i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:29, 21-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:56, 13-01-2009 
cop.underground.hu

koles-d wrote:
semennyire (talan minimalisan 1 fokkal jobb lenne, mert messzebb ert a keze a mostanienal)
penz mar akkor se volt, mikor bevallaltak magukat kokemenyen. azota meg ugye takarekoskodni is kell(ene), elkepzelhetitek, h mi lesz.

a mostani sokkal szarabb sajnos. de szerintem is kicsit lenne csak jobb a helyzet. toller volt meg hatalmon, amikor a gratisz lokalpatriotuzmusnak komoly feladatot szantak a projektben. tovabba, ha jol emlekszem volt hiszti, amiert nem az onkormanyzat donthet majd a kivitelezesek lebonyolitoirol, mert az unio kivanja elbiralni :D fene tudja amugy, toller azert osszehozta, amit akart. na, befejeztem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 13-01-2009 
ujonc

c0p wrote:
'G' wrote:
Mar most boritekolhato, hogy bukas lesz.
nem halad sehova, nincs koncepcio, a hozzaerto embereket pedig folyamatosan kib*szzak a projectbol, es raadasul van egy olyan erzesem, hogy a beerkezo penzek nagy resze fennragad a fovarosban, ilyen-olyan cimszo alatt.

sohasem gondoltam volna, hogy pecs ellen leszek, de amit itt muvelnek az botrany. szegyen gyalazat. aki kicsit utanaolvas, lathatja, hogy a vezeto ertelmisegi reteg 1-2 eve kiszallt az egeszbol, az igazgatok lemondanak (a legutobbi barmot valoban kirugtak, de tul keson) es ugy en bloc minden joerzesu kulturaval foglalkozo ember menekul a projekttol. 2004-ben reszt vettem a palyazat megirasaban es 2006-ig segitettem aprosagokban.
mara eljutottunk oda, hogy minden szigoruan titkos, semmirol nem beszelhetnek (a me.szaros igazgatot azert menesztettek, mert nem kommunikalta jol az eredmenyeket - nem is voltak ugye, komoly feladat). kevesebb, mint 1 ev van vissza es egyelore csak tervek vannak az epuletekrol, lassan elkezdodik a kivitelezok palyaztatasa, majd utana patopalosan nekiallnak kiasni az alapokat. programugyileg meg szeretnek, ha mindenki ratenne a logojukat mindenhova, penz sajnos nincs. aztan elkoltik szarokra, baratokra. konkretan mar 2004-ben is azt szajkoztak, szeretnek, ha a pecsi polgarok lokalpartiotizmusbol csinalnak meg ingyen. lehetne uj szlogen kellene.
pecs 2010 - nagyon magyar

Aki Pécset szidja annak azt tudom mondani h egyrészeről jogos, másrészről meg nem.

Egyrészről mert minden igaz abból amit c0p írt, nagyon magyar, pont ugyanez történt volna bármelyik esélyes várossal (talán Eger volt a végéig versenyben).
Másrészről meg nem, mert nem igaz, hogy szar tervek, mert ez egy nyertes pályázat volt, tényleg nagyon jó ötletekkel.

Csak ez Magyarországon úgy van, hogy amikor már közeledik a pénz, akkor nem maradhat más, csak a politika. Ez van most. Akik valóban tettek ezért a 2010-ért azok már rég nincsenek a projektben, tehát ha szidjuk, akkor csakis a politikai vezetést, amelyik remek romboló munkát végzett!

Az pécsieknek ez sokkal jobban fáj, mint a nem pécsieknek, higgyétek el !!!

Nagy örömünk viszont a pécsi dj-k sora, az már valóban EKF szintű! Még ha a pécsi partyélet nem is most éli a virágkorát, elektronikus dj-k közül többen több országban többször bizonyítottak már, de ezt úgyis tudjátok. És persze nem csak elektronikus zenében van ott Pécs, csak ez már nagyon más téma.

