i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:36, 21-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:37, 08-01-2009 
original nuttah

epp ezt akartam irni..

azert ezt kiemelnem:

nagyon messze áll ugyanis a valóságtól, hogy a vizsgakötelezettség eltörlését a DJ-k kérték volna. A vizsga eltörlését az a néhány – vizsgával természetesen nem rendelkezo" – a budapesti underground klubéletben tevékenykedo" önjelölt lemezlovas valóban támogatta

ezek lennenk mi (gondolom) :P

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 08-01-2009 
impulsecreator.hu

aha

tehát az underground klubélet másra sem jó, mint a tökéletes mainstream-élet tökéletes arcait züllesztő, demoralizáló fos, amit meg kell szüntetni.

jeszenszky, a kurva anyád!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 08-01-2009 
ujonc

L.A.S. wrote:

ezt mar sajnos a tavalyi volt fesztivalon sem sikerult megmondanod neki, pedig nagy musor lett volna

http://www.last.fm/user/tegla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 08-01-2009 
impulsecreator.hu

Tégla wrote:
L.A.S. wrote:

ezt mar sajnos a tavalyi volt fesztivalon sem sikerult megmondanod neki, pedig nagy musor lett volna

ezt nem mondhattam meg sajna. ellenben mindent elmond, hogy amikor forrósodott a helyzet a külföldi mp3 shopokkal kapcsolatban, és azzal, hogy miért gáz, ha a haverom zenéjét játszom mp3ról matrica nélkül, akkor fogta magát ő is meg a mahaszos picsa is és elhagyták a sátrat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 08-01-2009 
piper

Nemrég hallottam beszélni Jeszenszky-t egy konferencián, és nagyon nincs képben szegény. Ráadásul ő kb. még mindig csak zenekarokban tud gondolkodni, és fogalma sincs például a különböző szubkultúrák analógiájáról. Sajnos TUDATLANSÁG van, és lesz is...
:nemtom:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:55, 08-01-2009 
ujonc

...es az idei volton mar nem is volt ilyen tipusu beszelgetes :roll:

http://www.last.fm/user/tegla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 08-01-2009 
impulsecreator.hu

azt nem értem, hogy pl ha én el akarok menni vizsgára és a "bizottság" lenyűgözése miatt túlmennék a 16/32 ütemes beatmixen és double dropolni, neadjisten tease-elni szeretnék, akkor a 3 lakossági fost játszó majom hogyan dönti el, hogy jó vagyok-e vagy sem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 08-01-2009 
original nuttah

L.A.S. wrote:
azt nem értem, hogy pl ha én el akarok menni vizsgára és a "bizottság" lenyűgözése miatt túlmennék a 16/32 ütemes beatmixen és double dropolni, neadjisten tease-elni szeretnék, akkor a 3 lakossági fost játszó majom hogyan dönti el, hogy jó vagyok-e vagy sem?

megbuktatnak, mert gyenge a színpadi mozgás és a mikrofonhasználat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 08-01-2009 
original nuttah

L.A.S. wrote:

nem erted :) azt mondja h mixelni nem kell tudni, az szerinte is hulye vizsga volt, hanem inkabb a diszkoba jaro gyerekeket nevelni. etikai ismeretek szuksegesek mostmar.

meg a vegen az az analogia hogy a forma1es versenyen is lehet jogsi nelkul menni (ami kurvanagy hulyeseg eleve), de az utcara nem mehet ki a versenyzo, mert nem ismeri a tablakat. csak en vagyok rovidlato, vagy ez tenyleg egy orbitalis kepzavar?
a versenyzo a dj. ez biztos. a jogsi a dj vizsga, oke. a verseny a buli (?), ahol ezek szerint jogsi (dj vizsga) nelkul is lehet menni (jatszani). de akkor mi az utca? ahol nem lehet?

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 08-01-2009 
piper

Markov wrote:
L.A.S. wrote:

megbuktatnak, mert gyenge a színpadi mozgás és a mikrofonhasználat

ráadásul megveri a fiatalokat a wc előtt :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 08-01-2009 
original nuttah

es eleve hogy tortenhet meg h egy ilyen monty python szintu bohockodas eljut parlamenti szinre????

