lanti wrote:
sztem nem feltetlenul baj, hogy a mokkas d-bridge buli nem lesz 18+-os, legalabb az uj generacio is megismerkedhet a finom vonallal, az igazan jo zenekkel, ha erez ra affinitast. az pedig, hogy valakit zavarnak a fiatalok, az csak azert lehet, mert csak morgo oregek vagyunk, akik allandoan csak azt kepesek szajkozni, hogy ezek a mai fiatalok..
sztem legyunk nyitottak, es ertekeljuk azt, ha valaki fiatalon erdeklodo. jo helyen kell bulizni, jo zenere, es akkor sztem a kozonseg sem lesz "gaz".
Hmmm ... Hát nem tudom még mindig elég sok gyerek aki eljár drum&bass bulira sokszor nem is tudja, hogy ki az az előadó aki épp játszani fog és sokszor nem is tudják, hogy milyen zenét fog az illető játszani .
Erre jó példa ha jól emlékszem tavaly volt egy Calibre, Robert Manos buli .. A kissrácok csak bolyongtak a nagy világban, aki nagyon rosszul volt az ugrált egy kicsit mert hát mi mást is csináljon ... De a legtöbbször annyit hallottál tőlük, hogy "ez nem drum & bass" meg fikáztak ide oda ... Amikor épp Robert Manos live veziója ment akkor így egy elöttem lévő "drum & bass fan" (aki persze közelebb volt a 10hez mint a 18hoz) ilyet bekiabált idézem "Csinálj Zenét" és hasonlókat!
Úgy, hogy szerintem őket nem nagyon fogják érdekelni a finomabb zenék! Sőt egymást majmolják, ha ő ezen a héten X előadót fog hallgatni és azt sztárolni akkor a barátiköre nem a Y-t fogja ...
Mellesleg ráakadtam egy "ikszelős" videóra a jútyúbon és bele olvastam pár commentbe és annyiról szól az egész, hogy fikázzák egymást !