endof orbán szovegiroja

hatásvadász és korrekt
nekem tetszik, hogy most már nem csak az van hogy "menjünk darenbesz-buliba dikmo", aztán lesz ami lesz, hanem választhatsz, van breakbeat, likvid, akármi és úgy-ahogy fedi is a hallatott zene a megnevezést. az egy dolog hogy sok az igénytelen szám, de azért bizonyos időközönként igenis nagyon odatalál 1-2. magyarán itt már meg van oldva a kérdés, hogy ha nem bírod a "technoid"-szerűt, akkor ne menj oda ahol ez 90%-ban várható.
az meg rettentően sajnálatos, hogy a bulikon az embergyerekek 90%-a nyom valamit, de a prevenció és a büntetés nem az én feladatom. csinál amit akar. én azért ismerek pár arcot aki tiszta és azért megy hogy zene. rájuk kell koncentrálni. nekem elég ha pár ismerős körbevesz, nem kell kétezer embert ismernem ahhoz hogy táncoljak úgy ahogy akarok. nem járok ezer éve "partizni", nem vallom magam "echte ungarische partiarcnak", so lehet hogy én már eleve a "megváltozott" partikultúrába csöppentem bele. a zene miatt kezdtem járni, és járok még mindig. az csak pozitív, hogy eme 'ellenségeskedés' ellenére sikeredett megismerni pár jó arcot (igaz nem a hómos/komplekszes gyűjtőpartikon). nekem ez elég, és ha jó a zene= mosoly,tánc és over. ez elég furcsa hogy aki sokkal régebben jár mint én még nincs meg a megfelelő társasága. /én még nem voltam olyan bulin ahol mindenkit az utolsó emberig ismertem volna/
egyébként meg senki sem teljesen objektiv, ugyan lehetsz politikailag korrekt. ez hogy most valaki a nagyfater melegítőjében ropja vagy éppen foggalma sincs hogy kiésmitéshol játszik és ez nem tetszik páraknak ezt most kb. úgy lehetne kiirtani mintha a szőke nős vicceket akarnád eltüntetni. droidok szerintem voltak is és lesznek is. szelidíts egyet! És ha ezt a feladatot már teljesítetted, szelidíts még egyet!:)
a téma egyébként tényleg sokszor merül fel, dehát erről is kell beszélni..(úgy tűnik)
p4all