Én csakazértis remélem h a lehető legjobb lesz kihozva ebből a 2010-ből, bár ez már valszeg csak (presztízs)veszteség-minimalizálás, de Pécsnél jobb helyet még mindig nem ismerek Mo-n...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 14-01-2009 
pokemon

http://konzervatorium.blog.hu/2009/01/1 ... y_zsolttal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 14-01-2009 
son of nitrous

ez fájt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 14-01-2009 
elmondom

CJ Ice wrote:
http://konzervatorium.blog.hu/2009/01/14/interju_jeszenszky_zsolttal

Kedveseim, a demagógia teljesen új szintje születésének lettünk tanui. A Talmud egy Ablak-Zsiráf ehez a csávóhoz képest.

Tudomásotok szerint van valamely más országban kötelezö DJ-vizsga? Illetve kamara jellegü (tehát nem csak érdekképviselö, hanem akkreditáló) szerv?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 14-01-2009 
droid

joshy wrote:
Még ha a pécsi partyélet nem is most éli a virágkorát

ezt ennél tapintatosabban meg sem fogalmazhattad volna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 14-01-2009 
partiarc

J.Zs. újra megmondta:

"Vannak olyan területek, ahol a tehetség is rendkívül fontos (pl. művészet, sport)..."

viewtopic.php?f=10&t=10509

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:51, 14-01-2009 
Smoke|Break

"Aki valamilyen szakmát tanul, valamilyen kompetenciát meg szeretne szerezni, hogy azt később kamatoztassa, fizet érte. Nincs ingyenebéd. A fodrász, a futballista, a vízvezeték szerelő"

ennek az embernek fogalma nincs róla, hogy mit beszél. ezekkel a példákkal csak magát járatja le az olvasók előtt, és bizonyítja,h mekkora dilettáns.

1 foci: régebben megyei szinten játszottam, de tőlem soha egy fillért nem kértek érte, és nem hiszem, h magasabb szinten sem így működne.

2. fodrász: anyám eredeti szakmája, úh beleláttam anno. ingyen oktatják országszerte szakiskolában. és aki elmegy tanulónak egy fodrászüzletbe, a gyakorlatért nem kell fizetni. (persze a legmenőbb fodrászoknál lehet nem így van)

3. vízvezeték szerelő: ua. mint a fodrász. szakiskola, aztán meg inas. ingyé

szóval ez a példája, a forma1-essel egyetemben megbukott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 14-01-2009 
Euphoria

vajon ezt még tudja fokozni? :?

Too - dark - selection!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 14-01-2009 
partiarc

Missistyc wrote:
vajon ezt még tudja fokozni? :?

én nagyon remélem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 14-01-2009 
black hoe rec.

A legzseniálisabb, hogy az indexes cikk óta a neten keringő cikkek, blog- és fórumkommentek alapján kicsit variált, tökéletesített és finomított álláspontján, új téziseket, módosított ideológiát állított fel, mindezt támadó jelleggel és mérhetetlen arroganciával. Ugyan most kicsit fagyott a föld, de lelkesen csákányoznám fel egy a részére kialakított nyughely számára.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 14-01-2009 
partiarc

Migu wrote:
Ugyan most kicsit fagyott a föld, de lelkesen csákányoznám fel egy a részére kialakított nyughely számára.

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:27, 14-01-2009 
partiarc

Migu wrote:
A legzseniálisabb, hogy az indexes cikk óta a neten keringő cikkek, blog- és fórumkommentek alapján kicsit variált, tökéletesített és finomított álláspontján, új téziseket, módosított ideológiát állított fel, mindezt támadó jelleggel és mérhetetlen arroganciával. Ugyan most kicsit fagyott a föld, de lelkesen csákányoznám fel egy a részére kialakított nyughely számára.

