lesliebarhx wrote:
nekemm megvann Szili majd ráddobom!
Csak nehogy csalódás legyen a vége:))
Amugy a skalpelről mi a véleményed
???
sztem visszalépés az előzőhöz képest sajna
Szerintem nem lett szar bár valóban nem sikerült a srácoknak újat hozniuk. Kicsit olyan egyhelyben toporgás amit csinálnak, de én azért bizok bennük csak most kicsit elkapkodták ezt a második albumot. A két albumot hallgatva olyan mintha egyszerre adták volna ki a kettőt. Szerintem várniuk kellett volna amig technikailag eljutnak egy másik, szinesebb szintre aztán megcsinálni ezt a második lemezt, mindemellett szerintem fognak ők még olyan lengyel exportanyagot produkálni, hogy leesik majd az állunk. Majd a következő, kissé jobban átgondolt albumon. Vagy majd az azutánin...
MÁS:
Tegnap voltam egy klassz kis házibuliban ahol egy (mint utólag kiderült) szolnoki csajszi pakolta a diskeket a CDlejátszóba éshát a Dusty Springfield, Frank Sinatra, Miles Davis-ek után egyszercsak felcsendült Mr.Scruff Get move on-ja majd pedig az örökzöld klasszikus All I Need az Air-től. És a hölgy még nem volt Soulfage-en...

"A gördeszkától kaptam mindent ami jelenleg az életemben van: a barátaim, a házam, az egyéniségem, az egészségem, hogy bejárhattam az egész világot és kiugrottam abból az önpusztító életből amit éltem." - Chad Muska