i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:22, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 10:13, 07-05-2009 
droid

kíváncsi vagyok mire megy a Barcelona az MU ellen a védelme nélkül, Dani Alves mekkorát játszik már az elmúlt időszakban :shock:

Profile  

PostPosted: 11:21, 07-05-2009 
ujonc

A ket golt ( amik nagyon szepek voltak :thumbsup: ) leszamitva tok unalmas meccs volt.
Egyik szart sem csinalt a masiknak meg megoltek a jatekat.
Volt neha egy ket helyzet de kb ennyi.

Szemely szerint jobban orulok a Barszelona gyozelmenek noha a tegnapi meccs nem roluk szolt.
Osszesitesben es a BL merkozesek alapjan a Barszelona sokkal jobban megerdemli a BL dontot.
Remelem adnak egy bazi nagy pofont a MU-nek mert azoknal keves csapatot utalok jobban.

Jovore ugy is jon a Milan es elfenekel mindenkit :badthumbs:
Filippo Inzaghi nyom majd jopar ipari lesgyanus makostesztas csodagolt es sutty zsebben lesz a BL kupa :D

Profile  

PostPosted: 11:36, 07-05-2009 
souljah

lightformat wrote:
Filippo Inzaghi nyom majd jopar ipari lesgyanus makostesztas csodagolt es sutty zsebben lesz a BL kupa :D

a próféta beszéljen belőled :twisted:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 11:52, 07-05-2009 
partiarc

afrika valogatott kapott egy taslit - a nagyobbik fajtabol -, ilyen a foci, ez van.
benne volt a meccsben, hogy a barca talal egy golt, ezzel szamolniuk kellett es tenyleg csak ok tehetnek rola, hogy emberelonyben nem tudtak golt szerezni, itt nem arrol kell beszelni, hogy drogba hanyszor dobta fel magat (5/1 volt jogos kb) es, hogy a bíro nem fujt be egy vetlen felkarozast - amiert bundasballack majdnem megverte..

nameg drogba : DDDDDDD haha - szinte mar fajt. meccs utan meg kap egy sargalapot. biztos elmagyarazta a bíronak, hogy felzabaltatja az oroszlanokkal. : DD

viszont essien bombaja :shock: nagyon beakadt, szerintem az egyik legszebb gol volt a blben!!!! :thumbsup:

Last edited by Ch1ll on 11:54, 07-05-2009, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 11:54, 07-05-2009 
ujonc

2 eve is megmondtam ugy lett :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 12:08, 07-05-2009 
partiarc

Botrány volt a játékvezetés. A piros nem volt jogos, anelka a saját lábába esett el. Ergo kb 3 11es belehett volna fújni.
Aki látta a meccset az tudja h. a barcának nem sok esélye volt, tartogatta a labdád, néha a kapufölé rugták 20 méterre, de ez egy nagy nulla.
Én inkább nem mondok semmit Chelsea-s létemre, de nem hiába voltak kibukva a meccs végén a srácok, ők sem idegbetegek.

Érdekes kijelentések ezek a "foci jutott a döntőbe", Iniesta szerint megérdemelték stb.Valószinűleg senki nem veszi azt figyelembe,hogy ebben a szezonban minden kupát összevéve a Barcelona több,mint 150 gólt szerzett már,ami elképesztő.A 2 meccs alapján,ha valaki aztmondja nekem,hogy a Barcelona megérdemelten jutott be a döntőbe,akkor ő nemes egyszerűséggel túl elfogult a saját csapatával szemben,vagy mérhetetlenül utálja a Chelseat.Az első meccsen nagyjából ugyanez volt,mint tegnap,a Barcelona labdabirtoklása óriási volt,de komolyabb helyzetük nem volt,csak adogattak a középpályán,de a védősort megbontani igazán nem tudták,főleg a 2. meccsen.Tegnap az a csapat lőtt nekünk egyszer kapura,akik a leggólerősebb focit játsszák manapság.Ha ezen leülünk gondolkodni min. 5 percet és elmondjuk ezt magunkban párszor,akkor óriási respekt jár a chelseanek és Hiddinknek,aki megszervezte tökéletesen a védekezést erre a 2 meccsre.

Profile  

PostPosted: 12:33, 07-05-2009 
original nuttah

Dízel wrote:
Én inkább nem mondok semmit Chelsea-s létemre, de nem hiába voltak kibukva a meccs végén a srácok, ők sem idegbetegek.

ezt azert igy nem jelentenem ki :fog:

Profile  

PostPosted: 12:43, 07-05-2009 
partiarc

gondolom te sem lettél volna ideges ha bekap a csapatod egy remek játék utánn a 92.percbe egy gólt ugy h. volt nemegy vitatott eset.

Image

ezen még én is mosolyogtam :)
Image

Profile  

PostPosted: 12:57, 07-05-2009 
ujonc

Előre leszögezem, hogy inkább a Barca felé húzok.

Én soha egy percig sem sajnálom, ha valaki 81 percen keresztül őrizgeti az 1-0 -t, igazán rühellem az Olasz "katanaccsót" is.

Az egyik kezezés jogos 11-es lett volna (a Pique féle). A felkaros az ilyen fifti-fifti. A kiállítás meg egyáltalán nem volt jogos.

