sziasztok!
kmilla keresere kozzeteszem a tour de pelsos elmenyeimet...
20050528. keles fel 4kor, pakolas, menes az allomasra, 5kor indult a vonat. siofokon leszallas, rajtszam atvetel, kaja/pija/keszulodes. 9kor rajt. gyenge 35 koruli tempoval inditott a bagazs. elozo este volt eves rendesen, meg szendvicsek reggel, meg nitro a kulacsban, ughogy jo ideig nem volt baj. 131-nel elvagtak a combomat. addigra elfogyott a jofele hazi itoka is, az asvanyviz meg eleg dietas, amit a frissiton adtak 70-nel. szerencsere csokival tele volt a zsebem, ugyhogy vegulis erore kaptam, es beeloztem azt a bojt, akikkel 131ig mentem. az utolso 30 iszonyat halal volt, ott mar teljesen vegem volt, 25 korul britam csak vanszorogni, de azert a vegen a nagy oromben megint 30 folott mentem. az atlagom 27.7-lett, ami 30 folott volt az elso 150km-en, csak aztan ugye... mondjuk kezdotol nem rossz, elotte csutortokon ultem orszagutin eloszor az evben, a januari gorgozeseket nem szamolom. ha edz az ember egy kicsit, csak jobb lehet.
150nel lett volna egy frissito, de akarcsak tavaly, olyan okosan eldugtak, hogy nem talalta meg senki. a celba erkezes utan megtudtam, hogy a frissitot a rendezo baratnoje vezette, gondosan elbujva a fak koze, hattal az utnak, nehogy kelljen vmit csinalni. persze 150nel mar minek frissiteni, akkor mar minden mindegy
7o11p lettem. kis fetrenges a celban a pazsiton, majd vissza pestre. este NAGYON szerettem volna future prophecies-re menni, de a testem sajnos nem tette lehetove.
aki erez 1 kis erot magaban:
http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=481
ha mar itt vagyok, elmondom, hogy tavaly nyaron az adrian voltunk 1 cimbimmel bringaval, full vadkemping, nagyon jo volt, es koltseghatekony. cirka 900 killa 7 nap alatt, ebbol az utolso nap 270, merhogy hetfon dolgozas volt (hajnal 3ra ertunk nagykanizsara).
iden nyaron vagy megint adria, vagy anglia. ha esetleg vki erdeklodik. 'nem viccelunk' jeligere.
udv, p
http://www.praire-chicken.com