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 08-01-2009 
impulsecreator.hu

jade wrote:

nem erted :) azt mondja h mixelni nem kell tudni, az szerinte is hulye vizsga volt, hanem inkabb a diszkoba jaro gyerekeket nevelni. etikai ismeretek szuksegesek mostmar.

ezzel nemigen tudok vitatkozni, de akkor ÉRTÉKES zenei ismereteket adjanak a vizsgát megelőző tanfolyamon, ne az legyen már a kérdés, hogy britney spears albumának mi a címe... nem hinném, hogy bach, beethoven, esetleg kodály műveket vennének át, és azt sem gondolom, hogy az unkle, carl craig és moby képezné a könnyűzenei oktatás alapját...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 08-01-2009 
partiarc

jade wrote:
L.A.S. wrote:

meg a vegen az az analogia hogy a forma1es versenyen is lehet jogsi nelkul menni (ami kurvanagy hulyeseg eleve), de az utcara nem mehet ki a versenyzo, mert nem ismeri a tablakat. csak en vagyok rovidlato, vagy ez tenyleg egy orbitalis kepzavar?
a versenyzo a dj. ez biztos. a jogsi a dj vizsga, oke. a verseny a buli (?), ahol ezek szerint jogsi (dj vizsga) nelkul is lehet menni (jatszani). de akkor mi az utca? ahol nem lehet?

Nyilván óvodák, iskolák és egészségügyi intézmények közelében. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 08-01-2009 
original nuttah

L.A.S. wrote:
jade wrote:

ezzel nemigen tudok vitatkozni, de akkor ÉRTÉKES zenei ismereteket adjanak a vizsgát megelőző tanfolyamon, ne az legyen már a kérdés, hogy britney spears albumának mi a címe... nem hinném, hogy bach, beethoven, esetleg kodály műveket vennének át, és azt sem gondolom, hogy az unkle, carl craig és moby képezné a könnyűzenei oktatás alapját...

ha azt kerdezik is, miert kellene tudni? pl en se tudom ki az a cral craig..

es festomuvesz vizsga mirt nincs? vagy koltovizsga?

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 08-01-2009 

jade wrote:
es eleve hogy tortenhet meg h egy ilyen monty python szintu bohockodas eljut parlamenti szinre????

Biztos nincs hozzá köze annak, hogy ki a faterja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 08-01-2009 
piper

jade wrote:
ha azt kerdezik is, miert kellene tudni? pl en se tudom ki az a cral craig..

ezesetben szerintem nezz utana :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 08-01-2009 
pokemon

jajj ez megin ilyen hogy le lehessen huzni a nepet vmi ostobasagert.
Meg szerintetek ilyen lesz hogy elvisz a rendor mer nincs papirom a keverore?
ezzel csak a barmokat akarjak megeteni hogy ne a sufniba a haverokkal zeneljen hanem fizessen 200ezret, es meno lehessen.

amugy meg az f1-hez is kell jogsi (volt is mar tobb botrany is mikor nagyon fiatal versenyzoknek nem akartak liszenszet adni). innen is latszik, hogy mennyire tajekozatlan majmok akarnak maguknak hivatalt csinalni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 08-01-2009 
partiarc

a tudatlansághoz egy fél-off:

van egy ingyenes tárhelyem az extrán, amit ma reggel sikeresen tiltottak, mert illegális tartalmak vannak rajta (bakelitről rögzített mixeim, saját fotók, stb...) azaz nem illegál, de amikor ezt iszonyatosan kedvesen felvázoltam nekik (tényleg kedves voltam, még azt is írtam, hogy hallgassák meg :D), akkor ezt a választ kaptam:

"Kedves Felhasználónk!

Tudna mutatni scannelt igazolást miszerint befizette az idei jogdíjat?

http://djszovetseg.hu/a_djk_altal_fizetendo_jogdijakrol"

kösz :D

szóval a tudatlanság és a hatalom együtt sokszor fura dolgokat művel

viewtopic.php?f=10&t=10509

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 08-01-2009 
impulsecreator.hu

mgl wrote:

ugyanezen oldalon balra a mahasz top ten! érdemes megnézni. náksibrunner és tsai.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 08-01-2009 
partiarc

L.A.S. wrote:
mgl wrote:

ugyanezen oldalon balra a mahasz top ten! érdemes megnézni. náksibrunner és tsai.

meg persze forrongó szavak, hogy ők elítélik hogy eltörölték a dj vizsgát...az is valahol megtalálható, had ne kelljen újra ránéznem az oldalra:D

de amúgy tényleg vicces...azóta nem írnak az extrások, hogy akkor most mi van, pedig a dolgukat végzik, megértem én őket, csak ne engem basztassanak, hanem aki valóban lopja a zenét

viewtopic.php?f=10&t=10509

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]