Igazságtalanságok talán voltak de tulajdonképpen a Chelsea megásta a saját sírját. Arra játszani, hogy ülünk az 1-0 -on Drogba meg néha felnyalja a gyepet a 16 - oson belül aztán csak befújják egyszer azért nem túl jó taktika. Illetve az, hogy anno a Görögök ezt játszották az egy dolog, mert egy rakás szar a csapatuk és ez volt az _egyetlen_ esélyük de szerintem a Chelseaben minden potenciál megvan arra, hogy egy ilyen meccset szépen megjátszon 2-0 ra és bebiztosítsa a továbbjutását. Persze így sokkal könnyebb kifogásokat találni amikor "kevésen" múlik ami csak az edzőnek jó. :)

summa summarom: a Chelsea magát ejtette ki szerintem.

Profile  

PostPosted: 13:01, 07-05-2009 
souljah

bhajan wrote:
kíváncsi vagyok mire megy a Barcelona az MU ellen a védelme nélkül, Dani Alves mekkorát játszik már az elmúlt időszakban :shock:

hahaha. pl. tegnap? 15 beadásából kb. 2 ment a kapu elé, szabadrúgásai szintén életveszélyesek voltak(a nézőkre).. továbbá sikeresen összehozott egy tizit amit a norvég malac nem adott meg. az első meccsen pedig olyan szinten szinészkedett, hogy Gilardino is megirigyelné. szvsz egy patkány brazil, a rosszabb fajtából.

bár nem szurkolok egyik csapatnak sem, de az tisztán látszott h a barca összefosta magát. ez volt az első tökös ellenfél a BL-ben, azonnal le is blokkoltak. a birót pedig simán fejbe kellett volna lőni, ilyen szintű csalást utoljára kb. a koreai vb-n láttam.

Profile  

PostPosted: 13:24, 07-05-2009 
son of nitrous

dani alves egy szörnyen antipatikus kis koboldmaki

guardiola megköszönheti ezt mindenkinek, mert semmit nem tudott kezdeni a cselszkivel. azt hitte majd londonban hagyják őket focizni? gudjohnsennek adhatott volna legalább egy félidőt kezdőként, eto'o a szélre, iniesta vissza a helyére

Profile  

PostPosted: 13:37, 07-05-2009 
original nuttah

lightformat wrote:

nem bánom, csak könyörgöm vegyétek meg adebayort lehetőleg jó sokért.

Profile  

PostPosted: 14:20, 07-05-2009 
original nuttah

bhajan wrote:

tegnap az egesz meccsen katasztrofalis volt! egy jo beadasa volt, abbol se lett semmi, amugy minden labdaerintese hihetetlenul rossz volt.. dontoben meg nem is jatszhat, uh vegkepp nem ertem mirol beszelsz :)
mondjuk az egesz barca szar volt sajnos ezt be kell latni, de orulok h nem angol donto lesz megint.

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 15:05, 07-05-2009 
droid

Ezt jól megkaptam :) az tény, hogy tegnap nem a beadásairól volt híres (bár az egyenlítő gól előtt ő ívelte be a labdát, ami odapattant Messi elé), de mivel Messi jórészt kiesett a játékból ő vette át a helyét, tegnap a barca jobb oldala nem Messiről szólt hanem Alves-ről. Alves jó játékát nem is a tegnapi meccsre értettem, de ennyit futni, akarni, menni, pressingelni, utoljára Gattusonál láttam, a jobb oldalt vonaltól vonalig bejátsza. De miért is írom le mindezt Madrid drukkerként nem tudom 8) , a lényeg, hogy nekem nagyon bejön a játéka, igazi brazil védő aki nem tegnap volt élete formájában, csak mostanában annyi barca meccset láttam, hogy nem tudtam nem észrevenni, hogy mit művelnek ezek ketten messi-vel. HAJRÁ LOKI, HALA MADRID :!:

Profile  

PostPosted: 22:56, 07-05-2009 
partiarc

nekem az a bajom a cselszivel, hogy az első félidőben eldönthették volna a továbbjutást. akkor sem mentek előre, mikor mehettek volna. (főleg a kiállítás után) egy gól előny megtartására játszani egy barcelona ellen butaság. szal úgy kell nekik...
a barcelona meg annyit játszott amennyit engedtek neki... a MU sokat profitálhat majd ebből a meccsből. így kell védekezniük, meg két gólt rúgni és nyertek : ) bár ezt a középpályás védekezést szvsz nincs még egy csapat aki így meg tudja csinálni. izgi döntő lesz, na

Profile  

PostPosted: 17:05, 09-05-2009 
allnightbreakz

noi kezi bl donto most!

hajra GYOR!

Profile  

PostPosted: 18:58, 09-05-2009 
allnightbreakz

max grat a csajoknak, idegenben 2vel gyozni az nem semmi :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 18:02, 10-05-2009 
souljah

http://www.youtube.com/watch?v=IsHzU0ynRZk&feature=related
:shock: hattalmas szörfös hullám

Profile  

PostPosted: 19:32, 10-05-2009 
allnightbreakz

szerkesztve:
arsenal - chelsea 1-3 :shock:

izgi lesz a vegjatek :)

Profile  

PostPosted: 21:16, 10-05-2009 
souljah

laca wrote:
szerkesztve:
arsenal - chelsea 1-3 :shock:

izgi lesz a vegjatek :)

ja :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]