ezt én is figyeltem...viszont nem lehet nem észre venni, hogy amikor vmi érzékeny területre tér ki a beszélgetés, akkor, ahhoz képest, hogy folyamatosan, számomra még nem teljesen tiszta, hogy hol, a személyeskedésre hivatkozik, azonnal olyan jelzőket használ, amik csak még inkább árnyaltabb képet festenek arról, hogy mennyire csak a pénzre hajt (azért azt elképzeltem, ahogy bárány atis, a mi nagyrabecsült vizsgás-djnk elviszi vasárnap a családot a misére...ahogy utal is rá :D ... reméljük ima közben nem ordít, hogy térdre gecik) és valós mondanivalója igazából nem nagyon van...sajnos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 14-01-2009 
metalhead

vicces, hogy miközben egyértelműen kiviláglik jeszenszky az 'andergrand szubkulturális' dj-k irányában táplált ellenszenve, és etikai normákat emleget alapvetően rájuk célozgatva, addig kizárólag a szaros dj szövetségéhez tartozók között fordul elő, hogy szopjon le-t kántáltasson a közönségével, vagy hogy egy dimitri from paris-t leküldjön a pultból, mondván, hogy ide nem ilyen zene kell, öcsém.

jutasi goulasch exoticájának mennybe emelése meg tökéletesen leképezi az ember hiteltelenségét zenei szaktudás tekintetében (is). bahh.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 14-01-2009 
bladerunnaz

dimitrit a klubtulaj zavarta le, csak a hitelesseg kedveert.

engem az erdekelne, hogy hany dmc champnek van dj vizsgaja meg mukodesi engedelye

meg az is nagyon, hogy ha jogosittatom az mp3 gyujtemenyemet az artisjusszal akkor az a penz kinek megy. plane ha mondjuk semmilyen magyar zene nincsen benne. meg ha mondjuk mar egyszer megvettem a jogokat, mert mondjuk neten vasaroltam az mp3akat, akkor miert kene jogositani.
ha meg loptam, akkor ezzel a muveszi bunbocsanatcedulaval kivalthatom a lelki bekem es kozben nem kap belole semmit az, akit a jogdij illet, ez rendben van igy szerinte?

hany almatlan ejszakat okoz a kardoskutiaknak ez az ember :/

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 14-01-2009 
droid

Abban az esetben vajon mi a teendő, ha a delikvens mondjuk legálisan vásárolt mp3akból játszik és megtalálja buli közben a hatóság? (Hallottam ilyen esetről)
Hogy lehet bizonyítani a vásárlást? Mentse el az illető a visszaigazoló maileket minden egyes trekk vagy album után, nyomtassa ki és hordja magával egy műbőr dossziéban? Mivel ugye ilyen esetben áfá-s számlát lobogtatni nehézkes lenne.

Vagy csak akkor lesz legál a dolog, ha plusz még matrica is van minden cédén?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 14-01-2009 
partiarc

nekem is van két olyan kérdésem, ami sztem elgondolkodtató:

1: ha veszel mp3-ra általánydíjat, honnan tudják, hogy kinek juttassák vissza a jogdíj x %-t, lévén h azt játszol, amit csak akarsz, nulla kontrollal?

2: miért hivatkozunk arra, hogy a diszkóban az erkölcstelen vizsganélküli dj-k megrontják a fiatalokat, AMIKOR 18 ÉV ALATTIAK NEM IS LEHETNEK DISZKÓBAN???????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 14-01-2009 
pokemon

mgl wrote:
2: miért hivatkozunk arra, hogy a diszkóban az erkölcstelen vizsganélküli dj-k megrontják a fiatalokat, AMIKOR 18 ÉV ALATTIAK NEM IS LEHETNEK DISZKÓBAN???????

mert van tinidiszko 4-6-ig a nyugatiteren :fog: (csak ott nem az "underground szubkulturalis" dj-k jatszanak....)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 14-01-2009 
soulproof

valdi wrote:
meg az is nagyon, hogy ha jogosittatom az mp3 gyujtemenyemet az artisjusszal akkor az a penz kinek megy.

en pont ma irtam az artisjusnak emailt, megkerdeztem mennyi penz jar nekem a felsorolt megjelenesek utan, de meg nem kaptam valaszt

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 14-01-2009 
bladerunnaz

mgl wrote:

miert ne lehetnenek?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]