoke: kicsit el vagy tévedve szerintem ( nem bántásból írom )
to endof: te félúton tévedtél el

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:03, 11-05-2002 
ujonc

magánvélemény, nem "megmondás"!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:52, 11-05-2002 
piper

igazából én a technót is szeretem nagyon (nem hyper vonal inkább minimaldetriot)

meg a trance-t is

és persze a kedvencebb az ilyen elemekkel átszőtt dnb

akkor én vagyok a legegyéniségtelenebb, barátnélkülibb, ....?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na jó erre igazából nem várok értelmes választ
tudom magamról hogy milyen lehetek kb. és ez a lényeg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 11-05-2002 
soulproof

szelidits droidot! ez kibaszott jo
mint a kis hercegbe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:18, 11-05-2002 
piper

ff:megteszem én
de ha már unom akkor mi lesz
tudod:
"amit megszelídítettél azért felelős vagy!!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:36, 11-05-2002 
soulproof

droidjányt feleségül

vagy engedd vissza a dzsungelbe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 11-05-2002 
piper

megtesz mindent?
szeretném!akarom!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]